2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende taytla idare ettim de sıkıo biyerden sonra
kanvasları verdim bakalım nasıl olacak

canim hayirli olsun gule gule kullan ilk zman belki duyamayabilirsin daha 8 haftalikmis ama pes etme birde yorumlarda okumustum kasiklara dogru yaparsan daha cabuk yakalrsin belki kalp atislarini. yaninda jel vermislermi bilmiyorum ama jel cok onemli jelsiz duyman cok daha zor su kullanalar varmis jel yerine tabi bu sana agli jeli eczanedende alabilrsin. son birsey ayni ultrasona giderken oldugu gibi idrar tarbon dolu olursa isin biraz daha kolaylasir. benden nacizane tavsiyeler.kullanmadim daha ama yorumlari okuya okuya kurdu oldum,

kızlar benim karnım 4 aylık gibi acayip şiş sizinde öylemi?

benimde karnim daha 7 haftalikken bile baya cikti ben baya sasirdim kilom ayni ama pantolonlarim olmamaya basladi hatta bugun disari cikarken pantolonun ustune tunik tarzi birsey giyip pantolonun dugmesini acik biraktim yoksa patlayacakti dugme.

benimde karnım biraz belli oluyo kotlarım sıkıyo biraz göbeğim vardı bide hafif bi şilikte benimde belli eder oldu hatta evde giydiğim eşofman altlarının lastiğini kestik ama o bile sıkar oldu hamilelik kıyafetleride daha kocaman gelir kızlar bi de kaç kilo aldınız ben 1 kilo almışım 10 haftadayım daha

benim de sıkıyor pantalonlar ne giyecegimi şaşırdım valla...:)

ben 2 haftadır düğmelerim açık geziyorum hatta bazen fermuarı bile biraz açık bırakıyorum daha şimdiden böyleyim çalışıncada hergün farklı giymek gerekiyo zorlanacaz anlaşılan..
ben şu ebrumaternity deki kıyafetleri beğendim ama baya pahalılar.

Son düzenleme:

maşallah aradaşım.allah tamamına erdirsn.ya kaç haftalık hamişsin.cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyo?

canım haberlerini bekliyoruz bakalım ne olacak? doktora danıstın mı peki?

doktoruma sormadım ama kızkardeşime sordum (o da çömez dr :) ) oda olacagını sanmıyorum dedi bide benim bebeiş zaten 8 haftalık daha . 10 haftalıkken duyuluyormus 23 nisanda randevum var o zaman sorcam inşallah ama dayanabileceğimi sanmıyorum o kadar .. en azından dinlemeye calısırım.. içerde ne yapıyor çok merak ediyorum su ultrason cihazlarının ev modeli cıksa keske küçük bişey .. fena olmazdı dimi :) anneme söyledim hala gülüyor bana ..

ay bak orda bu kadar detay bile yok nasıl kullanılır diye jelden bile bahsetmemiş.. ama içinde yazıyordur belki.. idrar olayıda aklıma gelmezdi hic .. cok saol canım benim..

merhaba arkadaşlar..
bugün keyifler nasıl.. ben geçmişi kudum geldimm.. yeni bi cihaz keşfetmişsiniz, baya ilgimi çekti , bu sağlık ocaklarındaki gibi bişi heralde... yakında göbüş şovlara başlıcaz demekki, pantolanlara sığlmadığına göre:) bende şafak sayıyorum, son 3 gün kalp atışları için..

senin buldukların daha uygunmuş. yarın dener bize de yazarsın.

oyle bı alet yok mu sanıyorsunuz

harika yaaa şimdi de buna sararız hastaneye gitmemize gerek kalmaz. ama ne güzel olur an be an ne yaptığını görürdük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…