- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.601
ay canım cok cok tesekkur ederim..darısı insallah tez zamanda senin de basına..nedir son durumun tatlim? biraz bahsetsene...
benim icin de nolur dua et Allah'ımın izniyle insallah bebisime kavusurum
canım haberlerini bekliyoruz bakalım ne olacak? doktora danıstın mı peki?
ben sadece tayt giyebiliyorum en son gecen hafta bir kot pantolon giydim herhalde bir daha eski kiyafetlerimi giyemicem cok sıkıyo bel kısımları
canim hayirli olsun gule gule kullan ilk zman belki duyamayabilirsin daha 8 haftalikmis ama pes etme birde yorumlarda okumustum kasiklara dogru yaparsan daha cabuk yakalrsin belki kalp atislarini. yaninda jel vermislermi bilmiyorum ama jel cok onemli jelsiz duyman cok daha zor su kullanalar varmis jel yerine tabi bu sana agli jeli eczanedende alabilrsin. son birsey ayni ultrasona giderken oldugu gibi idrar tarbon dolu olursa isin biraz daha kolaylasir. benden nacizane tavsiyeler.kullanmadim daha ama yorumlari okuya okuya kurdu oldum,ay kızlar ilk kez burda duydum angelsounds u ve acaip heyecanlanıp eşime söyledim o benden heyecanlı doktora soralımda öyle dedim ama siparişi vermiş bugün kargo edilecek yarın elimizde bu arada daha hesaplı olan site bulmus sizinlede paylaşayım dedim. eşim webdenalı tercih etmiş bu arada .. deneyimlerimi paylasırım .. gerci benimki 8 haftalık acaba duyabilir miyim..
ANGEL'S Angelsounds Fetal Dopler
Angel Sounds El Dopleri Dinleyin & Kaydedin - 59.31 TL + KDV
kızlar benim karnım 4 aylık gibi acayip şiş sizinde öylemi?
benimde karnım biraz belli oluyo kotlarım sıkıyo biraz göbeğim vardı bide hafif bi şilikte benimde belli eder oldu hatta evde giydiğim eşofman altlarının lastiğini kestikama o bile sıkar oldu hamilelik kıyafetleride daha kocaman gelir kızlar bi de kaç kilo aldınız ben 1 kilo almışım 10 haftadayım daha
selam kasım anneleri
dün doktordaydık kontrol için. nasıl hareketli nasıl hareketli bir bebek görünce okadar şaşırdımki allahım ne büyük bir mutluluk ya.. doktor çok iyi gördü. kıpır kıpır bir bebek olduğunu söyledi zaten bizde net gördük hareketlerini. kalbi çok hızlı çok kuvvetli atıyo dedi. kalp atımına göre kız olabileceğini söyledi. 20 gün sonraya tekrar gün aldık. hem ikili test yapılacak hemde cinsiyetini öğrenicez allahın izniyle. doktordan çıkınca mutluluktan ağladım. o görüntü hiç gözlerimin önünden gitmiyor arkadaşlar. o eller ayaklar hiç durmuyoallah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
canim hayirli olsun gule gule kullan ilk zman belki duyamayabilirsin daha 8 haftalikmis ama pes etme birde yorumlarda okumustum kasiklara dogru yaparsan daha cabuk yakalrsin belki kalp atislarini. yaninda jel vermislermi bilmiyorum ama jel cok onemli jelsiz duyman cok daha zor su kullanalar varmis jel yerine tabi bu sana agli jeli eczanedende alabilrsin. son birsey ayni ultrasona giderken oldugu gibi idrar tarbon dolu olursa isin biraz daha kolaylasir. benden nacizane tavsiyeler.kullanmadim daha ama yorumlari okuya okuya kurdu oldum,
kızlar benim karnım 4 aylık gibi acayip şiş sizinde öylemi?
oyle bı alet yok mu sanıyorsunuz
ay kızlar ilk kez burda duydum angelsounds u ve acaip heyecanlanıp eşime söyledim o benden heyecanlı doktora soralımda öyle dedim ama siparişi vermiş bugün kargo edilecek yarın elimizde bu arada daha hesaplı olan site bulmus sizinlede paylaşayım dedim. eşim webdenalı tercih etmiş bu arada .. deneyimlerimi paylasırım .. gerci benimki 8 haftalık acaba duyabilir miyim..
ANGEL'S Angelsounds Fetal Dopler
Angel Sounds El Dopleri Dinleyin & Kaydedin - 59.31 TL + KDV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?