- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.681
yok cnm hiç almadım bi ara 56.5 oldum ama sonra gene 56 oldum
bencedeee.benimde boy 1.66 kilo 56 aynı bir top yutmuş görüntüsü göbeklen beraber
zayıf kadınlar
kendimi öldürürüm bak
yakarım bu topic i
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne hava :)
yemekte salça kadında kalça hem
zayıf olmak artık demode :)
Ama bu çok can sıkıcıPeki Türkiye'den tavsiye ettikleriniz var mı ya da hiç sipariş verdiğiniz site oldu mu?
merhaba arkadaşlar... bende bugün tetanoz aşısı oldum...
azıcık kolum acıyor....
kilo olayına gelince ben 6 kilo aldım...3kilosunu 3 haftada aldım...
neden mi?
çünkü 1 ay boyunca hafta sonları hamur yoğurdum kahvaltıya pideler yaptım yedim yaptım yedim...
12 gündür dikkat ediyorum hiç kilo almadım...
anladım ki bu hamur işi adamı mahveder....
doktorum da dedi...
hamur işi yemezsen almazsın...kesin yemişsindir dedi...
neyse bua ayı 1 kilo ile kapatırsam çoook mutlu olucam...
gerçi memlekete gidiyorum...
annnemi engellemem lazım...
bu arada boyum 1.70 ve 70 kilo ile hamile kaldım...
zayıf kadınlar
kendimi öldürürüm bak
yakarım bu topic i
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne hava :)
yemekte salça kadında kalça hem
zayıf olmak artık demode :)
simiramisciğim
tut elimi gidelim arkadaşım
şişko anneler topici açalım kendimize :)
kız ne havasııııııeskiden sevgilim yane şimdiki kocam sarılınca kemiğin gözüme batıyo derdi hep kilo almak istemişimdirr o yüzden
şaka yapıom bacım yaaa
kilo alsam 150 olsam ne yazar
bitek kuzum olsun bana bişi olmaz :)
bu arada dünyadan bi haber ben ..bu aşılar nerde yaptırılıyo sağlık ocağında mı doktor mu söylicek bize
madeofhonor, başın sağolsun canım. ALLAH hiç kimseye yaşatmasın böyle şeyler.
Çok teşekkürler canım,insan kendini engelleyemiyor sanırım bazen.Meleğin şefaatçin olacak inşallah,içim cız etti okuyunca bilmiyordum,Rabbim hepimize kucaklarımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...eğer markalı bişeyler almak istiyosanız markabebe diye bi site var tüm ünlü markaları(mothercare dışında)ordan bulabilirsiniz...ben bebeğime bir çöp dahi almayı düşünmüyorum zaten cinsiyetinide öğrenmedim,geçen yıl 35 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim,o kadar çok şey almıştımki kızım olursa ablasının şeylerini giydiririm,erkek olursada hepsini fakir bir aileye vericem...
kıyafet konusunda size tavsiyem dokunarak alın mesela wenice'in bazı penyeleri çok sert,zaranın bebek ürünleri çok kalitesiz hastane çantası hazırlamak için yıkamıştım koymak nasip olmadı ama hepsi çekmişti,banyo ürünlerini ya mustella alın yada chicco çünkü paraben içermiyo,ve size tavsiyem alışverişi bebeğiniz doğduktan sonra birlikte yapın bebğinizle...
bu arada dünyadan bi haber ben ..bu aşılar nerde yaptırılıyo sağlık ocağında mı doktor mu söylicek bize
Çok teşekkürler canım,insan kendini engelleyemiyor sanırım bazen.Meleğin şefaatçin olacak inşallah,içim cız etti okuyunca bilmiyordum,Rabbim hepimize kucaklarımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...[/QUOTE
aminn inşallah,kızlar bunu paranoya yapın diye yazmadım iyi düşünün iyi olsun rabbim hepimize bebeklerimiz sağlıkla uzun ömürlüce kucağımza aldığımız günleri göstersin inşallah...
crafty ne diyor bunlar ya.. ben okudum ama anlayamadım pek, aban o kadar yabancı ki:):):) ben hayatım boyunca kilodan kurtulamaya çalışan biri olarak çok uzağım bu yazılanlara:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?