- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.241
bebegin besiginin kenarina takilan korumalar varya onlara karar veremedim ben set olarak alacagim.
sirf pembemi alsam yoksa unisexmi alsam bilemiyorum ama unisex almak daha mantikli geliyor.bir link verecegim.hemen bakarsaniz cok sevinirim sonra kaldiracagim linki.
besik beyaz olacak,sizce hangisi teyzeleri
bedding from the Mothercare nursery range - Pushchairs, Car Seats, Nursery Furniture, Baby & Maternity Clothes
canım ben masko'ya gidebilrim ancak modoko bana cok uzak.. ama buyuk ihtimal senin aldıgın yerin subesi de vardır .. genelde modoko'da olan masko'da da oluyor..ismi neydi?
bu arada odamin m2 sini bilmiyorum ama ferah bir oda su anda misafir odası olarak kullanıyorum iki kisilik bir yatak yanında komodinler ve iki kapılı dolap var.. m2 sini esim olcecek haftasonı.. hihi artık misafir odası falan olmayacak benim tatlı bebisimin odası olacak insallaah!
en ilginci de su anda perdesi ve halısı pembe olan odayı benim bebegim kız olmasına ragmen nedense sarı ve lila tonlarında yapmak istemem
bebegin besiginin kenarina takilan korumalar varya onlara karar veremedim ben set olarak alacagim.
sirf pembemi alsam yoksa unisexmi alsam bilemiyorum ama unisex almak daha mantikli geliyor.bir link verecegim.hemen bakarsaniz cok sevinirim sonra kaldiracagim linki.
besik beyaz olacak,sizce hangisi teyzeleri
amin craftycigim amin.
sirli bize tedavi felan soylemedi canim tedavi olacak bir durum yok dedi zaten Allah korusun boyle sedromlu hastalarin tedavisi yokmus canim.
bence senin bebegindeki bosluklarla benim bebegimdeki bosluklarin olusmasi baska sebebten gulum.
alttan cıtcıtlılarda iyi ama ben çoğunlukla yandan çıtçıtlı yada bağlamalı alıcam zıbın gibi giydirirken çıkarırken başını kulağını acıtmak istemiyorum kıyamam ben onacumartesi baktım mağazada daha kullanışlı gibi geldi bana yada önden boydan boya cıtcıtlılar oluo onlar hem bide ayaklı oluyor çorabada gerek yok ohhh sıcacık
merhabalar hanimlar esim yokken bilgisayari kaptim hemen o gelmeden rahtaca bir okuyayim gecmisi dedim.
princess o yatak gercekten guzel ve fiyatida uygunmus alirsaniz insallah guzel gunlerde yatar bebiismiz.
kizlar ya dun dusunuyordum gece sonra ne kadar cahil oldugumu farkettim. ben cocuk nasil giydirilir unutmusum resmen. yani eskiden halamin torununa bakmistim ama simdi hic hatirlmaiyorum. mesela. cocugun bezini bagladik. sonra ustune neler giydirecegiz. ornedin bizimki kasimda dogacak. once kisa kollu citcitlidan sonra ustune uzun kollu olandanmi kafayi yiyecegim tek basima ben nasil bakacagim bu cocuga. ogrenmem lazim acil olarak.
oldu :)
kasım ayında bi çıtçıtlı tulum ile çorapsız gezdirirsin sen çocuğu :)
olur mu arkadaşım :)
ayağını sıcak tut başını serin düşünme derin derin demiş atalarımız :)
ben sadece çıtçıtlı badi giydirip gezdiricem demedimki :)) baştan geçirmelilere alternatif olduğunu söyledim sadece ve ayaklı tulum dediğim çorap gibi giydiriyorsun zaten
Arkadaşlar bi topik açalım kasım annelerinin hastane seçimi diye ayrıca yaşadığımız illerde yazsın orda nasıl olur sizce ..
hadi kızlar biriniz açınn hemen
niye abartsınlar tabikide giydirilecek bebek hep anne karnındaki sıcaklığı ararmış ben abimin iki çocuğuna baktım yengem çalışırken 4 aylıktan sonra hepte giydirdik ben alternatifleri söyledim sadece ben giydirmicem çorap sizde giydirmeyin gibi hissettirdim size sanırım :)) artı ben kundakta yapıcam bebeğimi üşütmeye hiç niyetim yok kendimden biliyorum kansızlık yüzünden mayıs haziranda üşüyen bir insanım o ufacık beden nasıl üşümez
ama niçinn kimse bişey dememişş ???? güzel olur yaahhh
Kundak bende düşünüorum
kasım cicilerine ekledim eşimin kardeşi yollamış bana tr da göremedim aynından böyle polar desen diil garip yumuşacık bişi
ödül almış amerikada ister tam ister yarım yapılıo yatar sıcak sıcak :)
bide ben farkettim ki bu kadar konuşmada çorabımız yok :)
olur tabi ki dr ların tavsielerini fln da yazarız hem . Açsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?