- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.701
Beni aile hekimim aradı gel izlem planı belirleyeceğiz diye böylelikle hangi haftalarda gideceğimi söyledi sağlık ocağına,bu arada aile hekiminin hamile olduğundan haberi var mı?Küçük bir ilde yaşadığım için herkes birbirini tanıyo burda:)
boşver arkadaşım yaaa
sen beni izle
fatma sen ben tamamdır :)
boşver arkadaşım yaaa
sen beni izle
fatma sen ben tamamdır :)
:)kızlar bende varım sızınle bende hayatım boyunca kılo problemım hep oldu..
cnm birebir aynısı geldi şimdiye kadar
yahu ben de kilo alamadım diye dertleniyorum kızlar.hamile kalmadan önce 56ydım hala öleyim.acaba sorun olurmu yaa.hiç açta kalmıyorum.doktorda normal herşey dio.ama millet nasıl kilo alıyo ben alamadım ya
aynen :):) fatmada yalnız bıraktı bugün bizi ama..
yeni doğum yapan bi arkadaşım, resim gönder bakayım nasıl oldun filan dedi, bende yolladım.. oo senin karnın çok çıkmış, ben 20 haftalıkken belli bile değildi.. sen çok kilo alırsın dikkat et filan bir sürü laf söyledi bana, canımıda sıktı aslında ama sesimi çıkarmadım yinede.. en yakınların bile insanın canını sıkıyo ya... ben memnunum göbeğimdenn, bebeişim dünyayay sağlıkla gelsinde gerisi hallolur ne yapyım kendimi böyle avutmak zorundayım:)
bende kilo almıyorum iki kilo alıyorum veriyorum hep sabit değil yani oda benim karnımda büyümedi hiç biraz göbiş var 36 beden etekler oluyor :))) doktora sordum bebek gelişmiyormu yoksa hiç karnım büyümedi diye 15 haftalıkken gitmiştim normali 150 gr falanken seninki 183 gr demişti yediğim ona gidiyo heralde ben şikayet etmiyorum halimden sende etme bide doğumdan sonrası var nasıl vercez kiloları diye dertlenicez :))
bana da geçen biri "ikiz değil değil mi" dedi....
gıcık kadın ya....
napayım herkesin bünyesi farklı...
benim göbeğim büyükse ben napayım...
ayyy 2 gün sinir olarak gezdim kadına....
bu arada benim göbek CRAFTY nin göbeğine çok benziyor...
her bünye bir sanki....
sorry totomu yesinler yani
kime ne
kocaman göbeğim olur kilom olur şişerim ohh hamileyim işte var mı :)
boşver ne üzülüon sen
yalnız olmadığıma sevineyimmi yoksa hepimiz için üzüleyimmi bilemedim, benimde göbek çok büyüdü, herkes 6-7 aylık sanıyor6 kiloya yakında aldım, kendimi silindir gibi hissediyorum:44: ama olsum
bana da geçen biri "ikiz değil değil mi" dedi....
gıcık kadın ya....
napayım herkesin bünyesi farklı...
benim göbeğim büyükse ben napayım...
ayyy 2 gün sinir olarak gezdim kadına....
bu arada benim göbek CRAFTY nin göbeğine çok benziyor...
her bünye bir sanki....
gülüm evet cok inceliyor dedigin gibi parmaklarina kadar gösterdi :)) hersey yolunda imis elhd evet o radyologdan bana da bahsetti ve üstüne ekledi ki onlar ama sadece erkektir diye bayan doktorlar yokmus :) ve tamamen istege bagli ve bende internetten okumustum 2 li ve 3 lü testin bir gelismisi imis bende gerek duymadim yaptirmaya 2 li ve 3 lü test iyi cikmisti funda hanimda öyle söyledi yani biz yaptirmicaz fakat bida ki aya seker testini yapicakmisiz hayirlisi olsun insaALLAH
kiz orda bir denk gelmedik karsilasamadik hee :)))
canım hangi mağazasına gittiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?