- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.221
bende aventin almayı düşünüyordum ama bununda fiyatı iimiş bide süt devamlı geliyormu acaba pompayla ben sadece altıay değil eme bildiği kadar emsin istiyorum :))
yalnız sen bu konuda bilgim varmıs gibi anlatmıssın tatlım :))
ben normalde ne alınması gerektigini bilmiyorum ki..
senin yolladıgın resimdeki besik yerine bir sey almadın mı yani sonuc olarak?
:) alemsin :)
aldım aldım o gördüğün beşiğin ayak ucundaki çekmeceleri olmayanını aldım
bende aventin almayı düşünüyordum ama bununda fiyatı iimiş bide süt devamlı geliyormu acaba pompayla ben sadece altıay değil eme bildiği kadar emsin istiyorum :))
alemim ve hamileyim :))
o zaman ben de ayakucunde cekmece olmyanından alayım.. sanırım haftasonu layınvalidem de bunu kastetmisti cekmeceli alma diyerek
hosgeldin kubicim yaaa siz geldiniz ben gidiyorum insallah tatile cikicam 18-den itibaren eh artiq 1 ay sonra
bulusuruz donduyumde bobusler kocaman bebekleri sapa saglam buluyum ona gore
merhabalar kızlar.benm oğlum çok hareketli artık rahat rahat hissettirior kendini canm yavrum.millet bişeyler almaya başlamış,ben hiçbir şey almadım.sadece bir velim hediye almış okadar.ben daha almayı düşünmüorum,nasılsa hepsini almak çok sürmez.hele oğluşum bir dünyaya gelsin.ona ben herşeyi alırım.benm çok sevdiğim bir ablam 7.5aylık bebeğini kaybetti çok üzüldük..heralde bu olaydan çok etkilendim:2:
bende haftaya doktoruma gidicem,şeker testi yaptıracak mı bakalım?işllh herşey yolundadır.bir de arkadaşlar havalar çok sıcak aman yalnız dışarı çıkmayın
hayirli gunler hanimlar
bakiyorum sohbet bol olmus masallah
Allah razi olsun hepinizden beni ve yavrumu yalniz birakmadiginiz icin dualarinizla hep yanimizdasiniz uzaklarda olsakta bunu hissediyoruz inanin bize
bugun biraz daha iyim hatta daha iyim oyleki MR bile girmek istemiyorum.Rabbime sonsuz inancim var o herseyin hayirlisini nasip eyler insallah.
sevdecigim sordugum soruya yanitin icin tesekkurler canim insallah yavrumuz hep boyle saglikli bir sekilde devam eder hayatina.
sevdecigim arabaniz varsa puset cok ise yariyor canim.burada bebegi ilk hastaneden cikartirken puset istiyorlar illaki lazim yani normalde bebek kucukkende ilk 3-4 ay pusete koyup bebek arabasyla istedigin yere gidersin canim.
sirli bende seni merak ediyordum ama girmemissin ulrasona insallah sendende hayirli haberler aliriz gulum.
bizde prensesime bu besigi alacagiz mothercareden oda yapamayacagim kiracigiz evimdede extradan dolap var onuda bebegime ayiracagim.
birde sepet alacagim.
Eki Görüntüle 224047
Eki Görüntüle 224048
bence şu an gerek yok almaya
+ unnadoya bakın tulumlar ve patikler çok şık + uygun fiyatlı
birde cekmece alacagiz besigin kendi takimi var onun cekmecesini alalim dedik cok pahali 3 katli cekmece 200 sterlin yani 500 tl o kadar para veremem ona indirime girerse biz alana kadar ya ozaman alacagim yada gecenlerde carsiya giderken gorduk yeni acilmis bir mobilya magazasi 2.el ama 2.el olduguna sahit getir.
oradan alinan mobilyalarin parasi kalp hastaliklari dernegine gidiyor.esimle girdik cok guzel beyaz cekmeceler var uzeride gecis bebegimin altini degistirme unitesi olarakta kullanirim.koskoca cekmeceler 30-70 sterlin arasindaydi ve yepyeniydiler.alirsam oradanda alacagim hem verdigim parada bosa gitmemis olur.alir bir guzel siler dezenfekte ederim birde boyle dusunuyorum.
:)
odan kaç m2 istanbuldaysan aldığım yeri öneririm adam çok ii bi adama benzio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?