2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hosgeldin kubicim yaaa siz geldiniz ben gidiyorum insallah tatile cikicam 18-den itibaren eh artiq 1 ay sonra
bulusuruz donduyumde bobusler kocaman bebekleri sapa saglam buluyum ona gore

yalnız sen bu konuda bilgim varmıs gibi anlatmıssın tatlım :))
ben normalde ne alınması gerektigini bilmiyorum ki..
senin yolladıgın resimdeki besik yerine bir sey almadın mı yani sonuc olarak?

:) alemsin :)
aldım aldım o gördüğün beşiğin ayak ucundaki çekmeceleri olmayanını aldım

bende aventin almayı düşünüyordum ama bununda fiyatı iimiş bide süt devamlı geliyormu acaba pompayla ben sadece altıay değil eme bildiği kadar emsin istiyorum :))

tabiki emebildiği kadar emecek bebişler.. şubatta iş başı yapıcam mecbur sağıp bırakıcam sütümü anne sütü almaya devam etsin diye. bide okuduğum kadarı ile sütü bol olanlar sağıp dondurucuya koyuyorlarmış. sütten kesildikten sonra bile bu sütü bebeklerine veriyorlarmış yani elimizden geldiği kadar süt verebilmek için. benim baktığım ürünlerde aynen bebeğin emmedeki ritmik hareketlerine göre sağım yapıyor falan yazıyor. kullanan varsa yardımcı olsun bize :)

merhabalar kızlar.benm oğlum çok hareketli artık rahat rahat hissettirior kendini canm yavrum.millet bişeyler almaya başlamış,ben hiçbir şey almadım.sadece bir velim hediye almış okadar.ben daha almayı düşünmüorum,nasılsa hepsini almak çok sürmez.hele oğluşum bir dünyaya gelsin.ona ben herşeyi alırım.benm çok sevdiğim bir ablam 7.5aylık bebeğini kaybetti çok üzüldük..heralde bu olaydan çok etkilendim:2:
bende haftaya doktoruma gidicem,şeker testi yaptıracak mı bakalım?işllh herşey yolundadır.bir de arkadaşlar havalar çok sıcak aman yalnız dışarı çıkmayın

hayirli gunler hanimlar

bakiyorum sohbet bol olmus masallah

Allah razi olsun hepinizden beni ve yavrumu yalniz birakmadiginiz icin dualarinizla hep yanimizdasiniz uzaklarda olsakta bunu hissediyoruz inanin bize

bugun biraz daha iyim hatta daha iyim oyleki MR bile girmek istemiyorum.Rabbime sonsuz inancim var o herseyin hayirlisini nasip eyler insallah.

sevdecigim sordugum soruya yanitin icin tesekkurler canim insallah yavrumuz hep boyle saglikli bir sekilde devam eder hayatina.

sevdecigim arabaniz varsa puset cok ise yariyor canim.burada bebegi ilk hastaneden cikartirken puset istiyorlar illaki lazim yani normalde bebek kucukkende ilk 3-4 ay pusete koyup bebek arabasyla istedigin yere gidersin canim.

sirli bende seni merak ediyordum ama girmemissin ulrasona insallah sendende hayirli haberler aliriz gulum.

hosgeldin kubicim yaaa siz geldiniz ben gidiyorum insallah tatile cikicam 18-den itibaren eh artiq 1 ay sonra
bulusuruz donduyumde bobusler kocaman bebekleri sapa saglam buluyum ona gore

ayy canım benim hoş buldum da nereye gidiyon ben daha yeni geldim neyse gez bakalım ne güzel günler çabuk geçiyo valla ben daha dün gittim bugün geldim gibi nerdeyse bebişlerde böle çabucak gelicek vakit yandık valla şimdiden korkuyorum :18: ben aşı olurken alamaya başlayan ben doğuma nasıl gidicem allah yardımcımız olsun

bebişinin hareketli olmasına sevinim mi üzülüm mi bilemedim benim bebişde aynı ama gece çok hareketli uyutmuyo beni seni çok iyi anlayabiliyorum evt yaa çok güzel cicler almışlar arkadaşlar içim gidiyo neyse bebişlerimiz biraz daha büyüsün bizede sıra gelcek ben bebek şekeri yapmayı düşünüyorum ama erken mi acaba :26: çok hoşuma gitti netten araştırdım :26:

bizde prensesime bu besigi alacagiz mothercareden oda yapamayacagim kiracigiz evimdede extradan dolap var onuda bebegime ayiracagim.

birde sepet alacagim.

tesekkurler canim, evet sokmadi ultrasona yarin ki tahlillere bakicak duruma gore ya cagiracak ya da 4 hafta sonra bebisimi gore bilicem. iyi olsun da baska bir sey istemeyiz
inssallah senin MR sonucun da guzel cikar bendekiler 2 haftaya kuculdukleri icin MR onermedi. tedaviyi mr-dan sonrami yapicak yoksa kucuk olduklari icin yapmicakmi? neden olusmus soyledimi bir seyler? bizim bebisler sevdenin soylediyi gibi yasidlarindan daha akilli olucaklar buna eminim

birde cekmece alacagiz besigin kendi takimi var onun cekmecesini alalim dedik cok pahali 3 katli cekmece 200 sterlin yani 500 tl o kadar para veremem ona indirime girerse biz alana kadar ya ozaman alacagim yada gecenlerde carsiya giderken gorduk yeni acilmis bir mobilya magazasi 2.el ama 2.el olduguna sahit getir.

oradan alinan mobilyalarin parasi kalp hastaliklari dernegine gidiyor.esimle girdik cok guzel beyaz cekmeceler var uzeride gecis bebegimin altini degistirme unitesi olarakta kullanirim.koskoca cekmeceler 30-70 sterlin arasindaydi ve yepyeniydiler.alirsam oradanda alacagim hem verdigim parada bosa gitmemis olur.alir bir guzel siler dezenfekte ederim birde boyle dusunuyorum.

amin craftycigim amin.

sirli bize tedavi felan soylemedi canim tedavi olacak bir durum yok dedi zaten Allah korusun boyle sedromlu hastalarin tedavisi yokmus canim.

bence senin bebegindeki bosluklarla benim bebegimdeki bosluklarin olusmasi baska sebebten gulum.

valla 2. el temizse hem para güzel bi yere gider hemde aradaki 300-350 TL fark ile ne açıklar kaparsın tatlım.
En iisi 2. el almak.Burda güvenebilsem bende alırdım.Boya kokmazdı hiç diilse

:)
odan kaç m2 istanbuldaysan aldığım yeri öneririm adam çok ii bi adama benzio

canım ben masko'ya gidebilrim ancak modoko bana cok uzak.. ama buyuk ihtimal senin aldıgın yerin subesi de vardır .. genelde modoko'da olan masko'da da oluyor..ismi neydi?

bu arada odamin m2 sini bilmiyorum ama ferah bir oda su anda misafir odası olarak kullanıyorum iki kisilik bir yatak yanında komodinler ve iki kapılı dolap var.. m2 sini esim olcecek haftasonı.. hihi artık misafir odası falan olmayacak benim tatlı bebisimin odası olacak insallaah!

en ilginci de su anda perdesi ve halısı pembe olan odayı benim bebegim kız olmasına ragmen nedense sarı ve lila tonlarında yapmak istemem

bebegin besiginin kenarina takilan korumalar varya onlara karar veremedim ben set olarak alacagim.

sirf pembemi alsam yoksa unisexmi alsam bilemiyorum ama unisex almak daha mantikli geliyor.bir link verecegim.hemen bakarsaniz cok sevinirim sonra kaldiracagim linki.
besik beyaz olacak,sizce hangisi teyzeleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…