2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yahu ben de kilo alamadım diye dertleniyorum kızlar.hamile kalmadan önce 56ydım hala öleyim.acaba sorun olurmu yaa.hiç açta kalmıyorum.doktorda normal herşey dio.ama millet nasıl kilo alıyo ben alamadım ya

aayyyyy inanmıyorum yaa 4 kilo 200 diyoo
ben 19 kilo yaa
öğlende ekmek yemicem dedim yemedim de ama söylemesi ayıp 6 tane biber dolması yedim
ilk hamileliğimde ilk beş ay almadım sonradan 30 kilo aldım ya
şimdi diyorum ya bu aydan sonra bi 30 kilo daha alırsam naparım ben Allahım

yahu ben de kilo alamadım diye dertleniyorum kızlar.hamile kalmadan önce 56ydım hala öleyim.acaba sorun olurmu yaa.hiç açta kalmıyorum.doktorda normal herşey dio.ama millet nasıl kilo alıyo ben alamadım ya

Ben de seninle benzer durumdayım kuzum..59 kiloda hamile kaldım,54 kiloya düştüm şimdi 61.5 olmuşum,kilom arttığında çılgınlar gibi seviniyorumSen hiç almadın mı?

valla canım nasıl kilo aldığımı bende anlamış değilim hamile kalmadan önce bu yediklerimden daha çok yiyiyordum. şimdi ne yesem yarıyor :) ilk üç ay normal kilo almamak ama sonrası için her aya 2 kilo falan öneriyorlar. bünye meselesi bence. son aylarında belki alırsın kilo merak etme

süpersin canım ya. hamilelikte insanın elinde değil sanırım. engellenemiyor bu kilo almalar yada alamamalar MAŞALLAH diyelim yinede ne olur ne olmaz

19 kilo muuuu:):) nasıl becerdin bunu.. ama zayıf başlamışsındır sen bişi belli olmuyodur, şimdiden sonrada 10 kilo alırsan yine 30 a tamamlamış olursun işte..
bende çok sık acıkıyorum, ama çabuk doyuyorum, hemen midem sıkışıyo.. faklat her dk ağzımda bişi var, hele evde lduğumn zaman sürekli meyve yiyrum

Selam güzel anne adaylari nasilsiniz kilolar alinmis ooohhh ne güzel bende 75le hamile kaldim suan 78 ve 79 arasi gidip geliyorum iste pek bisi almadim birazcik boyum var o kadar ama bebislerim iyi cok sükür

51 - 52 kiloydum canım hamile kaldığım ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…