- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.181
ilk oda fotosu da bizden olsun bakalım, fikir verir belki
20 Ağustosta gelecek odamız
Eki Görüntüle 223421
aramıza hoşgeldin...
canım benimde evim 1+1 olduğunda bende park yatak aldım. senin düşündüğün gibi bende 2-3 yaşına kadar idare edip büyük eve geçicem ozmanda oda takımı almayı planlıyorum.. ama evimde odam olsaydı bende oda takımı alırdım ne kadar erkenden kendi odasında yatmaya alışırsa o kadr iyi diye düşünüyorum..
canım benimde şeker yüklemesi cumartesi yapıldı. aç karnına gidiyorsun. kan alınıyor sonra bi karışım veriyorlar içiyorsun 1 saat sonra tekrar kan alınıyor. bu benim dediğim 50mg yükleme için. 22-24 haftalar arası sanırım yapılıyor.
edayhan bu şeker yüklemesi için her doktor farklı bişi söylüyor hayırlısı ne diyelim..
canım oda konusunda bişi diyemeyeceğim herkesin düşüncesi bakış acısı farklı kafanda ne oluşturmuşsan onu yap tabi :)
doktor değiştirme konusunda şimdiye kadar memnunmuydun doktorunda ilk defamı böyle davrandı. doktor değişiklikği yapan arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı olacaktır. bende doktorumdan hoşuma gitmeyen birşey görürsem vazgeçerim :) dünya kadar doktor var sonuçta
sağlık ocağında bana sadece tetanoz aşısı yaptılar. 2. aşıda 29 temmuzda. bide 26 ağustosta izlenim var dedi. ne demekse kontrol herhalde.. onun dışında ben kendi test sonuçlarımı verdim onlara başkada bişi yapmadılar. bide ilk aşı yapılmadan bebişin kalp atışlarını dinlettirdiler.
edayhan bu şeker yüklemesi için her doktor farklı bişi söylüyor hayırlısı ne diyelim..
canım oda konusunda bişi diyemeyeceğim herkesin düşüncesi bakış acısı farklı kafanda ne oluşturmuşsan onu yap tabi :)
doktor değiştirme konusunda şimdiye kadar memnunmuydun doktorunda ilk defamı böyle davrandı. doktor değişiklikği yapan arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı olacaktır. bende doktorumdan hoşuma gitmeyen birşey görürsem vazgeçerim :) dünya kadar doktor var sonuçta
günaydın tatlı hamişlerr ve tatlı bebişler
bizde prenses beklerken bebişim bana süpriz yaptı ve prens geliyor :)) dün kendi doktoruma gittim herşey yolundaymış acılma falan yokmuş ertesi günkü arkadaşını korumak için oda benzer şeyler söyledi çok seviyordum doktorumu ama önceki gün muayene olduğum halde tekrar geldiğim için beni azarlamaya kalktı isteksiz isteksiz davrandı bebeğimi göstermedi bile diyebilirim her seferinde dakikalarca gösterirdi halbuki ve bende cumartesi başka bir hastanede randevu aldım değiştiricem doktorumu bi sakıncası olurmu sizce benim için
bu arada yuba ve prenses sizler içinde çok sevindim Allah bir daha size ve tabiki hiç birimize bu tarz stresler yaşatmasın
cnm benim: doktor değiştirmesi konusunda bişey yazmadım diğer arkadaşın yorumuyla karıştırdn galiba.tabikide ilgi alaka göstermediğinde değiştirilebilir doktor.dediğin gibi seçenek çok:)
canimcigim bu yavrumuz simdi kac yasinda konusmasi, motor-komutlari,algilamasi nasil ?insallah herseyi iyidir yavrumun.
Rabbim beterinden korusun icemil-cumlemizi nsallah.Amin!
oyle canim Rabbim cok buyuk onun kudretinden sual sorulmaz o ne eylerse guzel eyler,insallah hakkimizda hayirlisi olur tatlim.dualarinizi eksik eylemeyin uzerimizden icimi hep ferah tutmaya calisiyorum becerebildigim kadariyla ne zaman yavrumu kucagima alirsam ozaman huzura erecegim galiba, Rabbimden tek dilegim bu.
Amin ecmain canim insallah saglikla alirim yavrumu kucagima, tek istedigim su anda bu inanin bana Allahatan herseyin hayirlisini diliyorum durmadan dua edip Kuran-i kerim okuyorum. Rabbim insallah kabul eyler su mubarek gunlerde.
dua,dua,dua tek istedigimiz dualariniz teyzesi manevi olarak bizi yalniz birakmayin teyzeleri Allah hepinizden razi olsun.
cuma gunu MR giricem yine bir daha girmem diyordum buyuk konusmusum demekki yavrum icin herseye katlanirim ben yeterki o iyi olsun.ayin 26 dada MR sonucu icin tekrar gidecegim hayirlisiyla gecer gunlerimiz insallah.
her gittiğimde bekliyorum randevuyla çalışmıyolar zaten beklerken çok kızıyorum ama kadın çok güler yüzlüydü normalde onu görünce hemen sinirim geçiyodu pazartesi sabahtan aradım gidiceğim belliydi saat üçte sezaryana girmiş benim gidiceğim saat beş buçuktu kimsede arayıp bişey söylemedi üç dört tane sezaryanda acil gelicek hali yok önceden belirleniyor yanlış bilmiyorsam sordum neden peki haber vermediniz diye biz aramak zorunda değiliz dediler zaten zerha hocanın çok hastası var isterseniz beklemeyebilirsiniz dediler dünde gittim sen dün muayene olmuşsun niye geldin dedi bende endişelendiğimi bide sizin görmenizi istedim dedim bide önceki gün gittiğim doktor bana altı tane ilaç yazmıştı günde altıtane ilaç içmek saçma geldi devamlı kullandığım vitaminler bittiği için yazmasını istedim zarzor yeni reçete yazdı ilk defa böylebi haliyle karşılaşıyorum ama soğudum tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?