2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hmmm ben daha tanışamadım bile aile hekimimle doktoruma sorayım bi sonra giderim bi yanına: )

boşver arkadaşım yaaa
sen beni izle
fatma sen ben tamamdır :)

aynen :):) fatmada yalnız bıraktı bugün bizi ama..

yeni doğum yapan bi arkadaşım, resim gönder bakayım nasıl oldun filan dedi, bende yolladım.. oo senin karnın çok çıkmış, ben 20 haftalıkken belli bile değildi.. sen çok kilo alırsın dikkat et filan bir sürü laf söyledi bana, canımıda sıktı aslında ama sesimi çıkarmadım yinede.. en yakınların bile insanın canını sıkıyo ya... ben memnunum göbeğimdenn, bebeişim dünyayay sağlıkla gelsinde gerisi hallolur ne yapyım kendimi böyle avutmak zorundayım:)

yahu ben de kilo alamadım diye dertleniyorum kızlar.hamile kalmadan önce 56ydım hala öleyim.acaba sorun olurmu yaa.hiç açta kalmıyorum.doktorda normal herşey dio.ama millet nasıl kilo alıyo ben alamadım ya

bende kilo almıyorum iki kilo alıyorum veriyorum hep sabit değil yani oda benim karnımda büyümedi hiç biraz göbiş var 36 beden etekler oluyor :))) doktora sordum bebek gelişmiyormu yoksa hiç karnım büyümedi diye 15 haftalıkken gitmiştim normali 150 gr falanken seninki 183 gr demişti yediğim ona gidiyo heralde ben şikayet etmiyorum halimden sende etme bide doğumdan sonrası var nasıl vercez kiloları diye dertlenicez :))

bana da geçen biri "ikiz değil değil mi" dedi....
gıcık kadın ya....
napayım herkesin bünyesi farklı...
benim göbeğim büyükse ben napayım...
ayyy 2 gün sinir olarak gezdim kadına....
bu arada benim göbek CRAFTY nin göbeğine çok benziyor...
her bünye bir sanki....

evet orası öyle canım :)sen bendende zayıfmışsın yahu ben 38 im

insanlar ne terbiyesiz ya. laflarının nereye gideceğini bilmeden konuşuyorlar. arkadaş hamile bir bayanla konuşurken 2 kere düşün 1 konuş. hayret bişi ya. herkes aynı değil. kiminde kiloda olur göbüşte kimin de olmaz. mukayese etmek çok yanlış bence. bu yüzden kızlar hiç takmayın milletin ağzı torba değilki büzelim. bebişlerimize bakalım onların sağlıklı olması herşeydne önemli

Son düzenleme:

sorry totomu yesinler yani
kime ne
kocaman göbeğim olur kilom olur şişerim ohh hamileyim işte var mı :)
boşver ne üzülüon sen

sorry totomu yesinler yani
kime ne
kocaman göbeğim olur kilom olur şişerim ohh hamileyim işte var mı :)
boşver ne üzülüon sen

yalnız olmadığıma sevineyimmi yoksa hepimiz için üzüleyimmi bilemedim, benimde göbek çok büyüdü, herkes 6-7 aylık sanıyor 6 kiloya yakında aldım, kendimi silindir gibi hissediyorum:44: ama olsum

yalnız olmadığıma sevineyimmi yoksa hepimiz için üzüleyimmi bilemedim, benimde göbek çok büyüdü, herkes 6-7 aylık sanıyor 6 kiloya yakında aldım, kendimi silindir gibi hissediyorum:44: ama olsum

sonra ne olur durumum psikolojim bilemem
ama içimdeyken aldığım ya da olduğum her gr dan mutluyum

bende karnım çıkadı diye dert ediyorum ultrasonda görmesem inanmıcam içimde bir bebiş olduğuna herkes bir değilki hiçte sinir olma ağzı olan konuşuyor işte demiyoki üzerim kırarım lafımı bileyim salla

evet aynen bi denk gelmedi bide doğumda denk gelirmişiz benim oğluş acele ederse

Hımm bende bi danışırım bakalım bana ne diyecek ben çünkü testleri hiç yaptırmadım aldırmam diye şimdiden de birşey varsa öğrenip moralimi bozmak istemedim ya aslında benim en büyük korkum hani bebeklerin kalbi delik oluyor bunu baştan anlamıyorlar bebek morarıyo birşey oluyo bazen kaybediliyor müdahale edilene kadar ondan çok korkuyorum Allah bebişlerimizi böyle sorunlarla karşılaştırmasın inşallah Aminnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…