2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba kasım anneleri.. nasipse allahın izniyle bende kasım annesi olacağım :)
canım özelden cvp veremedim çünkü senin msj kutun doluymuş buradan yazıyorum
:)) mucizelere inanıyorum artık bebeğim sayesinde Allah isteyen herkese versin .. geç yumurtlamışım 1 hafta geriden gidiyoruz .. cts kalp atışlarını duyacağız inşallahh ama sabırsızlanıyorum beklemek çok zor bu akşam bile gidebilirim acil doktora .. istanbuldamısın sen hangi hastaneye gidiyosun ..çalışıyorum ben bulantılarım var onun dışında bi sorun yok çok şükür ..:nazar:

tubacigim ben 7.yada 8.haftamda gidecegim yurtdisindayim buradaki sistem biraz farkli canim insallah hakkimizda hayirlisi olurda bende gorurum yavrumu

kilolara gelince ben zaten 70 maximum 12 mi aliniyor kizlar 82 kiloyla kapatirim.

aman ne yapayim, yavrum saglikli bir sekilde gelsinde o kilo nasil olsa dogumdan sonra verilir.bebislerimi kasimda dunyaya gelecek insallah yaza cok var yaza kadar forma gireriz diye dusunuyorum ben:51:

canım minumum 12 kg hamilelikte 30 kg alan bile var ..
ama bebekler sağlıkla dünyaya gelsinler kilolar gider .. şimdiden bende pantolonlarımı giyemiyorum ..

canım minumum 12 kg hamilelikte 30 kg alan bile var ..
ama bebekler sağlıkla dünyaya gelsinler kilolar gider .. şimdiden bende pantolonlarımı giyemiyorum ..

aynen vallahi benimde pantolonlar olmuyor karnim acaip sis.

ben takmiyorum acikcasi kilolari yeterki bebegim saglikla gelsin.

bugün ben hiç iyi değilim içimde kötü hisler var :59:
garip garip rüyalar da gördüm hayır olsun.
şu çarşamba bi olsa da doktora gitsem.

al benden de o kadar çok kötüyüm bugün içimde tuaf hisler var cuma olan randevumu bugüne aldım gidicem birazdan bundan önce 2 bebişimim kalp atışları durdu benim sonuncusu 12 ocakta kürtaj oldum zaten bunuda hiç regl olmadan hamile kaldım 39. gün yumurtladım hemde :S kan pıhtılaşması var beden hergün kan sulandırıcı iğne oluorum bunun yanı sıra vücudum bebği kabul etmio onla alakalı 3. bir kişinin kanını verdiler bana vücudum bağışıklık kazansın die maalsef benim sizin gibi normal hamileliğim geçmio hergün stres hergün başka bişey bugün gidicem ama benim hiç ümidim yok maalesef :50:

Son düzenleme:
bende bu kervana katıldım elhm...Biliyorum çok erken ama hesaplamaya göre 24 kasım gibi görünüyor..öğretmen olan babamıza o güne özel güzel bir hediye..:)))Rabbim hayırlı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin cümlemize..bebegim 4+5 haftalık oldu elhm..

derya moralini bozma lutfen canim Rabbim herseyin hayirlisini nasip eylesin. Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.

unutma herseyde vardir bir hayir bu da benim 2.hamileligim 4 aylikken yavrum birakip gitti beni nedensiz bir sekilde,benimde korkularim var ama herseyi Rabbime birakiyorum verende o alanda o elbet vardir bir bildigi.

hic uzulme lutfen moralini yuksek tut.

kızlaarr ben geldim kesemizi gördük :52:çok şükür ama pıt pıtları duyamadık :50:onun için 2haft sonra gideceğiz. 6+2olmuşuz haftamızla uyumluymuşuz. ee keseyi gördüğümüze göre artık bende listeye yazdırayım kendimi:66::66:
hadi gözün aydın darısı bizlere inşşş

ya ben bulantıdan bişe yapamıyorumki:((
tuzlu çubuk kraker yee ii gelirr

al benden de o kadar çok kötüyüm bugün içimde tuaf hisler var cuma olan randevumu bugüne aldım gidicem birazdan bundan önce 2 bebişimim kalp atışları durdu benim sonuncusu 12 ocakta kürtaj oldum zaten bunuda hiç regl olmadan hamile kaldım 39. gün yumurtladım hemde :S kan pıhtılaşması var beden hergün kan sulandırıcı iğne oluorum bunun yanı sıra vücudum bebği kabul etmio onla alakalı 3. bir kişinin kanını verdiler bana vücudum bağışıklık kazansın die maalsef benim sizin gibi normal hamileliğim geçmio hergün stres hergün başka bişey bugün gidicem ama benim hiç ümidim yok maalesef :50:

canm öle düşünme inşş bişey olmaz bende ilk bebegimde kalp atışı alamadığımz için kürtaj oldum inşş
senn kuzuda bişey yokturr rabbm sana bağışlasın

canlarım üzülmeyin bebişlerinizi düşünün
benimde bu 2.hamileliğim bende kasımda 22haftlık bebeğimi kaybettim çok zor günlerdi bundan sonrasıda zor olacak 12.haftada rahmim dikilecek sürekli yatacağım ama Allah'ın izniyle inşallah bu defa başaracağım bebeğime kavuşacağı lütfen sizde böyle olumlu düşünün

kızlar benim bugün midem çok kötü oldu bide ara ara karnıma agrı acı arası bişey giriyor korkuyorum yine düşük olcak diye:59: sizdede oluyomu

ya kızlar kötü düşünmeyelim lütfen inşallah allahın izniyle sağlıklı bi şekilde alacaz bebişlerimizi kucağımıza..

derya moralini bozma lutfen canim Rabbim herseyin hayirlisini nasip eylesin. Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.

unutma herseyde vardir bir hayir bu da benim 2.hamileligim 4 aylikken yavrum birakip gitti beni nedensiz bir sekilde,benimde korkularim var ama herseyi Rabbime birakiyorum verende o alanda o elbet vardir bir bildigi.

hic uzulme lutfen moralini yuksek tut.

hadi gözün aydın darısı bizlere inşşş

tuzlu çubuk kraker yee ii gelirr

canm öle düşünme inşş bişey olmaz bende ilk bebegimde kalp atışı alamadığımz için kürtaj oldum inşş
senn kuzuda bişey yokturr rabbm sana bağışlasın

canlarım üzülmeyin bebişlerinizi düşünün
benimde bu 2.hamileliğim bende kasımda 22haftlık bebeğimi kaybettim çok zor günlerdi bundan sonrasıda zor olacak 12.haftada rahmim dikilecek sürekli yatacağım ama Allah'ın izniyle inşallah bu defa başaracağım bebeğime kavuşacağı lütfen sizde böyle olumlu düşünün

tşk ederim kızlar işte insanın elinde olsa üzülmemek :59: zaten Allahıma sığınmaktan başka bişey yapamıorum maalesef sizin kayıplara çok üzüldün bayağı büyüklermiş kendiminkine üzülemedim şimdi :14:Rabbim inş bu sefer yüzümüze güler tek dileğim bu birde kızlar aklınıza geldikçe elinizi göbişinize koyup el mübdiü deyin yaradan can veren demekmiş ne bilim bana huzur verio eşim elini karnıma koyduğunda ona bile söyletiorum hepimizin hakkında hayırlısı bu bir gerçek bizim gebelik normal olmayacak hep tedirgin hep tedirgin :50:

Son düzenleme:

canım benim lütfen ii düşün neye inanırsan o oluyor...Hepimizde korkular var bende ilk bebeğimi kalp atışı olmadığından kürtajla kaybettim...ama inancım artık tam bu bebişlerimiz bize tutunacak ve sağlıkla gelicekler Allahın izniyle.Dua etmeyi istemeyi bilin demişti birisi bana ...Ben her gece sizler için ve kendim için dua ediyorum..İnşallah kötü birşey olmayacak..

canım benim lütfen ii düşün neye inanırsan o oluyor...Hepimizde korkular var bende ilk bebeğimi kalp atışı olmadığından kürtajla kaybettim...ama inancım artık tam bu bebişlerimiz bize tutunacak ve sağlıkla gelicekler Allahın izniyle.Dua etmeyi istemeyi bilin demişti birisi bana ...Ben her gece sizler için ve kendim için dua ediyorum..İnşallah kötü birşey olmayacak..

inş canım benim dua etmekten başka bişey gelmio zaten elimizden bende her zaman her aklıma geldiğinde benim gibi çocuk özlemi çeken herkese dua ediyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Son düzenleme:
Back
X