2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Tatlım valla ben hiç kan görmedim ama doktorum içerideki miktarı bilemeyiz dedi. En ufak bir kanama bile plasentanın bir miktar ayrılması demekmiş. Riske gerek yok dedi. Bilemiyorum artık, korktum iyice. Ama sağulsun sezeryanla doğum yapan arkadaşlar, içimi rahatlattılar Doğru diyosun, hayırlısı neyse o olsun.

Oyyyyy topiğin annesii Valla İlkimu'cum yakınımda olsaydın fena başını şişirirdim Çok sağol, içimi rahatlattın çok. Doktoruma sorayım spinal sezeryanı. Evet annemler İzmir'de. Haftasonu gidicez, uğrarım Kipaya. Gerçi Bodrum'da da Kipa var ama, her şey olur mu bilmem. Çok çok sağol tekrar.

herkese merhaba,
ben hala hissetmiyorum bebeğimi.... ama neden... :2:
kahvekolik sen hissetmeye başladın mı canım...
herkes kilodan bahsetmiş, ben de vereyim raporumu... 48 kilo ile hamile kaldım (1.60 boyum) minyon bir şeyim zaten şimdi 51 kilo olmuşum bugün tartıldım... benimde hamile olduğum pek belli olmuyordu ama son 10 günde birden çıktı göbeğim... bir de gelişimlerini bir türlü durduramadığım göğüslerim var.. benden önde gidiyorlar ya :)
yarın eyüp ekiciye gidiyorum ayrıntılı için.. aramızda var mı giden..
öpüyorum sizi tombişler

selam kızlar bugün doktora gittik ve bi oğluşum daha geleceğini öğrendik çok şükür sağlığı da yerinde daha ne isteyim beni de artık listeye ekleyebilirsiniz

senemgycim Rabbim sağlıkla sıhatle nasip etsin inşAllah yavrunu, ayrıca ektra bilgi için çok teşekkür ederiz

Ben de 21. Haftdayım ama 7 kilo aldım. Bu duruma canım sıkılıyor ama yapacak birşey yok. İnş sonrasında veririm. 62 kilo oldum boyum 165. Karnım da kocaman oldu. Yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim. Umarım iyi geçer.

gunaydin kizlar, buralar o kadar sicak ki...tam 42 derece dusunun yani...simdi isdeyim ve bobreyim agriyor galiba her sabah yumurta isini fazla abartdim esimi de cok ozledik oglumla birlikte insallah pazar gunu gelicek

bu arada ben de 1.64 boyunda 51 kiloyla hamile kaldim simdi 56 bucuk kilom, ve karnim baya cikiyor, ama malesef resim koyamiyorum cunki telefonda cekdin ve PC yuklemiyo ama koyicam soz oyle guzel ki size bir itiraf edeyim kendimle gurur duyuyorum gibi bir hiss var icimde. insanlar karnima bakinca cooook hosuma gidiyor

kızlar kiloyu takıntı yapmayın bence,kilo almamanıza tek çare tatlı,hamur işini kesmek...pilav tercihinizde sadece bulgur olsun,pirinçten uzak durun,şimdiye kadar iki kilo aldım ben...ama altıncı aydan sonra göreceksiniz nerdeyse ayda iki kilo alır hale gelicez...

herkese günaydın. benimde uykum var dün gecede bacak-kalça ağrılarım devam ettiği için doğru dürüst uyuyamadım. gündüz hiç bişi yok ama akşam üstüne yatınca belli bir süre sonra çok ağrıyor

Herkese günaydın kızlar :)))
Güzel bir gün vede Hayırlı Cumalar diliyorum herkese Rabbim bebeklerimizi vede bizleri korusun inşaallah

canım normalde akşam uyusaydım bende erkenden kalkanlardanım:) öyle geç saatlere kadar uyuyamam. tatil gününde bile 7 de ayağa dikilirim

tatlı anneler ve bebekleri. sağlık hep sizle olsun...kocaman günaydın...benim size küçük sorum olcak. 19+2 haftalığım ve 2 gündür yediklerim sanki boğazımd diziliyorgibi. yiyorumda hepsi boğazımda toplanyor gibi. çok afedersiniz geyirmek istiyorum olmuyor. ama bu beni rahatsız ediyor. sizinde böyle bir sorununuz varmı..ne yapabilirim...bebk büyüdükçe mideye baskı artıyor diyolar ama daha erken değilmi...

benim bu sorunum 7-8 haftalıktan beri var ne yesem tıkıyor beni. bebek ve rahim büyüdükçe mideye diğer organlara baskı yapıyor zaten vucut yapısından da kaynaklanıyor.

Günaydınn :)

Dün ağda yaptırdım aman ne zormuş koca göbekle ağda yaptırmak sivilcelerim vardı vajinada kanadılar çok korktum,,ama en temizi ağda mecburen yaptırıyoruz.. sanki kökler gebelikte daha bi güçlü daha çok acıyoo ..epilatör batık yapıyoo bacaklarda özel bölgede de kullanılamıyoo sadece koltuk altlarımda epilatör kullanıyorum..malum yaz saklanmıyoo tüyler..
off off..

Sabah elimi karnıma koydum Çağan bi tane pıtlattıı aman annesinin bitanesii oo :))

Öptükk bütün teyzelerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…