2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm bende akşam gideceğim dr a
şeker yüklemesi için. 10 gün önce gittim erken dedi
25-26 da yapalım dedi bana

Teşekkür ederim kızlar
Ben sabah kahvaltı yapmıştım ama öğleden sonraya kadar acıkırım olmaz mı ki ? Neyse 2-3 hafta sonra yine gider hem de kızımı görürürm :)

ilk oda fotosu da bizden olsun bakalım, fikir verir belki

20 Ağustosta gelecek odamız

Eki Görüntüle 223421

canım allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah aynı takımın 4 kapılısını büyümeyen beşikli halini bende aldım benim beşiğin üzerine cibinlik yaptırdım ben ayrıca çok güzel kullanışlı inşallah sende memnun kalırsın

mrb cnm saol.cnm benim bir odam boş ama yine de bekliycem.2-3 yaşına kadar sonradan odasını beraber almaya gittiğimizde odasında kalmaya da heves edecektir.benim tanıdıklarım hep 2-3- yaşında odasını ayırmşlar.sorun olmamş umarım bizde de olmaz.

günaydın tatlı hamişlerr ve tatlı bebişler

bizde prenses beklerken bebişim bana süpriz yaptı ve prens geliyor :)) dün kendi doktoruma gittim herşey yolundaymış acılma falan yokmuş ertesi günkü arkadaşını korumak için oda benzer şeyler söyledi çok seviyordum doktorumu ama önceki gün muayene olduğum halde tekrar geldiğim için beni azarlamaya kalktı isteksiz isteksiz davrandı bebeğimi göstermedi bile diyebilirim her seferinde dakikalarca gösterirdi halbuki ve bende cumartesi başka bir hastanede randevu aldım değiştiricem doktorumu bi sakıncası olurmu sizce benim için

bu arada yuba ve prenses sizler içinde çok sevindim Allah bir daha size ve tabiki hiç birimize bu tarz stresler yaşatmasın

mrb arkadaşlar günaydın.biz de bebişimle ayrıntılı ultrasona girdik.şükür herşeynormaldi.yalnız.benim bebişime kordon dolanmş.inşallah sorun olmaz.sola yatmaktan her yerim ağrıyo.olsun 4ay daha sabredecez artık inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı

mrb benim doktorum ağustosun 2.haftası çağırdı şeker yüklemesi için ne çok aç ne de çok tok gel dedi.bilmiyrm öyle yapcam bende .

edayhan bu şeker yüklemesi için her doktor farklı bişi söylüyor hayırlısı ne diyelim..

canım oda konusunda bişi diyemeyeceğim herkesin düşüncesi bakış acısı farklı kafanda ne oluşturmuşsan onu yap tabi :)

doktor değiştirme konusunda şimdiye kadar memnunmuydun doktorunda ilk defamı böyle davrandı. doktor değişiklikği yapan arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı olacaktır. bende doktorumdan hoşuma gitmeyen birşey görürsem vazgeçerim :) dünya kadar doktor var sonuçta

günaydın analar ve tosunları

bugün ocağa gittim kan aldılar ve idrarıma baktılar,az su içiyosun dedi ben günde en az dört litre içiyorum oda azsa yanımda damacana taşıyacam yemin ediyorum...sağlık ocağı şeker yüklemesi için önümüzdeki ay gel dedi,sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptırmışmıydınız?

sağlık ocağında bana sadece tetanoz aşısı yaptılar. 2. aşıda 29 temmuzda. bide 26 ağustosta izlenim var dedi. ne demekse kontrol herhalde.. onun dışında ben kendi test sonuçlarımı verdim onlara başkada bişi yapmadılar. bide ilk aşı yapılmadan bebişin kalp atışlarını dinlettirdiler.

cnm benim: doktor değiştirmesi konusunda bişey yazmadım diğer arkadaşın yorumuyla karıştırdn galiba.tabikide ilgi alaka göstermediğinde değiştirilebilir doktor.dediğin gibi seçenek çok:)

benim aşılarım tam olduğundan yapılmadı ama daha önce ocakta şeker yüklemeside yaptırmamıştım ilginç:26:kalp atışlarını bulamadı şaşkın ebe o benim kalp atışım sağa gideceksin dedim şok oldu kadın,benim dopplerim daha güzel

her gittiğimde bekliyorum randevuyla çalışmıyolar zaten beklerken çok kızıyorum ama kadın çok güler yüzlüydü normalde onu görünce hemen sinirim geçiyodu pazartesi sabahtan aradım gidiceğim belliydi saat üçte sezaryana girmiş benim gidiceğim saat beş buçuktu kimsede arayıp bişey söylemedi üç dört tane sezaryanda acil gelicek hali yok önceden belirleniyor yanlış bilmiyorsam sordum neden peki haber vermediniz diye biz aramak zorunda değiliz dediler zaten zerha hocanın çok hastası var isterseniz beklemeyebilirsiniz dediler dünde gittim sen dün muayene olmuşsun niye geldin dedi bende endişelendiğimi bide sizin görmenizi istedim dedim bide önceki gün gittiğim doktor bana altı tane ilaç yazmıştı günde altıtane ilaç içmek saçma geldi devamlı kullandığım vitaminler bittiği için yazmasını istedim zarzor yeni reçete yazdı ilk defa böylebi haliyle karşılaşıyorum ama soğudum tabikide

cnm hemen değiştir en kötü şey doktora güvensizlik düşünme bile...Ben kendi doktorumu bulana kdr 4 doktor değiştirdim. Aazarlamak ne demek ya doktorsun sen ...için rahat olsn...

cnm benim: doktor değiştirmesi konusunda bişey yazmadım diğer arkadaşın yorumuyla karıştırdn galiba.tabikide ilgi alaka göstermediğinde değiştirilebilir doktor.dediğin gibi seçenek çok:)

doktor ile ilgili kısmını jineps84 e yazmıştım canım hazır yazmışken onuda aradan çıkarayım dedim

canimcigim bu yavrumuz simdi kac yasinda konusmasi, motor-komutlari,algilamasi nasil ?insallah herseyi iyidir yavrumun.

Rabbim beterinden korusun icemil-cumlemizi nsallah.Amin!

Canım geçenlerde 1 yaşını doldurdu. 1 yaşına gelmeden yürümeye başladı. Anne, baba, mama, dede, pepe diyor. Gel- topu at komutlarını anlayıp yapabiliyor. Doktoru çok memnun durumundan. Yaşıtlarına göre gelişimi önden gidiyor hatta. Sosyal iletişimi çok kuvvetli. Merak etme canım senin bebeğin de sağlıkla doğacak inşallah. Anne karnında bazen bazı komplikasyonlar gelişebilir. Ama Rabbim o kadar büyük ki dilerse sağ salim doğar, doktorların sağlıksız olacak dedikleri bebekler. Sen içini ferah tut. Bol bol dua et. Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın. Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Amin.

canım bizim sınavımız bu sabret hi.birşey çıkmayacak ben inanıyorum rabbim bu kdr duaya evlatlarımızı sağlıkla bize kavuşturacak. bir sorun bitmeden öteki başlıyor ama sabır diyoruz bu da geçecek dualarımız seninle

canım benim nasıl bir hastane bu böyle çalışanlar cins doktorlar bi tuhaf. ben hem özele hem devlete gidiyorum böyle bişi yaşamadım. içine sinmezse 100 kere gidersin parası ile değilmi. ordaki çalışanlarda terbiyesizmiş. randevusuz olması kötü haber vermemeleride öyle. benim hastanede bi sorun olursa arııyorlar hemen boşuna gitmemiş oluyorsun. iyi bir doktor araştır bence şartları daha iyi olan bir hastanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…