2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
mrb hanımlar bende 8 haftalık hamileyim cinsiyeti ne zaman belli oluyor 2 li tarama testine gittiğimizde belli olur mu ki o zaman tam 3 aylık olcak allahım bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin

canım çok geçmiş olsun.insaallah birşey yoktur.bence mide hapınıda bırak boşver.insaallah kontrolden güzel haberlerle dön canım:26:

SLM Herkese ,,

Bugün akşam randevumuz var bebeğimi göreceğim iple çekiyorum akşamıı .. Dualarınızı esirgemeyinn güzel güzel haberlerle dönelimm inşallahh..

bebeğim 01
ne haber nasılsın? var mı bir gelişme? ne zaman adet günün? inş. olmazsın :)
pıt pıtları gördük güncellermisin.

canım çok geçmiş olsun.insaallah birşey yoktur.bence mide hapınıda bırak boşver.insaallah kontrolden güzel haberlerle dön canım:26:

bebeğimm Allah sanada yaşatsın en kısa zamnda inşallahh bizim minişler ayak sürüsün seninde karnına konsun kelebeğinn .. Allahım isteyen herkese versinn bizimkileride sağlıkla hayırla kucaklarımıza aldırsın inşallahh ..

ben 1,64 e 82 kiloyum. dr.şimdilik sadece dikkat et dedi. hamur işi yeme bol bol meve ye dedi. ama ayda 1 kilodan fazla alırsam diyetisyen kontrol edecek kilomu :)
cnm kaç haftalık gebesin, normalde ilk 3 ay bebek yediklerinden etkilenmiyor aslında diyet yapmanın tam zamanı

selam arkadaşlar bende 1.60 boy 53 kiloyum doktorum ilk 3 ayda 1 kilo en fazla 2 kilo al dedi 6 öğün beslen dedi sabah öğlen akşam hafif yağsız sebze yemekleri ye dedi ette yiyebilirsin dedi aralardada meyve ye dedi...

bende ilaçlı serum da yedim normal serumda gebeliğimden beri 3 lt serum yedim.bebek için iğne de yaptılar.yani doktorlar bilir ne zararlı yada diil.ona göre vermştir sana ilacı

canim duz deyirsen gerek bu qeder merakli olmayim, qaliba doktorumu dinlemem lazim.

fena diil valla
beli çok başarılı olmuş
popo biraz sıktı o da tamamen benim hayvaniyetimden :)

ay est .. benim gecen hafta giydiğim pantolan suan olmuyor cok normal yani bizde deneyelim bakalım.. herhangi bir terzi yapabilir mi.. kaca yaptırdın bide canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…