2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. prinsess i de çok merak ediyorum. hayırlısı olur inş. gelir gelmez haber ver merakda bırakma

off napcaz böle battık vallahi bide internetten bebek arabası almak mantıklı mı içinizde bunu deneyen var mı ?

Canım hakikaten çok pahalı, ciddi bir bütçe ayırmak gerekiyor. Benim ailem çok yardımcı oluyor sağolsunlar. Düğünümüzde de çok yardım etmişlerdi. Şimdi de yanımızdalar, Allah onlardan razı olsun. Eşimin ailesi düğünde de yardım etmedi, şimdi de hiç sesleri çıkmıyor. Sanki başkasının torununu doğuracam ben. Neyse umursamıyorum ben de. Eşim kazandığı her kuruşu hesaplı harcar. Kendine ya da başka bir yere harcamaz. Hep bana ya da bebeğimize bir şeyler almak istiyor. Benim ailem de destek çıkıyor. Benim maaşım da var. Bir şekilde harcamalarımızı planlayıp bebeğe belli bir bütçe ayırıyoruz. Yoksa nasıl başa çıkabilirdik ki. Herşeyin hesaplısını arıyoruz. Hepsini bir kağıda yazsak, kaç bin lira harcamış olacağız. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da Rabbim bir şekilde yardım ediyor. Bebekler rızkıyla geliyor. Allah'ım sağlık versin yeter ki.

haklısın valla önce sağlık sonra gerisi gelir zaten hem bebekler kısmetleriyle doğar derler bakarsın piyongo çıkar

yuba , princess ikinizde hayırlı haberlerle gelin inş. bende çok heyecanlandım sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerinizi. ALLAH yardımcınız olsun.

mrb arkadaşlar bugn gördm bu topiği. ayrıca kasım anneleri gebelik bölümünde de vardı aslında ordan takip ediyordm.burda yoğnluk daha fazla sanırım.arkadaşlar ben gebeliğimin ilk zamanlarında bebek odası düşünüyordm.tecrübeli arkadaşlardan deneyimlerini öğrendim ve bebek odası hazırlamaktan vazgeçtim.şimdi park oyun almayı düşünüyrm.2-3 yaşına kadar kullanmayı ve daha sonrasında oğlumun da beğenisiyle çocuk odası almayı düşünüyrm.daha mantıklı geldi.

crafty güle güle kullansın eskitsin bebeğin :))

ya arkidişler yanlış anlamayında bu arabalarda falan yazdığınız fiyatlar çok ucuk değilmi yada ben çalışan bi hamile olduğum içinmi bana öyle geliyor mesela ben 500 600ü bırak 200e bile almayı düşünmüyorum annemlerin orda bi mağazada gördüm çokta hoşuma gitti 130 lira tabikide sizin dediğiniz markalar çok iyi çokta dayanıklıdır ama biz abimin kzı için dört sene önce benim baktığım yerden almıştık yine abimlerin üç çocuğu var şuan sonuncu ufak bir yaşında hala yeni ve sağlam bir şekilde duruyor . bana ve benim bütçeme göre bu fiyatlar çok yüksek geldi

Çoooooook beğendimm.Tam kafamda kurduğum bir oda takımı. canım bebeğin güle güle büyüsün. Nerden aldınız peki bide özellikleri neler? Ayyyy bayıldımmm

saol tatlım

tam bu takım 2850
ama ben dolabı 2 kapılı aldım bide beşik büyümeyen 2300 e geldi. İşçiliği ve adamın davranışını fln çok beğendik biz. teslime kadar öyle olur umarım
modako dan aldım. Çok gezdim 4500 e kadar çıkıo en ii fiyat & model olan mağaza bu bence

aramıza hoşgeldin...

canım benimde evim 1+1 olduğunda bende park yatak aldım. senin düşündüğün gibi bende 2-3 yaşına kadar idare edip büyük eve geçicem ozmanda oda takımı almayı planlıyorum.. ama evimde odam olsaydı bende oda takımı alırdım ne kadar erkenden kendi odasında yatmaya alışırsa o kadr iyi diye düşünüyorum..

açıkcası canım bende fiyatlar yüksek geldi. bu kadar pahalı olması arabaların özelliklerinemi bağlı yoksa sadece markalaramı veriliyor bu paralar bilemiyorum. sanırım ortalama bişi almak en mantıklısı.

bebişimizin büyük ihtiyaçlarını eşimin ve benim aileme dağıttık. o bakımdan daha rahatım. yatağını kayınvalidemler, arabasını amcamlar, dondolininin babamlar, alıyor. kıyafette amcamın eşi bir sürü bişiler almış. halam hem yapıyor hem alıyor. biz gardolap ile şifonyer, süt sağma, biberon, hastane çıkışı küveti vb. şeyleri alıcaz. sağolsunlar herkes bir ucundan tuttu. ufak tefek derken ciddi paralar tutuyor.

ben karar değiştirdim :))) e bebekte bi araba var o daha çok hoşuma gitti

castello 199dan 99 düşmüş fiyatı

Son düzenleme:

bizde yardım edicek kimse yok maalesef var ama kimseden ses cıkmıyor annem yatağı sen seç ben alıcam dedi ablam biberonlarını kıyafetlerini alıcam dedi annemle ikisi bana bişey bırakmaz o konuda hem ellerinde geliyor yapıyolar hemde alırlar kayın validemin elindende el işi geliyor hırka kazak battaniye yapar ama maddi olarak bişey görmicem Allah yapandanda yapmayandanda razı olsun :)) ama geri kalan araba küvet doğumdan sonrada çalışmayı düşünüyorum o yüzden sağım makinesi birde daha tam karar veremedim ama sterilizatör almayı planlıyorum dahada cıkar emziğiydi ayakkabısıydı daha bezi var doğduktan sonrada kontrolleri var o yüzden herşey bizim üzerimizde herşey bebek için tabi ama tutumluda olmak lazım tutumda bebek için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…