2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım benim çok sevindim gelsin bakalım şehzademiz hayırlısıyla ah bi doğsalarr bende yarın gidicem dr a bakalım bizim bızdık ne alemde

insallah guzel gecer canim kontrolun ben bugun oek goremedim acikcasi ekrani arada sirada bana cevirdi kontrolleri yaparken hep doktora donukti azicik kenardan gorecegim diye boynum koptu ve doguma kadar baska ultrason yok. bende elimdeki ultrason fotolarina bakiyorum.

canımm hayırlı olsun oğluşunn,sağlıkla gelsin büyüsün inşllahh..bu zamana kadar sana cinsiyet hakkında ne söyemişlerdi..benim bebeğimde tam göstermiyo ama kıza benziyo demişti doktorum..bende artık kesinleşsin istiyorum.kız diye seviyoruz..ismi ile hazır hatta kıyafetleri bile pembe pembee cinsiyeti bi değişirse yandımmmm hep arkası dönüktü ultrasonlarda ama pipisi olsa gözükürdü diyee kesin kız demee başladım şimdi ben

canim yurtdsinda eger bir sorun yoksa sayet 2 kere ultrasona giriyorsun yani ingileterede boyle. herhangi bir saglik sorunun kanman vs olursa o zaman bakiyorlar ultrasonda eger dogma kadar hersey yolunda olursa sancilarim geldiginde alacaklar ultrasona. burada biraz farkli isliyor saglik sistemi. 2 ayda bir midwife dedigimiz ebe ile gorusme oluyor o zmanda kalp sesini dinledigimiz aletle kallbinin sesini dinletiyorlar . ultrason aletleri kiymetli sanirim bu memleketin.

cnm ya zahmt olmazsa princess i arar mısın bir daha
çok merak ettim açıkçası

bugune kadar sadece 2 kere gordum canim ben ilki 12. haftadaydi o zman soylemiyorlar burada birde bugun vardi Allahtan bizim oglan cok inatci cikmadi ilk once gistermedi erkek gibi dedi doktor ama emin olmadi sonra beni yan cevirdi ve oyle bakti ve sipa acti bacaklarini emin olarak erkek dedi doktorda. eger seninde 12. haftalarda ise doktorun soyledigi cinsiyet degisme ihtimali olabilir . ama insallah olmaz alismissiniz hazirlanmissiniz. hayirlisi olsun tabikide.

kizlar simdi konustum prenses ile gelince kendisi iyice ayrintili anlatir ama durum iyiymis bugun doktordan cikip disciye gitmisler ben aradigimda yeni eve giriyordu birazdan gelir sanirim dinlenip. Sukurler olsun icim rahatladi valla.

kizlar simdi konustum prenses ile gelince kendisi iyice ayrintili anlatir ama durum iyiymis bugun doktordan cikip disciye gitmisler ben aradigimda yeni eve giriyordu birazdan gelir sanirim dinlenip. Sukurler olsun icim rahatladi valla.

ay şükür
sabahtan beri aklım onda
ii olsun da varsın gelmesin 10 gün :)

kızlar ben deydim sağlık ocağına gittim ve 2 ci aşımı oldum çok şükür acıdı kolum gerçektende sağlık ocağı çok güzel ilgileniyolar sağolsunlar birdaki ayın 11 ağustos'a gün verdi bir sonraki aşı için eşim çok karşı geliyo aşı için bebeğe zarar verir diyo ama hemşireler de tam tersi aşı olan annenin bebeği çok sağlıklı olur diyo :94: öle işte kızlar benim doktor sadece kan ilacı içmemei söledi vitamini içme artık dedi ama anlamadım gitti sizdemi daha içmiyosunuz :26:

iyi yaa çok sevindim. çok fazla hırpaladı kendini. üzülüyorduk onun için. Rabbim onuda bebişinide korusun. Amin. (cümlemizinkini)

mrb arkadaşlar geçen hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür herşey güzel ama bebeğimin boynuna kordon dolanmış bir kez ben duyunca endişelendim dr sorun olmaz diyor ama evham yapıyorum işte varmı böyle bi durumla karşılaşan çok korkuyorum

bebişin sağlığının yerinde olmasına çok sevindim. kordon dolanması hakkında bir bilgim yok. inş. bir sorun olmaz. nasıl doladıysa çıkarır.

canım ben de 21 haftalık olana kadar kan hapı ve elevit içmiştim eleviti de yoğun çalıştığım dönem vermişti kendimi çok yorgun hissediyorum dedim diye, geçen cuma gittiğimde eleviti bırak dedi magnezyum ve kalsiyum verdi. kan hapını her sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra içiyorum, magnezyumu her öğlen, kalsiyumuda iki günde bir akşam yemeğinden hemen sonra içiyorum (her gün yarım kiloya yakın süt içtiğim için iki günde bir yeterli dedi kalsiyum için) multivitamini zayıf hastalara veriyoruz gerek yok dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…