- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #13.741
Günaydın analar ve yavruları,ayy evde olup bi yatasım var anlatamam:85:
az kaldı canım az 32. haftada çıkıcam bende zorlamıcam kendimi 37.haftayaa ..
Herkese günaydın kızlar :)))
Güzel bir gün vede Hayırlı Cumalar diliyorum herkese Rabbim bebeklerimizi vede bizleri korusun inşaallah
canım gögsünün ucuna ekşi bişey sür bari sirke gibi falan minik kızımız bi daha istemesin, ayy ne güzel anneliğe hazırlanırken evde bir minik daha:) maşAllah Rabbim yavrularını sana bağışlasın hayırlıı evlat olsunlar vatana millete
Merhaba kızlar
Dün siz insanların can sıkıcı laflarından anlatıyordunuz ya. evde kayınvalidemler var. Yemeği yedik mutfaktayız eşim ben kayınbabam ve kayınvalidem onlar tezgaha karşı oturuyorlar ben de arkam dönük onlara kavun kesiyorum. Popom onlara dönük yani. Benim kalçalarım hamileyken çok büyür ve bunda da ilki kadar olmasa da büyüdü. Neyse hiç ortada laf yok bişey yok bizim lüzumsuz kaynana artık benim popoma baktı ki aklına geldi. Sabah magazin programı izlemiş ahu tuğba poposunu büyülttürmüş hahaha diye gülüyor. Kimseden ses çıkmadı. Ben bir kötü oldum artık düşünün hepsinin karşısında benim popo var . Ama nasıl sinirlendim hiç bişey demedim kayınbabam olmasa durmazdım da...Sonra eşime dedim annen ne kadar lüzumsuz çok kızdım dedim. Eşimde diyor ki ben de çok rahatsız oldum, eşim direk öyle söyleyince benim popoma bakmış. Söyle dedi eşim rahatsız olduğunu. sonra eşimle kaynanam balkonda bunu konuşurlarken yaanlarına gittim.Ben dedim çok kötü oldum ben babamın yanında olmasak espiri yapar geçerim ben de biliyorum büyük biraz dedim. Onlar para verip büyülttürüyorlarmış ben de orjinali var derdim sana ama babam vardı dedim. Benim hiç aklıma gelmedi diyor . Yalancı inanmadım tabi ki. Hiç konusu yokken erkeklerin yanında ve de bakış alanlarında benim koca kalçalar varken nerden gelir aklına insanın magazin haberi .
Neyse çok kızmıştım sonra boşverdimmm karnımdaki bebeğimi onun için hiç de üzemem. Arkamdan baksın baksın dursun kalçalarıma sallaya sallaya gidiyorum yanından artık.Eğer bilerek yaptıysa kudursun dursun kurban olsun benim kalçalarıma :)
herkese günaydın. benimde uykum var dün gecede bacak-kalça ağrılarım devam ettiği için doğru dürüst uyuyamadım. gündüz hiç bişi yok ama akşam üstüne yatınca belli bir süre sonra çok ağrıyor
Bu arada balkonda bu yaptığını konuşurken eşim de benim karımın popoları ahu tuğbanınkine beş basar daha güzel diyor. Ben üzülmeyeyim diye canım benim eşim olmasa çok laflar söylenir de sıfr eşim üzülmesin diye laflarını yutuyorum, o benim bitanem üzülmesini hiç istemem
kardelen23 hiç takma canım ya. Benim kayınvalidem iyidir hoştur ama aylardır görüşmüyorduk, farklı şehirlerdeyiz, geçen gün gittim, kapıyı açar açmaz "kilo almışsın" dedi, ya bi hoş geldin de, bi nasılsın sağlığın yerinde mi, bebek nasıl diye bir sor değil mi? Direkt söylediği lafa bak. Ben de "normal değil mi?" dedim içeri geçtim. Arkama bile bakmadım. Normalde durup sohbet ederim, nasılsınız fln hiçbir şey sormadım. Sonra kıvrandı benim asılan suratımı düzeltmek için. Ben şakasına dedim bilmem ne dedi. Hiiiiç dönüp de cevap vermedim. Suratımı asınca çok fena olurum ben, korkunç olurum yani.Benim suratımı düzeltmek için kıvrandı ama nafile. Saçma sapan laflar etmemeyi öğrensinler. Ben evime gelen bir misafiri asla kilo almışsın diyerek karşılayacak kadar düşmedim. Karşımdaki 100 kilo olsa bile. Bizde önce hoş geldin denir. Bunu bilmiyorsa benden öğrenecek. Yaşına başına bakmam öğretirim de. Bu yaşa kadar öğrenememiş gerçi. Neyse sinirlendim yine.
Günaydınlar. Nasılsınız anneler ve tatlı bebişleri? Bebişler tepik atıyor mu? Bizimki canı isterse atıyor. Sakinleşti bu aralar.
Kızlar park yatak araştırıyorum. Kraft düşünüyordum. Bir mağazaya girdim. Kraft da var, Baby Max da. Aynı fabrikadan çıktığını söyledi. Kraft'ın beğendiğim yatağı 250 civarı. Baby Max'in ona benzeyen modeli 150 tl indirimdeymiş. Kalite olarak aynı mıdır? Eşim de diyor altı üstü park yatak, en kalitesi olsa bile ne farkı olabilir ki diyor. Yani ahşap değil, ömrü boyunca kullanacak bir yatak değil. 1-2 yıl kullanabileceğimiz bir şey. Acaba Baby Max mi alsak? Sizin çevrenizde var mı Baby Max kullananlar? Biz karar veremedik. Gezdiğimiz yerlerde soruyoruz. Bugün başka bir şehire geçiyoruz. Orada da soracağım inşallah. Bakalım oradaki fiyatlar nasıl.
Aman sevde hiç sinirlenme. Sen takmadığını göster ona o daha da sinir olur. Ben hareketlerimle hep seni takmıyorum mesajı veririm bişey de diyemiyor çünkü ortada onu konuşturacak laf bırakmıyorum hareketlerimle anlatıyorum ben. Biz karnımızdaki bebeklerle üzülmeyelim . Biz iki kişiliğiz değil mi ama ?
sevdecım benım kızım olacak hayırlısıyla,
bı tek kraftta pembe park yatak vardı yanı chıcco da yoktu bılındık markalardan.
en son bı magazada gezerken pıerre cardın ve sunnybaby markalarının pembe yataklarını gordum.
pıerre c. cok cırtlak pembeydı dıye sunnybabyı tercıh ettım.
hem ayakları da cok saglam, en cok ona dıkkat ettık.
150 lıra bence cok uygunmus.
bı de ıcıne terletmeyen park yatakların ıc yatagından aldık.
markaya takılma bence,
saglamlıgına ve kullanıslı olup olmadıgına bak.
mesela chıccoyla cok fazla fıyat farkı var 400küsür chıccolar.
arkadasım kullanıyordu hemen bacagını kırmıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?