2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm çok normal yaa
içerde biri var :)
bende terlemeyen biriydim şimdi sırılsıklam kalkıorum geceleri

Bu arada ben limango&unnado ve LCW nin sitelerinden alışveriş yaptım
Hızlı ve güvenli

kızlar benim göbüşüm davul gibi çok gergin sizin göbüşleriniz nasıl. patlayacakmışım gibi hissediyorum. mideme acayip baskı yapıyor birkaç bardak su içince bile midem patlayacak sanki gibi oluyor.bizim ufaklık acayip sıkıştırıyor sanırımsam

Allah yardımcın olsun canım tabi şu yaz günlerinde tüm çalışanlara da kolaylıklar diliyorum zor elbette.Ben de okullar kapanmadan önce epey yorgun oluyordum tatile girince çok rahatladım istediğim saatte kalkıp istediğim saatte yatıyorum...
Bence de zorlanırsan kesinlikle rapor al hiç yorma kendini...

gunaydın kızlarr...
2*3 gundur gıremedım.. hamd olsun bız kızımızla ıyıyız.. ama canımız epey sıkkın esımın kardesı baya bı rahatsız kolon kanserı teshısı kondu daha 22 yasında.. kolonoskopı tekrarlanıcakmıs haftaya da amelıyatla alınıcak bagırsaktan tumor.. sonrada onkolojıye yollamıslar... Allahım saglık versın cumlemıze.. hersey sırasıyla olur ınsallah.. sızlerde ne vr ne yok?

çok çok geçmiş olsun canım. ALLAH şifasını versin tez zamanda. hastalık zor

mrb kızlar hamile kıyafetleri için lcw online sitesi var gidemeyenler için internetten spariş edebilirler

sanırım benim de sezeryan gözüküyor kızlar benim iki tüpümde de sorun vardı hsg sonrası hamile kaldım dr riske atmak istemiyorum dedi

Son düzenleme:

gecmiş olsun canm
selam kızlar hayırlı günerr

cok gecmıs olsun canım,
konuyla cok alakası olmamasına ragmen yazayım,
zıya özel dıye bırını duydunuz mu? zakkumla tedavı edıyor,
turkıyeden kovdular adamı ama amerıkada gelıstırdıgı ılacı pıyasaya cıktı ve FDA onayı da aldı,
ısyerındekı arkadasımın abısı pankreas kans. o adam kurtarmıs.
bılgınız olsun arastırın ıstersenız.
benım kayınpederım de pankreas kans ve o adamla gıdıp gorustuk,
kemoterapı uygularsa kemıklerıne sıcrar kurtaramam dedı ama ıkna edemedık kemo oluyor.
adam en son marmarısteydı.
kapısında kuyruk var dunyanın her yerınden gelıyorlar sıfa bulmak ıcın.

ben gittim canım pek kayda değer bişey yok yeni doğanlar için.. eşimde bana beni niye buraya getirdin diye mızmızlandı.. ne bilim ben internette gayet güzel görünüyordu...ama mağazaya gidince aynı değil maalesef.. bana göre tabi..

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin,eniştem yıllar önce tedavi gördü o zaman 30 yaşındaydı.Onda lenf ve testis kanseri vardı.%80 ölür dediler hastanızı götürün dediler bazı doktorlar.Yaşatan Allah yaşatıyor canım moral çok önemli,eniştem bozmadı hiç moralini ablam perişan oldu hepimiz tabi iki küçük çocukla bir başına kalma düşüncesi gerçekten yıpratıcı.Şimdi iyi binlerce kere şükürler olsun,Kemoterapi yanında bitkisel kürler de yaptı.
Bugün okudum habertürk te var Mehmet Özel'le ilgili bir haber.
Allah yardımcınız olsun...

Ziya Özel :)Mehmet yazmışım

merhaba arkadaşlar.. bir kaç gündür giremiyorum.. baya kaynatmışsınız.. muhabbt güzel maşallah..
biz oğlumla gezip duruyoruz bu ara..gezmektende yoruluyoruz:) pazarteside yolculuk var kısmatese ailemin yanına gidicem.. oğlum minik minik tepikler atıyo, arada dönüveriyo.. çok tatlı canım benim.. ben hala lışveriş yapmadım:) artık memleketten annemle alırız bişiler, hem onun tecrübelerinden de faydalanmış oluruz..

aramızda bir hafta var belki keşke inşallah bende haftaya senin hissettiklerini hissederim

vebde öyle yapıcam zaten işe gidip gelirken görüyorum mağazalarda :)) kendimde bu sene kurdela nakışı kursuna gittim yatak örtüsü yapıyorum pempe pempe çok şeker bitsin eklerim buraya onlarla avunuyorum bide altdeğişlme örtüsü başlıcam benimkilerde bana aldırmıyo ama onlar alıyor biliyorum ben :))

sen yine iyisin ben dokuzda evde oluyorum yemekye kaldır dokuz bucuk bazen ertesi güne yemekte yapmak lazım oluyor yorulunca gece hiç uykum bölünmüyor ama gündüz çok uyumak istiyor canım hele öğle yemeğinden sonra :)))

akşam üstü saatlerde aynen benimde bu şekilde oluyor tüm gün uyuyup akşam üstü saatlerde uyanıyomuş gibi geliyor bana :))

meysanurcum güzel haberler verdin sevindim

birşey soracağım bizim doktorumuz çok ayrıntılı izliyor seninde öyledir mutlaka bizim oğluşun parmaklarına kadar her yerini gösteriyo iç organlarını kalbini atışını falan hemde bir anormallik varmı diye bakıyor ultrasonumuzda dört boyutlu renkli bir kaç gündür annişler bi radyoloktan falan bahsediyo bu tür şey için sana funda hanım radyoloğa görünmeni istedi mi benim 2 hafta var daha funda hanıma gitmeme daha öncesinde de söylemedi. sen bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun sen radyoloğa görünmeyi düşünüyormusun ben böyle kızların doktorları gönderince kafam karıştı bizimki birşey demedi :44:

çokmu konuştum ne

geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…