- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.201
canım benim nasıl bir hastane bu böyle çalışanlar cins doktorlar bi tuhaf. ben hem özele hem devlete gidiyorum böyle bişi yaşamadım. içine sinmezse 100 kere gidersin parası ile değilmi. ordaki çalışanlarda terbiyesizmiş. randevusuz olması kötü haber vermemeleride öyle. benim hastanede bi sorun olursa arııyorlar hemen boşuna gitmemiş oluyorsun. iyi bir doktor araştır bence şartları daha iyi olan bir hastanede.
Günaydınlar. Mutlu günler herkese.
craftycm Mustelayı inceliyorum şimdi. Johnsons, Dalin vs. gibi ürünlerden kullanıyor çevremdekiler genelde. Onlar ne kadar sağlıklı bilemiyorum tabi. Sen bir kere bahsetmiştin Musteladan ama ben hatırlayamamıştım ne olduğunu. Doktorlar tavsiye ediyorsa bundan alalım biz o zaman değil mi? Fiyatları da çok abes gelmedi bana. Johnsons falan da çok ucuz değil zaten. SebaMed vardı benim aklımda. Bir de Mustelayı öğrendim şimdi. Doktoruma sorarım olmazsa. Onun fikrini alırım bir de.
jinepscim doktorunu sevmek çok önemli tabi ve biz hamileler çok hassasız. Doktorların da morali bozuk olduğunu gün olabilir. Anlayışla karşılamak lazım ama tabi ben de karşılaşsam aynı durumla, ben de neden böyle davrandı ki derim. Benim daha önce gittiğim doktor da baştan öyleydi, sonra ben ilgisiz tavırlarını görünce doktor değiştirdim. Başka bir doktora daha gittim. O da işinin ehli birisiydi ama o da çok sertti. Ondan da vazgeçtim. Sonra şimdiki doktoruma gittim. Teşhis konusunda çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Ve ona gittiğim ay hamile kaldım. Bana bir ilaç verdi. Demek ki dedim teşhiste gerçekten çok iyiymiş. İlgili de bir doktor. İnançlı birisi. Çok sevimli bir doktor. Erkek olmasından çekinip gitmemiştim ama şimdi iyi ki ona gidiyorum diyorum. Eşim de çok seviyor kendisini. Çok ilgili ve sempatik birisi. Geçen gün odasına girdik, o dışarı çıktı. İşi çıktı aniden. Siz burada oturun ben geliyorum hemen dedi. Onu söylerken bile çok nazikti. Biz biraz bekledik, sonra gelince "Eveeett ben geldim, nasılmış bebeğimiz bir bakalım"dedi. Böyle sıcak tavırları bile beni rahatlatıyor. O yüzden içine sinen bir doktora gitmelisin. Kendi doktorunun da anlık bir tavrından dolayı mazur görmeye çalış, belki o an canı bişeye sıkılmıştır. İnsanız nihayetinde. Tabi biz hamileyiz ve özel ilgi bekliyoruz. En doğal hakkımız olsa gerek.
Kızlar şu model nasıl sizce? Puset gerekli olur mu? Bazıları hiç kullanmamış, bazıları çok işime yaradı diyor. Çok kararsız kaldım. Tek bebek arabaları 300 civarı Kraft'ta. Bu Travel Sistemler 500-600 civarı. Bu model 599 TL. Puset lazımsa takım alayım diyorum. Değilse tek araba alayım diyorum. Karar veremedim.
Eki Görüntüle 223945
sagol canim cok tesekurler son birkac arkadas kaldi cinsiyeti ogrenmeyen kiz sayisina yetisemeyecgiz ama yiende yakiniz baya bir erkek var bizim kasim ayinda.
bu arada aklima geldi simdi. benim butun rus cin takvimi bebegin kesedeki durumu , bioritmek takvim vs hepsinde kizdi. hicbiri tutmadi. doktorumuz emin bir sekilde erkek dedi. ben hala baya saskinim.
Kızlar şu model nasıl sizce? Puset gerekli olur mu? Bazıları hiç kullanmamış, bazıları çok işime yaradı diyor. Çok kararsız kaldım. Tek bebek arabaları 300 civarı Kraft'ta. Bu Travel Sistemler 500-600 civarı. Bu model 599 TL. Puset lazımsa takım alayım diyorum. Değilse tek araba alayım diyorum. Karar veremedim.
Eki Görüntüle 223945
kızlar benim bebikin hareketlerini hissediyorum hareketli ama kıpırtı şeklinde yani karnımda kıpırtılar var
öyle tekme falan değil yani güçlü değil
sizinkide öylemi merak ettim nasıl hareketler
princess'cigim cok ama cok sevindim canım insllah Mr sonucunuz da gayet guzel gececek insallah her sey yolunda olacak zor bunu soylemek ama sen metanetini koru guzelimm dualarımız sizinleeeecanlarim ben geldim.
Allah C.C hepinizden razi olsun bizim icin telas etmissiniz, dualarinizi kalbimde, yanimda hissettim inanin hakkinizi helal edin olurmu bacilarim.
sabah Tr saatiyle 11 de ultrasona girdik doktor baya bakti bebegime inceledi 400 gr olmus yavrum.
doktora gore herseyi normal beyin ve yuz hatlari normal cok sukur beyinin arka kismindaki boslukta 7.3mm imis 10mmden sonrasi kesin riskliye giriyormus.bizimkisi 7.3mm oldugu icin normalmis doktorumuz oyle soyluyor daha dogrusu, insallahta oyledir.
bu cuma bebegimin beyin MR cekilecek iyice emin olmak istiyorlar.Hayirlisi Rabbimden icime bir an bile kusku dusurmek istemiyorum.Rabbim yavrumun sifasini versin ben Allahima sigindim durmadan yalvarip, dua ediyorum.benim piskolojim cok sarsildi,herseye sukurler olsun ama hamileligimin basindan beri hep huzursuzluklar bizi buldu bundada vardir bir hayir dedik her seferinde insallah bu seferde hayir olur.dert cekmeden bal yenmezmis buda bizim bu dunyadaki sinavimiz insallah basariyla bu sinavida geceriz dualarinizla birlikte insallah.
doktordan sonra discimiz vardi sonra rutin kontrolume gittim eve geldik kapiyi acmadan yubam aradi Allah razi olsun onunda sehzadesi olacak Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etisn yubama ve hepimize.
onunla konustum nasil konustugumuda bilemiyorum acikcasi cok yorgun ve bitmis haldeydim.telefonu kapattiktan sonra icim okadar dolmuski aglayarak iyice bosalttim kendimi daha sonrada esimle ve prensesimle beraber uyumusuz.
MR sonucuda insallah iyi cikar artik mutlu olmak istiyoruz insallah Rabbim bu mutlulugu nasip eder bize sonucta mutlu anne=mutlu bebek demek hakkimizda hayirlisi olsun.
hepinize cok ama cok tesekkur ederim lutfen dualarinizi esirgemeyin bebegimden olurmu teyzeleri su anda en cok duaya ihtiyacimiz var.
sizleri cok seviyoruz.
yuba'cıgım profil resminden midir nedir bilmiyoum ama ben bastan beri senin oglun olacagını hissediyordum nedense maşallahh paşanaCanim ben yokken gelmissin seni bekliyordum beklerken esimin bilgisayarinin sarj aleti bozuldu benim bilgisayara el koydu simdi telefondan binbir zorlukla girmeye calsiyorum.senden cok guzel haberler geldi cok sevindim kendini cok uzme artik cuma gunu de umarim herseyin daha da iyi oldugunu ogreneceksin lutfen aglama anne yuregi dayanmiyor tahmin edebilrim ama metanetli ve gayretli olmaya devam. Bak sevdenin akrabasina senin durumundan cok daha ciddiymis ancak saglikla dogmus yavrucak. Seninkide oyle olacak insallah. Saglicakla gelecek prenses. Biz hep buradayiz teyzseleri bol bol dua ediyor guzelimize
guzelim nasılsın? seni buralarda gordugume cok sevindim.. napıyo bakalım paşa oglun? nasıl gidiyp her sey yolunda mı?canım allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah aynı takımın 4 kapılısını büyümeyen beşikli halini bende aldım benim beşiğin üzerine cibinlik yaptırdım ben ayrıca çok güzel kullanışlı inşallah sende memnun kalırsın
princess'cigim cok ama cok sevindim canım insllah Mr sonucunuz da gayet guzel gececek insallah her sey yolunda olacak zor bunu soylemek ama sen metanetini koru guzelimm dualarımız sizinleeee
yuba'cıgım profil resminden midir nedir bilmiyoum ama ben bastan beri senin oglun olacagını hissediyordum nedense maşallahh paşana
guzelim nasılsın? seni buralarda gordugume cok sevindim.. napıyo bakalım paşa oglun? nasıl gidiyp her sey yolunda mı?
Allan nazarlardan saklasın seni tatlım.. taa eylul ayından beri bu gunlere geldik cok sukur..
benim kız da buyuyo teyzesi naapsın
bu arada ben de bu haftasonu bakacagım ilk kez oda kızlar da bana biraz aydınlatıcı bilgi verir misiniz? neden buyumeyen alıyorsunuz? buyuyenden farkı nedir?
nelere dikkat edelim oda secerken??? biraz bilgi pleaseeeee
Kızlar e- bebekte Chicco Elektrikli Göğüs Pompası 399 dan 199 tl ye düşmüş. gögüs pompası için hangi markayı tercih edeceksiniz. alıp almamakta kararsız kaldım benim aklımda aventin gögüs pompası vardır :18:
ben hem çok yer kapladığından, hem hiç mi hiç sevmediğimden hem de kız anasına çekerse aynı odada asla 5 yaşına kadar yatmayacağından büyüyen beşik tercih etmedim :)
Oda ferah olsun istedim en çok da
ama beşiğim de küçük diil 80*130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?