- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.581
gunaydın kızlar,
ben de gece hıc uyuyamadım,
sureklı ter ıcınde uyandım durdum :97:
esım hala battanıyeyle uyuyor demek bende bır sorun var,
uyandıgımda kafam suyla ıslatılmıs gıbı, yastıgım sırılsıklam:44:
sızde de boyle bır durum var mı:44:
dün gece bende sürekli uyandım. ama terleme falan olmadı. sadece uykum çok bölündü dogal olarak benimde uykum var. terleme ve sıcaklama olayına gelince,hamilerde hormonlardan dolayı vücut ısısı daha yüksek ondan olabilir.
Kuzular günaydınnnnnEnerji dolu bi gün olsun inşallah hepimize. Ben cinsiyet telaşından söylemeyi unuttum, doktorum sezeryanla doğuma karar verdi geçen cuma. Gebeliğimini 6. haftasında lekelenme yaşamıştım. Açık yavruağzı rengi ve iki kez peçeteye geçecek ladardı sadece ama her lekelenme miktarı belli olmayan bir kanamaya işaretmiş ve miktarını ultrasonda göremiyormuşuz. Bu da plasentanın bebekten bir miktar ayrıldğını gösteriyormuş. Bu durum doğum sırasında bebeğin hayatını etkileyecek komplikasyonlara neden olabilirmiş. Başka doktora da gidersen bunu mutlaka söyle dedi. Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa doktoruna danışsın derim. Çok iyi bir doktora gidiyorum ve çok güveniyorum kendisine. Normal istiyordum, üzülmedim değil. Ama bebeğimin sağlığı her şeyden önemli.
Bu arada ben bebişe kocaman bir oyuncak fil dışında bişey almadım ama sağdan soldan gelenler minik bir gardrop oluşturdu şimdiden, zorla kokoş yapacaklar kızımı
Canım ben de öyleydim. Yastığım sırılsıklam oluyordu. Şimdi tatildeyim ve daha nemsiz daha serin bir yere geldim. Gece hiç terlemiyorum. Uyanmıyorum da. Çok iyi odlu benim için. Bulunduğun yerden de kaynaklanıyr o. Eşim terlemiyordu tabi ben sırılsıklam oluyordum. Hatta bir gün tv karşısında uyuyakalmışım. Eşim beni yerime yatırdı. Sonra benim yattığım koltuğa o uzanmış. Pikeyi de örtmüş. Pike sırılsıklamdı diyor. Görsen bardakla su dökmüşsün gibi. İnce bir pikeyle bile o kadar terliyordum. Ama şimdi çok şükür o sorunum kalmadı. Mışıl mışıl uyuyoruz kızımla.
bu kraplar ağrılar vücudun durumu değiştikçe ortaya çıkan sorunlar sanırım. cumartesi bende sorucam bu durumu. doktornevra diye bi site var orda okudum. doğuma hazırlık olsun diye 5. ayda bacak kalça ağrıları başlıyormuş yani yerlerinden oynamaya başlıyorlar anladığım kadarı ile ne tuhaf dimi
ben sureklı uyuşuğum zaten,
aksam 7 gıbı evde oluyorum,
yemek yerken daha uyuklamaya baslıyorum resmen:44:
o sofrayı toplamak nasıl zor gelıyor bılsenız
en gec aksam 9da uyumus oluyorum,
gece de 6-7 kere de uyanıyorum zaten kan ter ıcınde:44:
saol canım, bilgisayarlarda problem yaşamaya başladım..
geçen iki haftada kızım hastalandı izin aldım, şükürler olsun ki düzeldi bizi çok korkuttu..
bu arada kızımı sütten kesiyorum 2 gündür hiç emzirmedim..
bu benim için büyük başarı..
çok ağlıyo içim parçalanıyor ama kararlı olup pes ettiricem onu..
ben de çok özledim forumu..
bir de geriye dönük okumalar yapamıyorum..
o yüzden meraktan çatlıyorum yaaa
günaydın..
hiç korkma canım, ben de sezaryenle doğum yaptım, spinal sezaryen oldum çok memnun kaldım 3 günde ayağa kalktım diyebilirim..
ayrıca normal doğum yapan arkadaşlarım uzun süre oturamadılar felan..
ben hemen kalktım yürüdüm..
bi de çok keyifliydi.. konuşa konuşa güle oynaya kucağıma aldım bebişimi
sezaryen düşünürsen de spinal sezaryeni öneririm,
gerçi ona anestezistler karar veriyor ama ben memnun kaldım
kipa mağazalarında efsane güzel yeni doğan oyuncakları var..
senin ailen izmirdeydi demi?
onlardan sipariş versen çok memnun kalırsın..
kim doğum yaparsa ben de çevremde kipayı toplayıp gidiyorum..
ayrıca mothercare kalitesinde 3'lü olarak çıtçıtlı zıbınlar var kızıma aldım çok memnunum..
tüm arkadaşlara tavsiye ederim..
ohh ne guzel kurtulmussun
benım yasadıgım yer cok nemsız ve serın:44:
yanı bundan daha ıyısı ya daga cıkacam ya da yaylaya
boyle kalıtelı guzel bı uyku cekmek ıcın neler vermezdım
Ben de hiçbir şey almamıştım düne kadar ama çatlayacaktım yani almasam:)Bi onlu bi de beşli zıbın takımı aldım pek tatlılar:)Sanırım denk geldikçe ufak tefek alırım artık açılışı yaptım:)alışverişe bende başlamak istiyorum ama izinvermiyolar büyükler son zamanda alırız herşeyi sen merak etme diyolar ama ufacık ufacık pembe şeyleride görünce dayanamıyorum saldırıyorum aldırtmıyolar
Spinal ile epidural aynı şeyler mi?Bir araştırayım bakayım:)kipayı öğrendğim iyi oldu gerçi burada yok ama Isparta ya da Antalya ya gidersem bakarım:)
Kızınla emzirmeme mücadelesinde başarılar canım:)
hangi siteye bakıyosun vildancım?eğer yabancı olansa malesef alışveriş yapamıyosun,yurt dışında olan arkadaşlara bir tavsiye carters da harika ama malesef türkiyeye shipping yok
iş yerinde yoruluyorsan canım çok normal. normalde bende şantiyede çalışıyordum. hamileliğimi öğrendiğimden beri şantiyi iş arkadaşıma devrettim sağolsun patronumda anlayışlı. şimdi masa başı ama günde 3-4 saat yol gidip gelmiş oluyorum o yorgunlukları bilirim bende. bende en geç 10-10:30 da sızıyorum :) hamileliğin 16-17 haftasına kadar aşırı yorgunluk bulantı hazımsızlık oldu. ama bu 4-5 . aylarım fena değil. son aylarda nasıl olucaz kim bilir.
Geçen haftasonu dağ evine gittik. O kadar soğuktu ki anlatamam. Üşüdük resmen. Ortası iyi yani.Ne o kadar soğuk olsun ne de sıcak. Tam ortası olsa ne güzel olur. Çok şey istiyorum biliyorum ama napıyım.
Ama bu çok can sıkıcıPeki Türkiye'den tavsiye ettikleriniz var mı ya da hiç sipariş verdiğiniz site oldu mu?
gunaydın kızlar,
ben de gece hıc uyuyamadım,
sureklı ter ıcınde uyandım durdum :97:
esım hala battanıyeyle uyuyor demek bende bır sorun var,
uyandıgımda kafam suyla ıslatılmıs gıbı, yastıgım sırılsıklam:44:
sızde de boyle bır durum var mı:44:
2 saat yol da ben gıdıyorum,
gun ıcınde de bazen seyahatlerım oluyo,
ben kamuda calısıyorum aslında amırlerımde suc,
bı suru saglıklı normal adam varken tutup benı goturuyorlar,
gecen gun soyledım artık yeter dıye de bu hafta rahatım bıraz :78:
son aylarda nasıl olacagımı ınan tasavvur edemıyorum kafamda,
cunku eylul ayında tasınacagız eylulun sonuna dogru hatta,
ramazanda sıcak zaten ve ıs yerınde yemek vs cıkmıyor,
sehıre cok uzak yemek soyleyebılecegım bı yer yok mecburen evden getırıcem bısıler.
baktım gordum cok zorlanıyorum gıdıp rapor alıcam:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?