- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.081
herkese gunaydinlar hanimlar
benim icin 2 aydan sonra buyuk gun geldi heyecandan elllerim titriyor resmen. kahvalti bile yapmadan topige damladim. simdi kahvaltimi yapip hastane yollarini tutacagim. Insallah size hem bebegimin saglikli oldugu haberini hemde cinsiyetinin haberini getiririm. presnses te su an randevudadir aklim hep onda Allah yardimcisi olsun oda guzel haberlelr gelsin. benim randevum turkiye saati ile 1 de olacak gelir gelmez yazarim. ticker imin renginide degistirecegim insallah. dualarinizi eksik etmeyin bugun doktora gidecekler icin. saglicakla kalin.
off napcaz böle battık vallahibide internetten bebek arabası almak mantıklı mı içinizde bunu deneyen var mı ?
Canım hakikaten çok pahalı, ciddi bir bütçe ayırmak gerekiyor. Benim ailem çok yardımcı oluyor sağolsunlar. Düğünümüzde de çok yardım etmişlerdi. Şimdi de yanımızdalar, Allah onlardan razı olsun. Eşimin ailesi düğünde de yardım etmedi, şimdi de hiç sesleri çıkmıyor. Sanki başkasının torununu doğuracam ben. Neyse umursamıyorum ben de. Eşim kazandığı her kuruşu hesaplı harcar. Kendine ya da başka bir yere harcamaz. Hep bana ya da bebeğimize bir şeyler almak istiyor. Benim ailem de destek çıkıyor. Benim maaşım da var. Bir şekilde harcamalarımızı planlayıp bebeğe belli bir bütçe ayırıyoruz. Yoksa nasıl başa çıkabilirdik ki. Herşeyin hesaplısını arıyoruz. Hepsini bir kağıda yazsak, kaç bin lira harcamış olacağız. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da Rabbim bir şekilde yardım ediyor. Bebekler rızkıyla geliyor. Allah'ım sağlık versin yeter ki.
ilk oda fotosu da bizden olsun bakalım, fikir verir belki
20 Ağustosta gelecek odamız
Eki Görüntüle 223421
Eki Görüntüle 223421
Eki Görüntüle 223421
Eki Görüntüle 223421
Çoooooook beğendimm.Tam kafamda kurduğum bir oda takımı. canım bebeğin güle güle büyüsün. Nerden aldınız peki bide özellikleri neler? Ayyyy bayıldımmm
mrb arkadaşlar bugn gördm bu topiği. ayrıca kasım anneleri gebelik bölümünde de vardı aslında ordan takip ediyordm.burda yoğnluk daha fazla sanırım.arkadaşlar ben gebeliğimin ilk zamanlarında bebek odası düşünüyordm.tecrübeli arkadaşlardan deneyimlerini öğrendim ve bebek odası hazırlamaktan vazgeçtim.şimdi park oyun almayı düşünüyrm.2-3 yaşına kadar kullanmayı ve daha sonrasında oğlumun da beğenisiyle çocuk odası almayı düşünüyrm.daha mantıklı geldi.
Eki Görüntüle 223421
crafty güle güle kullansın eskitsin bebeğin :))
ya arkidişler yanlış anlamayında bu arabalarda falan yazdığınız fiyatlar çok ucuk değilmi yada ben çalışan bi hamile olduğum içinmi bana öyle geliyor mesela ben 500 600ü bırak 200e bile almayı düşünmüyorum annemlerin orda bi mağazada gördüm çokta hoşuma gitti 130 lira tabikide sizin dediğiniz markalar çok iyi çokta dayanıklıdır ama biz abimin kzı için dört sene önce benim baktığım yerden almıştık yine abimlerin üç çocuğu var şuan sonuncu ufak bir yaşında hala yeni ve sağlam bir şekilde duruyor . bana ve benim bütçeme göre bu fiyatlar çok yüksek geldi
açıkcası canım bende fiyatlar yüksek geldi. bu kadar pahalı olması arabaların özelliklerinemi bağlı yoksa sadece markalaramı veriliyor bu paralar bilemiyorum. sanırım ortalama bişi almak en mantıklısı.
bebişimizin büyük ihtiyaçlarını eşimin ve benim aileme dağıttık. o bakımdan daha rahatım. yatağını kayınvalidemler, arabasını amcamlar, dondolininin babamlar, alıyor. kıyafette amcamın eşi bir sürü bişiler almış. halam hem yapıyor hem alıyor. biz gardolap ile şifonyer, süt sağma, biberon, hastane çıkışı küveti vb. şeyleri alıcaz. sağolsunlar herkes bir ucundan tuttu. ufak tefek derken ciddi paralar tutuyor.
Eki Görüntüle 223421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?