2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada kizlar princess i aradim ama telefonu kapaliydi ulasamadim. ultrasondan sonra alisverise gidecegim demisti sanirim sarji bitti yada cekmeyen biryerde olabilir. heyecanla simdi onun haberlerini bekliyrum.

Allah hep iyi etsin kuzunu cnm hayırlı uğurlu olsun
princess da gelsin inşallah iyi haberlerle de içimiz rahatlasın

ben biliyodum senin oğlusun olacagını.. içime doğmustu :) Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin güzelim..

geçmiş olsun canım. bu kadar sıcakta mümkün olduğunca çıkmamak lazım dikkatli ol inş bişiciğin yoktur..

canım canım canım çok sevindim vallahi. Allah hayırlı uğurlu eylesin bebiki. senide kocamaaaan öptüm

Son düzenleme:

canım gözünaydın öğrenmişsiniz cinsiyetini. ALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inş...

Sağolasın canım,gerçekten anlık bir mevzu çok dikkat etmek lazım.

canım gözünaydın öğrenmişsiniz cinsiyetini. ALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inş...

canım canım canım çok sevindim vallahi. Allah hayırlı uğurlu eylesin bebiki. senide kocamaaaan öptüm

ben biliyodum senin oğlusun olacagını.. içime doğmustu :) Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin güzelim..

Allah hep iyi etsin kuzunu cnm hayırlı uğurlu olsun
princess da gelsin inşallah iyi haberlerle de içimiz rahatlasın

cok sagolun kizlar Allah ogrenmeyenler nasip etsin bu guzel duyguyu cumbus var evde sonunda erdek muradimiza .

daha çoook büyüyecekler canım o boyları kiloları yakalarlar telaşa gerek yok kızlar...benimkide SAT a göre 1 hafta falan gerideydi bu hafta yakalamış haftasını. bizim doktorumuz boy söylemedi sadece kilosunu söyledi :)

yubacım çok sevindim bebişinin iyi olmasına ve cinsiyetini öğrenmenize. Oğluşun sağlıkla ve huzurla büyüsün, anne babasını hep mutlu etsin inşallah.

Princess da inşallah güzel haberlerle gelir. Rabbim herkesin evladını bağışlasın. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz.

canım allah oğluşuna kocaman bir ömür versin sağ salim kucağına al inş..

çok geçmiş olsun cnm... gerçekten çok sıcak ve insan kalabalığa hiç gelemiyor..hepimizin kendine biraz daha dikkat etmesi gerekecek.. mağlum daha da sıcaklar olacak kızlar..

giriftcim çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Ben de haftasonu düğüne gideyim dedim. Bir hasta haberi aldım, çok sevdiğim birisinin kötü bir hastalığa yakalandığını öğrendim ve onu görünce çok kötü oldum. Allah evlerden uzak etsin tüm hastalıkları, kazaları, belaları. Sonra sıcaktan, üzüntüden, düğünde koşturmacadan ayaklarım davul gibi oldu. Başım döndü. Hastaya üzüldüğümden ve ağlamaktan başıma ağrılar girdi. 24 saat geçmedi diyebilirim. Sorna kendimi bu kadar hırpalamamam gerektiğini anladım. Hastalık da Allah'tan, şifa da. Rabbim kendisinden başkasına muhtaç etmesin kimseyi. Hamilelerin bu ortamlardan uzak durması gerek. Bebişlerimiz üzülmesin...

yerimm ben o şehzadeyii Çağanıma arkadaş gelmiş hoşgelmişş..Gözünüz aydınn ..

canım benim çok sevindim gelsin bakalım şehzademiz hayırlısıyla ah bi doğsalarr bende yarın gidicem dr a bakalım bizim bızdık ne alemde

yerimm ben o şehzadeyii Çağanıma arkadaş gelmiş hoşgelmişş..Gözünüz aydınn ..

sagol canim cok tesekurler son birkac arkadas kaldi cinsiyeti ogrenmeyen kiz sayisina yetisemeyecgiz ama yiende yakiniz baya bir erkek var bizim kasim ayinda.

bu arada aklima geldi simdi. benim butun rus cin takvimi bebegin kesedeki durumu , bioritmek takvim vs hepsinde kizdi. hicbiri tutmadi. doktorumuz emin bir sekilde erkek dedi. ben hala baya saskinim.

slmlar hastalara geçmiş olsun aman dikkat
bende cuma giricem detaylıya çok heycanlıyım bi ay olucak küçüğümü görmeyeli merak ediyorum acaba ablasına benziycekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…