- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.661
Iyi geceler kizlar size acil bisey sorcam, burda cok kisi oldugu icin belki Hémen cevap alabilirim diye yazdim, ben suan bugun tam 11 haftalik hamileyim , Dun doktora gittim bebegimi gordum Ama suan bende kanama var yani kan geldi , sizce neden olabilir , sizde oldumu bu hsftalardatam yatiyorken gordum simdi ben nasil uyucam
SLM Herkese ,,
Bugün akşam randevumuz var bebeğimi göreceğim iple çekiyorum akşamıı .. Dualarınızı esirgemeyinn güzel güzel haberlerle dönelimm inşallahh..[/QU.
hayırlarla gel.. haberlerini bekliyoruz. :)) dr. um bana kilolusun en fazla 9 kilo alacaksın dedi. ayyyy inş. fazla kilo almam yoksa diyetisyene gidecekmişim :))
SLM Herkese ,,
Bugün akşam randevumuz var bebeğimi göreceğim iple çekiyorum akşamıı .. Dualarınızı esirgemeyinn güzel güzel haberlerle dönelimm inşallahh..[/QU.
hayırlarla gel.. haberlerini bekliyoruz. :)) dr. um bana kilolusun en fazla 9 kilo alacaksın dedi. ayyyy inş. fazla kilo almam yoksa diyetisyene gidecekmişim :))
canım inşallahh..
ben aralık ayında tedavi görmüştüm ve kilo almıştım ayrıca sigarayıda bırakmıştım o kiloları veremeden bebeğimm bi mucize olarak normal şekilde geldi şükürler olsun bende 62 kiloyla kaldım şuan 64 kiloyum dikkat etmek lazım ama kilo almak umrumda değil sağlıkla gelsin bebeğim hepsini veririm doğumdan sonraa.. sen kaç kilosun
canım çok geçmiş olsun.insaallah birşey yoktur.bence mide hapınıda bırak boşver.insaallah kontrolden güzel haberlerle dön canım:26:
SLM Herkese ,,
cnm ben 1.67 boy 72 kiloyum, acaba bende diyet yapmalımıyım, senin kaç?
cnm ben 1.67 boy 72 kiloyum, acaba bende diyet yapmalımıyım, senin kaç?
canım diğer arkadaşa diyet yap demiş doktoru bana herhangi bişey demedi benim boyum 1,60
canım inşallahh..
ben aralık ayında tedavi görmüştüm ve kilo almıştım ayrıca sigarayıda bırakmıştım o kiloları veremeden bebeğimm bi mucize olarak normal şekilde geldi şükürler olsun bende 62 kiloyla kaldım şuan 64 kiloyum dikkat etmek lazım ama kilo almak umrumda değil sağlıkla gelsin bebeğim hepsini veririm doğumdan sonraa.. sen kaç kilosun
benim dün baktılar kiloma 82 olmuşum:26:
canım diğer arkadaşa diyet yap demiş doktoru bana herhangi bişey demedi benim boyum 1,60
ben 1,64 e 82 kiloyum. dr.şimdilik sadece dikkat et dedi. hamur işi yeme bol bol meve ye dedi. ama ayda 1 kilodan fazla alırsam diyetisyen kontrol edecek kilomu :)
benim dün baktılar kiloma 82 olmuşum:26:
boyun nasıll uzunmusun ..ekmek falan yeme canım bol bol su iç sütlü tatlıları tercih et .. dikkat et ama çokta dert etme.. bebeğin sağlıklı olsun kilolar gider..doktorun sana diyet listesi falan hazırlasın ..ben tatlıyı çok sevmiyorum etten falanda iğrendimm ..
ay canım cok cok tesekkur ederim..darısı insallah tez zamanda senin de basına..nedir son durumun tatlim? biraz bahsetsene...
benim icin de nolur dua et Allah'ımın izniyle insallah bebisime kavusurum
Luna'cım inşallah canım,inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine,dua ederim bol bol.Ne olsun,ben de işte ameliyatımı oldum o günden beri tık bile yok.Her ay yumurta takibi yaptırıyorum,dün çatlatma iğnemi oldum,her zamanki gibi bekleyeceğim bakalım.Sen de dua et bana olur mu,hamilelerin duaları kabul olur derler.Sen neler yaptın görüşmeyeli,doktorun aynı mı,nasıl karar verdin tüp bebeğe?
Özelden mail adresini yazarsan ordan da mailleşiriz.Kendine iyi bak hoşçakal....
boyun nasıll uzunmusun ..ekmek falan yeme canım bol bol su iç sütlü tatlıları tercih et .. dikkat et ama çokta dert etme.. bebeğin sağlıklı olsun kilolar gider..doktorun sana diyet listesi falan hazırlasın ..ben tatlıyı çok sevmiyorum etten falanda iğrendimm ..
ben artık tatlı yiyemiyorum. benim kilolar zaten stresten oldu. hamur işi fazla yemem zaten. haşlanmış yumurta yiyemiyorum. omlet olunca anca. korkum kilo almaktan değil kaç olursa olsun ama kilolarım bebeğe zarar verirse iş değişir. süt t de fazla içemiyorum. bol bol ayran içiyorum. bende mide yanması var ayran iyi geliyo
cnm kaç haftalık gebesin, normalde ilk 3 ay bebek yediklerinden etkilenmiyor aslında diyet yapmanın tam zamanıben 1,64 e 82 kiloyum. dr.şimdilik sadece dikkat et dedi. hamur işi yeme bol bol meve ye dedi. ama ayda 1 kilodan fazla alırsam diyetisyen kontrol edecek kilomu :)
ben artık tatlı yiyemiyorum. benim kilolar zaten stresten oldu. hamur işi fazla yemem zaten. haşlanmış yumurta yiyemiyorum. omlet olunca anca. korkum kilo almaktan değil kaç olursa olsun ama kilolarım bebeğe zarar verirse iş değişir. süt t de fazla içemiyorum. bol bol ayran içiyorum. bende mide yanması var ayran iyi geliyo
İnşallah hiç bi sorun olmazz cnmm ..bende süt yerine ayran içiyorum 2-3 gündür bulantılarımda azaldı ..
cnm kaç haftalık gebesin, normalde ilk 3 ay bebek yediklerinden etkilenmiyor aslında diyet yapmanın tam zamanı
bende ilaçlı serum da yedim normal serumda gebeliğimden beri 3 lt serum yedim.bebek için iğne de yaptılar.yani doktorlar bilir ne zararlı yada diil.ona göre vermştir sana ilacı
fena diil valla
beli çok başarılı olmuş
popo biraz sıktı o da tamamen benim hayvaniyetimden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?