2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim sürekli gergin göbüşüm midemde yemek yedikçe dahada baskı altına giriyor. bebişlerin hareketleride sıkıştırıyor tabi. daha 5. ayda bunlar oluyorsa 7-8-9 da ne yapıcaz çook merak ediyorum.

cnm çok normal yaa
içerde biri var :)
bende terlemeyen biriydim şimdi sırılsıklam kalkıorum geceleri

Bu arada ben limango&unnado ve LCW nin sitelerinden alışveriş yaptım
Hızlı ve güvenli

limagodan aldıkların geldimi ulaşıyormu yani ürünün aynısı gelmiyo falan diye duymuştum güzel şeyler var almak istiyorum ama alışveriş yapıp sağlıklı bilgi veren yok

bunu söylemen çok iyi oldu bende ilk zamanlar ve geçen haftalarda kanamam oldu bende doktoruma söyleyim bakalım o ne diyecek böyle şeyler ihmale gelmez doğumda da bebek kayıpları çok oluyor

ben bakıyorum hiç birşey alamıyorum ya sonradan aynılarından bulurmuyum bilmiyorum gözüm kalıyor bebeğime birşey olurda onlara bakar bakar ağlarım diye arkadaşım öyle oldu aynı duruma düşmekten korkuyorum of yakında çatlıcam bunun yüzünden

eşimde kocaman bi ayıcık almış ama sanırım 4 yaşına kadar oynayamaz ancak üstüne çıkar yuvarlanır heralde

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bizdeyeni geldik sağ.ocağından.kızlar tatanoz aşımı oldum.kan ve idrar testi de yapyılar sağlık ocağından.tansiyonum çok düşük çıktı 5 e 8 eve zor attım kendimi çok sıcak havalar.toplamda 5 doz yapıyolarmş aşı.2 si gebelikte 3 taneside eğer devam ettirmek istersen doğumdan sonraymış.2.aşıma da 1 ay sonraya gün verdiler.

cnm hafif bi lekelenmeden dolayımı sezaryana yöneltti doktorun.bende de bi defa kanama oldu.ilaç ve istiraatlerle geçti şükür.kız kardesimde de ara ara olmş normal doğm yaptı.ilk kez senden duydum böyle bişeyi açıkcası.hakkımıza hayırlısı olsn

enem
doktor civanım
biz iiyiz kızımla siz nasılsınız oğluşla :)

bizde çok iyiz çok şükür, özledim sizi herkes biyerlere dağılmış, senide burada buldum bende kasım annesiyim bende buraya takılayım artık
limangodan bebiş içinmi alışveriş yaptın, orası pahalı geliyor bana yani pek bi indirim yapmıyorlar kids de. ben civilimden bi sürü kıyafet aldım çok ucuza,birde bebekvebebek diye bi siteden biberonlarını aldın philips aventin.

gülüm evet cok inceliyor dedigin gibi parmaklarina kadar gösterdi :)) hersey yolunda imis elhd evet o radyologdan bana da bahsetti ve üstüne ekledi ki onlar ama sadece erkektir diye bayan doktorlar yokmus :) ve tamamen istege bagli ve bende internetten okumustum 2 li ve 3 lü testin bir gelismisi imis bende gerek duymadim yaptirmaya 2 li ve 3 lü test iyi cikmisti funda hanimda öyle söyledi yani biz yaptirmicaz fakat bida ki aya seker testini yapicakmisiz hayirlisi olsun insaALLAH
kiz orda bir denk gelmedik karsilasamadik hee :)))

işyerine gelince her gün iki tane yağlı yağlı poğacaları yiyordum sonrada ne bulduysam öğlen yemeğini annemde yiyorum görmemişler gibi akşam desen öyle
bu sabah bi dur dedi bakalım kendime
sabah çubuk kraker yedim arkasından meyve yedim
öğlendede yemek yedim yanında hiççç ekmek yemedim çok açım çokkkkkkkk
ne yapıcam bilmiyorum
ya aslında kilo falan umrumda değil
ama 37. haftama kadar çalışmak istiyorum ihşallah
böyle giderse ben zorlanıcam diye düşünüyorum nasıl azaltıcaz bu kilo alımını bilmiyorum

Selam en güzel anneler umarım herşey yolundadır... kızlar benim kayınvalidem yok(vefat etti)annem İstanbul'da ben yalnız bu hazırlıkların üstesinden gelebilecekmiyim diye düşünmekten geceleri uykum kaçıyor vallahiAllah hepimizin yardımcısı olsun

limango ve unnadodan öle büyük bişiler almadım
indirimden biberon ısıtıcı fln cnm
kıyafetleri mother dan aldım hep

bebeğin karnında
en büyük gücün desteğin o
bişi ihtiyacın olduğunda bizde burdayız :) daha ne
taş gibi de yaparsın herşeyini hiççç endişelenme

canım bende aynı durumdayım :) birkaç gündür akşam yemek düzenimi değiştirdim hafif bişiler yada meyve ile geçiştiriyorum. hızla kilo alıyorum bende sağlık acısındanda sakınca vardır kesin. bebişin ihtiyacı kadar alsak yeter. doktorum az ve sık ye dedi. ama normal öğünleri abarttıyorum bu aralar ne yapıcaz bilmem :)

tatlım tabiki üstesinden gelirsin. hiç dert etme her alışverişe çıktığında listenden bişiler al kenara koy illa hepsini bi kerede alıcam diye sıkma. hepimiz parça parça alışverişimizi yapıyoruz.

toplam kaç kilo aldın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…