- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.721
Tatlım valla ben hiç kan görmedim ama doktorum içerideki miktarı bilemeyiz dedi. En ufak bir kanama bile plasentanın bir miktar ayrılması demekmiş. Riske gerek yok dedi. Bilemiyorum artık, korktum iyice. Ama sağulsun sezeryanla doğum yapan arkadaşlar, içimi rahatlattılarcnm hafif bi lekelenmeden dolayımı sezaryana yöneltti doktorun.bende de bi defa kanama oldu.ilaç ve istiraatlerle geçti şükür.kız kardesimde de ara ara olmş normal doğm yaptı.ilk kez senden duydum böyle bişeyi açıkcası.hakkımıza hayırlısı olsn
Oyyyyy topiğin annesiigünaydın..
hiç korkma canım, ben de sezaryenle doğum yaptım, spinal sezaryen oldum çok memnun kaldım 3 günde ayağa kalktım diyebilirim..
ayrıca normal doğum yapan arkadaşlarım uzun süre oturamadılar felan..
ben hemen kalktım yürüdüm..
bi de çok keyifliydi.. konuşa konuşa güle oynaya kucağıma aldım bebişimi
sezaryen düşünürsen de spinal sezaryeni öneririm,
gerçi ona anestezistler karar veriyor ama ben memnun kaldım
kipa mağazalarında efsane güzel yeni doğan oyuncakları var..
senin ailen izmirdeydi demi?
onlardan sipariş versen çok memnun kalırsın..
kim doğum yaparsa ben de çevremde kipayı toplayıp gidiyorum..
ayrıca mothercare kalitesinde 3'lü olarak çıtçıtlı zıbınlar var kızıma aldım çok memnunum..
tüm arkadaşlara tavsiye ederim..
Kuzular günaydınnnnnEnerji dolu bi gün olsun inşallah hepimize. Ben cinsiyet telaşından söylemeyi unuttum, doktorum sezeryanla doğuma karar verdi geçen cuma. Gebeliğimini 6. haftasında lekelenme yaşamıştım. Açık yavruağzı rengi ve iki kez peçeteye geçecek ladardı sadece ama her lekelenme miktarı belli olmayan bir kanamaya işaretmiş ve miktarını ultrasonda göremiyormuşuz. Bu da plasentanın bebekten bir miktar ayrıldğını gösteriyormuş. Bu durum doğum sırasında bebeğin hayatını etkileyecek komplikasyonlara neden olabilirmiş. Başka doktora da gidersen bunu mutlaka söyle dedi. Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa doktoruna danışsın derim. Çok iyi bir doktora gidiyorum ve çok güveniyorum kendisine. Normal istiyordum, üzülmedim değil. Ama bebeğimin sağlığı her şeyden önemli.
Bu arada ben bebişe kocaman bir oyuncak fil dışında bişey almadım ama sağdan soldan gelenler minik bir gardrop oluşturdu şimdiden, zorla kokoş yapacaklar kızımı
saol canım, bilgisayarlarda problem yaşamaya başladım..
geçen iki haftada kızım hastalandı izin aldım, şükürler olsun ki düzeldi bizi çok korkuttu..
bu arada kızımı sütten kesiyorum 2 gündür hiç emzirmedim..
bu benim için büyük başarı..
çok ağlıyo içim parçalanıyor ama kararlı olup pes ettiricem onu..
ben de çok özledim forumu..
bir de geriye dönük okumalar yapamıyorum..
o yüzden meraktan çatlıyorum yaaa
canım gögsünün ucuna ekşi bişey sür bari sirke gibi falan minik kızımız bi daha istemesin, ayy ne güzel anneliğe hazırlanırken evde bir minik daha:) maşAllah Rabbim yavrularını sana bağışlasın hayırlıı evlat olsunlar vatana millete
Günaydın analar ve yavruları,ayy evde olup bi yatasım var anlatamam:85:
tatlı anneler ve bebekleri. sağlık hep sizle olsun...kocaman günaydın...benim size küçük sorum olcak. 19+2 haftalığım ve 2 gündür yediklerim sanki boğazımd diziliyorgibi. yiyorumda hepsi boğazımda toplanyor gibi. çok afedersiniz geyirmek istiyorum olmuyor. ama bu beni rahatsız ediyor. sizinde böyle bir sorununuz varmı..ne yapabilirim...bebk büyüdükçe mideye baskı artıyor diyolar ama daha erken değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?