- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.101
kesinlikle canım alanda almayandanda ALLAH razı olsun. ellerinden geldiği kadar yapıyorlar. bende yasal sürem bitince çalışıcam o yüzden sağma makinesi şart:). bebeklerin ihtiyaçları hiç bitmez bizlerde bir sürü harcayacaz eminim, sağolsun çevremizdekilerde çorbada tuzumuz olsun diye yapıyorlar. birikim yapmakta şart sonuçta bebeklerimiz için yapıyoruz onuda :)
kim bakıcak senin bebişine
yuba ve princess inşaallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim yardımcınız olsun...
crafty oda çok güzel MAŞAALLAH Rabbim huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
bizde dün hayırlısınla odamızı sipriş ettik 22 ağustosta gelicek İnşaallah
Rabbim hayırlısınla kullandırsın bebişlerimiz içinde huzurla büyüsün
ozaman bebisine söyle acuk acele etsinsaka bi yana gülüm korkma öle seyler düsünme güzel seyler düsünelim ve ALLAHa siginalim ki güzel seyler olur insaALLAH hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insaALLAH
sen nezaman gidecektin kontrolle ? ben ya ayin 27 de yada augustozun 3 de gidicem insaALLAH
selamun aleykum kizlaaaaaaaaaar men geldim ama kimsecikler yok simdi diceksiniz bu niye böle erkenci :)
bugün annem geliyoooooooooorrr :92::92::92::92: 30 dk sonra eve gelir insaALLAH cok sevinclimdua edin canlarim sizlere bol bereketli hayirli günler dilireeem eger vakit olursa ugrarim insaALLAH hepinizi seviiim sizi bebiscikleri YARADANA emanet ettim hepinize muaahhh
crafty güle güle kullansın eskitsin bebeğin :))
ya arkidişler yanlış anlamayında bu arabalarda falan yazdığınız fiyatlar çok ucuk değilmi yada ben çalışan bi hamile olduğum içinmi bana öyle geliyor mesela ben 500 600ü bırak 200e bile almayı düşünmüyorum annemlerin orda bi mağazada gördüm çokta hoşuma gitti 130 lira tabikide sizin dediğiniz markalar çok iyi çokta dayanıklıdır ama biz abimin kzı için dört sene önce benim baktığım yerden almıştık yine abimlerin üç çocuğu var şuan sonuncu ufak bir yaşında hala yeni ve sağlam bir şekilde duruyor . bana ve benim bütçeme göre bu fiyatlar çok yüksek geldi
fatmacım bu bebevitrininde netten alışveriş yaptınmı hiç. aventin süt saklama kapları bayağı uygunda güvenemedim bi sorayım dedim.
iyi akşamlar
ben bu akşam doktora gittim kendi doktorum yoktu yerine bakan doktora girdim ama pişman oldum 18. hafta gibi benden su gelmişti çok az bi şekilde bir kaç kere onu söyledim bişey olurmu acaba diye rahimde sızıntı olabilir dedi ben bakıyorum göremiyorum kapalı gibi duruyor dedi bi öyle bi öyle diyince korktum bir sürü ilaç test yazdı canım sıkıldı Allahtan bebeğim çok ii 32cm 406 grmış maşallah birde bana kendi doktorum kız demişti bu doktor erkek demişti hoş ondanbi derdim yok sağlıklı olsunda kadın kend ile çeklişkilere düştü cinsiyette bile hasta bakıcıyı çağırdı ona soruyo sende görebiliyomusun diye en iyisi yarın kendi doktoruma bir daha gitmek
benim meleğim cok mu küçük kalmıs .. 24 cm 353 gr dı cumartesi ayrıntılıda.. bide dr bana uzun ama ince zarif bi kızın olcak demişti..
Hepinize iyi günler kızlar,kubi geldiğin belli oldu hareketlendi topik:)
Bugün annemle hastaneye gittik yaşlı dayısı ve yengesi var onları götürdük.
İyi hoş giderken her şey bunaldım insanlar,kalabalık,sıcak,bayılmışım
Anneciğim çok üzüldü suçlandı.Bir dee bugün ablama gidecektim o da benden bir saat uzaklıkta.Eşim dur bakalım nereye dedi,gitme.Off kötü oldu,ama iyiyim şimdi,biraz halsizlik var.Serum falan takıldı o da uyku yapıyor sanırım.
Annem zaten hasta dayısı hastaneye yatırıldı,ona bakacak.Akllım onda kaldı,ama gidemem bir daha oraya..
İşte böyle kızlar aman diket edin,bunaltıcı ortamlardan kaçının sıcaktan da.Öpüyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?