- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.141
canım benim çok sevindimgelsin bakalım şehzademiz hayırlısıyla ah bi doğsalarr bende yarın gidicem dr a bakalım bizim bızdık ne alemde
sagol canim cok tesekurler son birkac arkadas kaldi cinsiyeti ogrenmeyen kiz sayisina yetisemeyecgiz ama yiende yakiniz baya bir erkek var bizim kasim ayinda.
bu arada aklima geldi simdi. benim butun rus cin takvimi bebegin kesedeki durumu , bioritmek takvim vs hepsinde kizdi. hicbiri tutmadi. doktorumuz emin bir sekilde erkek dedi. ben hala baya saskinim.
canim yurtdsinda eger bir sorun yoksa sayet 2 kere ultrasona giriyorsun yani ingileterede boyle. herhangi bir saglik sorunun kanman vs olursa o zaman bakiyorlar ultrasonda eger dogma kadar hersey yolunda olursa sancilarim geldiginde alacaklar ultrasona. burada biraz farkli isliyor saglik sistemi. 2 ayda bir midwife dedigimiz ebe ile gorusme oluyor o zmanda kalp sesini dinledigimiz aletle kallbinin sesini dinletiyorlar . ultrason aletleri kiymetli sanirim bu memleketin.
canim yurtdsinda eger bir sorun yoksa sayet 2 kere ultrasona giriyorsun yani ingileterede boyle. herhangi bir saglik sorunun kanman vs olursa o zaman bakiyorlar ultrasonda eger dogma kadar hersey yolunda olursa sancilarim geldiginde alacaklar ultrasona. burada biraz farkli isliyor saglik sistemi. 2 ayda bir midwife dedigimiz ebe ile gorusme oluyor o zmanda kalp sesini dinledigimiz aletle kallbinin sesini dinletiyorlar . ultrason aletleri kiymetli sanirim bu memleketin.[/QUOTE
canım princess den haber aldın mı?
canımm hayırlı olsun oğluşunn,sağlıkla gelsin büyüsün inşllahh..bu zamana kadar sana cinsiyet hakkında ne söyemişlerdi..benim bebeğimde tam göstermiyo ama kıza benziyo demişti doktorum..bende artık kesinleşsin istiyorum.kız diye seviyoruz..ismi ile hazır hatta kıyafetleri bile pembe pembeecinsiyeti bi değişirse yandımmmm hep arkası dönüktü ultrasonlarda ama pipisi olsa gözükürdü diyee kesin kız demee başladım şimdi ben
cnm ya zahmt olmazsa princess i arar mısın bir daha
çok merak ettim açıkçası
kilolar ne alemde söyleyin bakalım :) ben 4 kilo aldım 5.5 aylık
surekli ariyorum kizlar telefonu hala kapali bende cok merak ettim .
kizlar simdi konustum prenses ile gelince kendisi iyice ayrintili anlatir ama durum iyiymis bugun doktordan cikip disciye gitmisler ben aradigimda yeni eve giriyordu birazdan gelir sanirim dinlenip. Sukurler olsun icim rahatladi valla.
kizlar simdi konustum prenses ile gelince kendisi iyice ayrintili anlatir ama durum iyiymis bugun doktordan cikip disciye gitmisler ben aradigimda yeni eve giriyordu birazdan gelir sanirim dinlenip. Sukurler olsun icim rahatladi valla.
mrb arkadaşlar geçen hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür herşey güzel ama bebeğimin boynuna kordon dolanmış bir kez ben duyunca endişelendim dr sorun olmaz diyor ama evham yapıyorum işte varmı böyle bi durumla karşılaşan çok korkuyorum
kızlar ben deydimsağlık ocağına gittim ve 2 ci aşımı oldum çok şükür acıdı kolum gerçektende sağlık ocağı çok güzel ilgileniyolar sağolsunlar birdaki ayın 11 ağustos'a gün verdi bir sonraki aşı için eşim çok karşı geliyo aşı için bebeğe zarar verir diyo ama hemşireler de tam tersi aşı olan annenin bebeği çok sağlıklı olur diyo :94: öle işte kızlar benim doktor sadece kan ilacı içmemei söledi vitamini içme artık dedi ama anlamadım gitti sizdemi daha içmiyosunuz :26:
ilk oda fotosu da bizden olsun bakalım, fikir verir belki
20 Ağustosta gelecek odamız
Eki Görüntüle 223421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?