2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
zayıf kadınlar
kendimi öldürürüm bak
yakarım bu topic i
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne hava :)
yemekte salça kadında kalça hem
zayıf olmak artık demode :)

Ama bu çok can sıkıcıPeki Türkiye'den tavsiye ettikleriniz var mı ya da hiç sipariş verdiğiniz site oldu mu?

eğer markalı bişeyler almak istiyosanız markabebe diye bi site var tüm ünlü markaları(mothercare dışında)ordan bulabilirsiniz...ben bebeğime bir çöp dahi almayı düşünmüyorum zaten cinsiyetinide öğrenmedim,geçen yıl 35 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim,o kadar çok şey almıştımki kızım olursa ablasının şeylerini giydiririm,erkek olursada hepsini fakir bir aileye vericem...

kıyafet konusunda size tavsiyem dokunarak alın mesela wenice'in bazı penyeleri çok sert,zaranın bebek ürünleri çok kalitesiz hastane çantası hazırlamak için yıkamıştım koymak nasip olmadı ama hepsi çekmişti,banyo ürünlerini ya mustella alın yada chicco çünkü paraben içermiyo,ve size tavsiyem alışverişi bebeğiniz doğduktan sonra birlikte yapın bebğinizle...

bende geçen hafta oldum tetanoz aşısını acısı azdı ama 5 günde ancak geçti
hamur işi ve pastane ürünleri kilo yaparmış zaten. normalde bende bayılırım hamur işine tatlılara. acayip iştahlıyımdır. hep korkardım hamilelikte kesin 100 kilo olcam diye. çok şükür canım hiç bişi çekmiyor tatlıya hala yaklaşmıyorum. meyve yetiyor benim için. yinede kilo alıyorum ama

zayıf kadınlar
kendimi öldürürüm bak
yakarım bu topic i
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne hava :)
yemekte salça kadında kalça hem
zayıf olmak artık demode :)

kız ne havasıııııı eskiden sevgilim yane şimdiki kocam sarılınca kemiğin gözüme batıyo derdi hep kilo almak istemişimdirr o yüzden

şaka yapıom bacım yaaa
kilo alsam 150 olsam ne yazar
bitek kuzum olsun bana bişi olmaz :)

aynen bende onu düşünüyorum ya bebekim çok zayıf olur Allah korusun kilolu olalım bebemiz sağlıklı olsun böle kolları bacakları kat kat olsunda ısırayım ben onuuu..ama böle gidersem benim bebeğim zayıf olur

Çok teşekkürler canım,insan kendini engelleyemiyor sanırım bazen.Meleğin şefaatçin olacak inşallah,içim cız etti okuyunca bilmiyordum,Rabbim hepimize kucaklarımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

bu arada dünyadan bi haber ben ..bu aşılar nerde yaptırılıyo sağlık ocağında mı doktor mu söylicek bize

Beni aile hekimim aradı gel izlem planı belirleyeceğiz diye böylelikle hangi haftalarda gideceğimi söyledi sağlık ocağına,bu arada aile hekiminin hamile olduğundan haberi var mı?Küçük bir ilde yaşadığım için herkes birbirini tanıyo burda:)

crafty ne diyor bunlar ya.. ben okudum ama anlayamadım pek, aban o kadar yabancı ki:):):) ben hayatım boyunca kilodan kurtulamaya çalışan biri olarak çok uzağım bu yazılanlara:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…