2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kesinlikle canım alanda almayandanda ALLAH razı olsun. ellerinden geldiği kadar yapıyorlar. bende yasal sürem bitince çalışıcam o yüzden sağma makinesi şart:). bebeklerin ihtiyaçları hiç bitmez bizlerde bir sürü harcayacaz eminim, sağolsun çevremizdekilerde çorbada tuzumuz olsun diye yapıyorlar. birikim yapmakta şart sonuçta bebeklerimiz için yapıyoruz onuda :)

kim bakıcak senin bebişine

kim bakıcak senin bebişine

normalde akrabalardan kimseye baktırmayı düşünmüyorum. sebebi kimseyi sürekli eve bağlamaya hakkımız olmadığını düşündüğüm için. sonuçta bebeğimiz olucak diye kimse bakmak zorunda değil onun sorumluluğu benle babasınının. böyle düşündüğüm için arkadaşımın bakıcısı vardı. o gelicekti banada o 2 kızınada baktırdı. 2. kızıda yuva yaşına geldiği için öyle konuşmuştuk. sonra bakıcının kardeşi varmış olmazsa oda bakarım demiş. 400-500 arası maaşıda düşündüm. onlar yedekte şuan çünkü kayınvalidem ısrarla ben 1 yaşına kadar idare ederim ben bakarım diyor. onuda kırmak istemiyorum. ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. düzenini bozup kalkıp bizim yanımıza gelicek. son durum böyle gözüküyor. ne olur ne olmaz diye ben bakıcıları elimde tutuyorum :). 1 şubat gibide iş başı yapıcam ozmana kadar ALLAH büyük. hayırlısı hangisi ise olsun diyorum artık..

yuba ve princess inşaallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim yardımcınız olsun...

crafty oda çok güzel MAŞAALLAH Rabbim huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
bizde dün hayırlısınla odamızı sipriş ettik 22 ağustosta gelicek İnşaallah
Rabbim hayırlısınla kullandırsın bebişlerimiz içinde huzurla büyüsün

hayırlı olsun cnm benim
seninki nasıl

3 parça karyolası çekmecesi beşiği büyüyenlerden
beyaz renkte resim bulabilirsem eğer yüklücem inşaallah

Amin inşallah
Ben yarın akşama kısmetse randevu aldım gideceğim bakalım benim oğluşum nasıl olacak çok özledim görmeyi

Benim annemde dün geldi bir hafta kalacak

fatmacım bu bebevitrininde netten alışveriş yaptınmı hiç. aventin süt saklama kapları bayağı uygunda güvenemedim bi sorayım dedim.

canım ana kucakları oto koltugu olarak da kullanıldıgından biz ikili takım almayı düşünüyoruz.. bu nedenle fiyatlar değişiyor ama bende seninle aynı fikirdeyim.. 350 400 civarı bütçe ayırdım bebek arabası ve otokoltguna..bide cok agır ve hantal olmamaıs lazım bizim bagaj bayagı küçük çünkü.. modeller sınırlanıyor bu kriterlerden dolayı ve fiyatlar da yükseliyor maalesef.. ama bebişlerin konforu da cok önemli..

fatmacım bu bebevitrininde netten alışveriş yaptınmı hiç. aventin süt saklama kapları bayağı uygunda güvenemedim bi sorayım dedim.

canım hic alısveriş yapmadım.. o yüzden cumartesi yerlerine gdip almayı düşünüyorum.. burda biri stokta olmayan ürünü satıp aylarca göndermediklerini söyledi.. riske atmicam .. ve gidip yerinden alcam .. ben bi c.tesi gideyim tespit yapayım paylaşırım burda.. baska ne dikkatini cekti orda.. onlarada bakayım.. liste cıkarıyorum şimdi..

benim meleğim cok mu küçük kalmıs .. 24 cm 353 gr dı cumartesi ayrıntılıda.. bide dr bana uzun ama ince zarif bi kızın olcak demişti..

Hepinize iyi günler kızlar,kubi geldiğin belli oldu hareketlendi topik:)
Bugün annemle hastaneye gittik yaşlı dayısı ve yengesi var onları götürdük.
İyi hoş giderken her şey bunaldım insanlar,kalabalık,sıcak,bayılmışım
Anneciğim çok üzüldü suçlandı.Bir dee bugün ablama gidecektim o da benden bir saat uzaklıkta.Eşim dur bakalım nereye dedi,gitme.Off kötü oldu,ama iyiyim şimdi,biraz halsizlik var.Serum falan takıldı o da uyku yapıyor sanırım.
Annem zaten hasta dayısı hastaneye yatırıldı,ona bakacak.Akllım onda kaldı,ama gidemem bir daha oraya..
İşte böyle kızlar aman diket edin,bunaltıcı ortamlardan kaçının sıcaktan da.Öpüyorum sizleri.

Geçmişte okumam gereken beş sayfa var,ama şimdi okuyamayacağım,hastanedeydim kendim için değil,annem dayısı ve yengesine baktıracaktı ben de onlarla olayım dedim,demez olaydım
Hastanede içim bunaldı,kalabalık sıcak insanlar ter kokusu bayılıyorum dedim bayılmışım
Anneciğim suçlandı,çok telaşlndı,bir serum taktılar sonra eve geldim.Halsizim biraz.
Ablama gidecektim bugün ben de bir saat uzakta benden.Eşim göndermedi tabiki bu halde.
Anneciğim zaten hasta o da kaldı hastanede dayısını yatırmışlar hastaneye.O yorulacak diye aklım onda ama gidemem de şimdi oraya...
İşte böyle evdeki hesap çarşıyaa uymadı kızlar:)
Aman dikkat edin kalabalığa sıcağa...
Öptüm hepinizi.Geçmişi sonra okuyacağm.

benim meleğim cok mu küçük kalmıs .. 24 cm 353 gr dı cumartesi ayrıntılıda.. bide dr bana uzun ama ince zarif bi kızın olcak demişti..

ya sen benimkine bakma ben kendi doktoruma gitmedim yoktu yerine bakana girdim keşke girmeseydim bugün kendi doktoruma gidicem normalde 20. haftada 28cm 400 gr oluyormuş bebekler çokta farklı değil senin bebeğinin ölçüleri bence dert etme annenin yapısına görede değişiyor

arkadaslar ben geldim Allaha cok sukur guzel haberlerle geldim. doktor herseyi saglikli dedi. doktoru baya ugrastirdi benim bebis. doktor cinsiyetini ogrenmek istiyormusunuz dedi bizde evet dedik heyecanla once biraz zorda olsa acmadi bacaklarini sipa sonra gayet net bi sekilde cinsiyetini gordu doktor. simdi tickeri mi degistiryorum. umarim vatana millete ve ailesine hayirli bir evlat olur SEHZADEMIZ.

Geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten, kimbilir ailen ne kadar telaşlanmıştır. Sen artık çok dikkat et kendine bu bayılmalar hamilelikte olabiliyormuş ki havalar iyice sıcakladı hamile olmayan insanı bile bayıltır bu havalar. Bol bol su içmek lazım, ayrıca ben kendimi kötü hissettiğim an ayran içiyorum çok iyi geliyor böyle anlarda sen de dene sana da iyi gelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…