- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.641
toplam kaç kilo aldın sen
Siz olduktan sonra sırtım yere gelmez evelallah ..Teşekkürler canım
bu sabah tartıldığıma göre 4 kilo 200 gr almışım
ohh böyle ol işte
hangi ildesin sen tatlım[/QUOT
Ceceli'nin şarkısında dediği gibi"çok uzakta güneyde"Antalyadayım canım..
ohh böyle ol işte
hangi ildesin sen tatlım[/QUOT
Ceceli'nin şarkısında dediği gibi"çok uzakta güneyde"Antalyadayım canım..
ohoo
şehir yani
meraklanma herşeyin süpper olur
ama yalnızsan şimdiden başla minik minik almaya benden tavsiye
yahu ben de kilo alamadım diye dertleniyorum kızlar.hamile kalmadan önce 56ydım hala öleyim.acaba sorun olurmu yaa.hiç açta kalmıyorum.doktorda normal herşey dio.ama millet nasıl kilo alıyo ben alamadım ya
yahu ben de kilo alamadım diye dertleniyorum kızlar.hamile kalmadan önce 56ydım hala öleyim.acaba sorun olurmu yaa.hiç açta kalmıyorum.doktorda normal herşey dio.ama millet nasıl kilo alıyo ben alamadım ya
Canım gebeliğin başından beri 4 kilo 200 gram mı aldın?
aayyyyy inanmıyorum yaa 4 kilo 200 diyoo
ben 19 kilo yaa
öğlende ekmek yemicem dedim yemedim de ama söylemesi ayıp 6 tane biber dolması yedim
ilk hamileliğimde ilk beş ay almadım sonradan 30 kilo aldım ya
şimdi diyorum ya bu aydan sonra bi 30 kilo daha alırsam naparım ben Allahım
ohoo
şehir yani
meraklanma herşeyin süpper olur
ama yalnızsan şimdiden başla minik minik almaya benden tavsiye
Kuzum ne alsam,nereden başlasam bilemiyorum ki önümüzdeki hafta izinliyim ozaman mothercare'a gidip birşeyler almaya başlarım inşallah..Tulum,önlük,battaniye vsr.Herşeye rağmen İYİ Kİ VAR BEBİŞLERİMİZZZZZZ ALLAH BİZİ VE YAVRULARIMIZI KORUSUN
Kuzum ne alsam,nereden başlasam bilemiyorum ki önümüzdeki hafta izinliyim ozaman mothercare'a gidip birşeyler almaya başlarım inşallah..Tulum,önlük,battaniye vsr.Herşeye rağmen İYİ Kİ VAR BEBİŞLERİMİZZZZZZ ALLAH BİZİ VE YAVRULARIMIZI KORUSUN
haftaya bırakma tatlım
%50 indirimde bi çok ürün
bi çok üründe 2.ye %50 bu nedenle ürün kalmıyor. Fırsatı kaçırma
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/450078-2011-kasim-bebeklerinin-cicileriii-7.html
bu linte koyduğum son 4 foto mother dan alındı geçen hafta bak belki fikir olur sana
canım alacaklarının listesini yaptıysan ordan bakarakta başlayabilirsin. listen yoksa birkaç kere arkadaşlar forumda yayınladılar. olmadı tekrar yayınlanır listeler. çok güzel telaşlar büyük bir zevkle yapıcaksın alışverişlerini.
haftaya bırakma tatlım
%50 indirimde bi çok ürün
bi çok üründe 2.ye %50 bu nedenle ürün kalmıyor. Fırsatı kaçırma
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/450078-2011-kasim-bebeklerinin-cicileriii-7.html
bu linte koyduğum son 4 foto mother dan alındı geçen hafta bak belki fikir olur sana
canım mağazadan mı internettenmi aldın sen
19 kilo muuuu:):) nasıl becerdin bunu.. ama zayıf başlamışsındır sen bişi belli olmuyodur, şimdiden sonrada 10 kilo alırsan yine 30 a tamamlamış olursun işte..
bende çok sık acıkıyorum, ama çabuk doyuyorum, hemen midem sıkışıyo.. faklat her dk ağzımda bişi var, hele evde lduğumn zaman sürekli meyve yiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?