- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.601
gunaydın kızlar,
ben de gece hıc uyuyamadım,
sureklı ter ıcınde uyandım durdum :97:
esım hala battanıyeyle uyuyor demek bende bır sorun var,
uyandıgımda kafam suyla ıslatılmıs gıbı, yastıgım sırılsıklam:44:
sızde de boyle bır durum var mı:44:
2 saat yol da ben gıdıyorum,
gun ıcınde de bazen seyahatlerım oluyo,
ben kamuda calısıyorum aslında amırlerımde suc,
bı suru saglıklı normal adam varken tutup benı goturuyorlar,
gecen gun soyledım artık yeter dıye de bu hafta rahatım bıraz :78:
son aylarda nasıl olacagımı ınan tasavvur edemıyorum kafamda,
cunku eylul ayında tasınacagız eylulun sonuna dogru hatta,
ramazanda sıcak zaten ve ıs yerınde yemek vs cıkmıyor,
sehıre cok uzak yemek soyleyebılecegım bı yer yok mecburen evden getırıcem bısıler.
baktım gordum cok zorlanıyorum gıdıp rapor alıcam:97:
gunaydın kızlarr...
2*3 gundur gıremedım.. hamd olsun bız kızımızla ıyıyız.. ama canımız epey sıkkın esımın kardesı baya bı rahatsız kolon kanserı teshısı kondu daha 22 yasında.. kolonoskopı tekrarlanıcakmıs haftaya da amelıyatla alınıcak bagırsaktan tumor.. sonrada onkolojıye yollamıslar... Allahım saglık versın cumlemıze.. hersey sırasıyla olur ınsallah.. sızlerde ne vr ne yok?
gunaydın kızlarr...
2*3 gundur gıremedım.. hamd olsun bız kızımızla ıyıyız.. ama canımız epey sıkkın esımın kardesı baya bı rahatsız kolon kanserı teshısı kondu daha 22 yasında.. kolonoskopı tekrarlanıcakmıs haftaya da amelıyatla alınıcak bagırsaktan tumor.. sonrada onkolojıye yollamıslar... Allahım saglık versın cumlemıze.. hersey sırasıyla olur ınsallah.. sızlerde ne vr ne yok?
gunaydın kızlarr...
ben genelde e-bebek mağazasına bakıyorum. netten bakıp mağazaya gidiyorum ordanda alıyorum. ama nette indirimde olup magazada indirimde olmayan ürünler var nettende sipariş verebilirsin.joker var netten bakıp alışveriş yapabileceğin. bide civilim diye bi magaza var. pendiktede büyük bir yerleri var onada netten baktım. magazasına gitmeye fırsatım olmadı.
gunaydın kızlarr...
Ziya Özel :)Mehmet yazmışımÇok geçmiş olsun Allah şifalar versin,eniştem yıllar önce tedavi gördü o zaman 30 yaşındaydı.Onda lenf ve testis kanseri vardı.%80 ölür dediler hastanızı götürün dediler bazı doktorlar.Yaşatan Allah yaşatıyor canım moral çok önemli,eniştem bozmadı hiç moralini ablam perişan oldu hepimiz tabi iki küçük çocukla bir başına kalma düşüncesi gerçekten yıpratıcı.Şimdi iyi binlerce kere şükürler olsun,Kemoterapi yanında bitkisel kürler de yaptı.
Bugün okudum habertürk te var Mehmet Özel'le ilgili bir haber.
Allah yardımcınız olsun...
ben gittim canım pek kayda değer bişey yok yeni doğanlar için.. eşimde bana beni niye buraya getirdin diye mızmızlandı.. ne bilim ben internette gayet güzel görünüyordu...ama mağazaya gidince aynı değil maalesef.. bana göre tabi..
benimde özellikle geçen hafta öyleydi karnım taş gibi oluyordu geçiyordu
bu hafta artık kıpır kıpır hissediyorum
yani önümüzdeki hafta hissedersin kesin
ama öyle tekme falan değil tabi sürekli kıpır tı
tekmeler için biraz daha güçlenmesi gerek heralde
herkese günaydın....
alışverişe dayanmak zor kızlar. heleki bide büyükler engel oluyorsa insanlar daha çok yöneliyor, anlıyorum canım seni. bizden kimse alışveriş için uyarıda bulunmadı herkes biryandan bişiler alıyor. bende öyle alışveriş için bir zaman olduğunu düşünmüyorum açıkcası, keyfim nezaman isterse yada nezaman güzel birşey bulursam alırım. sende olmazsa gizliden al bişiler kimseler bilmeden görmeden en azından kendini tatmin etmiş olursun
ben sureklı uyuşuğum zaten,
aksam 7 gıbı evde oluyorum,
yemek yerken daha uyuklamaya baslıyorum resmen:44:
o sofrayı toplamak nasıl zor gelıyor bılsenız
en gec aksam 9da uyumus oluyorum,
gece de 6-7 kere de uyanıyorum zaten kan ter ıcınde:44:
Ben de hiçbir şey almamıştım düne kadar ama çatlayacaktım yani almasam:)Bi onlu bi de beşli zıbın takımı aldım pek tatlılar:)Sanırım denk geldikçe ufak tefek alırım artık açılışı yaptım:)
kızlar benim göbüşüm davul gibi çok gergin sizin göbüşleriniz nasıl. patlayacakmışım gibi hissediyorum. mideme acayip baskı yapıyor birkaç bardak su içince bile midem patlayacak sanki gibi oluyor.bizim ufaklık acayip sıkıştırıyor sanırımsam
ben geldim kizlaaar
ebru cum benim asimida saglik ocaginda yaptilar ebeler yapiyor burda
vildancim ve griftcim :) dün degilde bugün gidebildim elhamdulillah hersey yolunda imis haplarimi yazdi ve bir test den bahsetti 4 lü test sanirim fakat bende ikili ve 3lü test iyi ciktigi icin gerek duymadik yaptirmaya tamamen istege bagliydi fakat bidaki aya seker testi yapicaz dedi hayirlisi olsun insaALLAH ve kesin erkek olcakmis ben biraz teredüt ediyordum belki yanilmistir diye ama bugünde oglunuz olcak dediALLAH herkeze hayirlisini versin ins.
vildancim evet cankata gidiyorum funda dogan hanima aslinda degismek istiyordum yol cok uzun diye ama doktorum cok iyi memnunum dogumuda büyük ihtimalle orda yapicam insaALLAH bana dedi ki ekimin sonuna dogru 28 yada 29 da aliriz diye bende sezeryani ayin 5 de yapsak olmaz mi dedimtabi oda olur diyor neyse hayirlisi olsun insaALLAH dua edin canlarim hepinizi muuaaah
siirlicim cok gecmis olsun doktorun nededi merak ettim canim insaALLAH önemli birsey degildir
gunaydın kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?