2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım daha sonra cıkarabiliyorsan simdilik pembe al o zaman tatlimmm

merhabalar hanimlar esim yokken bilgisayari kaptim hemen o gelmeden rahtaca bir okuyayim gecmisi dedim.

princess o yatak gercekten guzel ve fiyatida uygunmus alirsaniz insallah guzel gunlerde yatar bebiismiz.

kizlar ya dun dusunuyordum gece sonra ne kadar cahil oldugumu farkettim. ben cocuk nasil giydirilir unutmusum resmen. yani eskiden halamin torununa bakmistim ama simdi hic hatirlmaiyorum. mesela. cocugun bezini bagladik. sonra ustune neler giydirecegiz. ornedin bizimki kasimda dogacak. once kisa kollu citcitlidan sonra ustune uzun kollu olandanmi kafayi yiyecegim tek basima ben nasil bakacagim bu cocuga. ogrenmem lazim acil olarak.

Masko eyüpteki mi ?
Gitme ona kuzum ben çok gezdim inan
atla arabaya modakoya geç bende şişlideyim bana da uzak ama orası çok bariz farklı

kesin pembe :)

Son düzenleme:
pembemi alayim yani bende uzun sureli kullanirim diye unisex bir renk alayim diyordum :26:

yubacigim dur telas etme

bezini baglayacaksin bebegin altina uzun yada kisa kol cit,citli badisini giydireceksin.
uzerine tulumunu ayaklarina corabini ve uzerine yelek yada hirka kundaklarsan ilk bir kac ay yelek hirka giydirmezsin disari cikarken gidirirsin ve kislik kaban felan iste.

bana da hastaliga ozel tedavi yazmadi vucudu guclendirmek direnci artirmak icin ve miktoplar falan icin yazmisdi. oralarda farklidir diye dusundum ne de olsa ingiltere mutlaka bizden daha iyilerdir :44::44: ama bakiyorum, hepsi ayni seyi soyluyor. sebeb her ne olursa olsun ama sonu da guzel olsun.
bu arada koydugun linkte hespi guzel. unisex alsan ileride oglun icin de kullana bilirsin, insallah ama hepsi guzel. fiyatlari 50% indirimdeymis ikisini al derim ben bastan ikincini ve beyaz olani

oh be canim resmen dun dusunurken bi eksiklik varmis gibi geliyordu . Allahim baska ne giydiriyorduk bu cocuklara boyle usumesin falan diye telaslandim. ben en iyisi annemi arayip bu konudaki bilgilerimi tazeleyeyim.

merhaba kızlar dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı;
şükürler olsun herşey normal çıktı, 333 gr kızımız :) toplam 4 kilo almışım...
10 gün sonra detaylının 2.seansı var kalp atışları sayılcakmış ve doğum kanallarına bakılcakmış ...
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Son düzenleme:
alttan cıtcıtlılarda iyi ama ben çoğunlukla yandan çıtçıtlı yada bağlamalı alıcam zıbın gibi giydirirken çıkarırken başını kulağını acıtmak istemiyorum kıyamam ben ona cumartesi baktım mağazada daha kullanışlı gibi geldi bana yada önden boydan boya cıtcıtlılar oluo onlar hem bide ayaklı oluyor çorabada gerek yok ohhh sıcacık

oldu :)
kasım ayında bi çıtçıtlı tulum ile çorapsız gezdirirsin sen çocuğu :)
olur mu arkadaşım :)
ayağını sıcak tut başını serin düşünme derin derin demiş atalarımız :)

Son düzenleme:
canim alttan cit,citlilarda acitmazki bebeginin canini boyun bolgesinde acilmis yerler var genisliyor oralar yani kafadan rahatlikla giydirip,cikartirsin bende aldim ayakli tulumlardan bir suru ama illaki tulumun icinden yada disindan corap giydirmek lazim bebislerimize onlar cabuk usurler

sen de gene iyisin halanin torunlarina bakmissin, ben nasil tutucagimi bile bilmiyorum. emzirirken, gazini cikarirken, banyo yaptirirken, uyumasi icin sallarken offf of o kadar sey var ki... :18::18:
bi de gece uykulu halde kucagima nasil alirim ya sali verirsem minnosumu dusunup dusunup korkuyorum, giydirmesi gercekden zor elini kolunu koparirim diye korkarim ben
allahim sag saglim alalim kucagimiza inslallah yapa yapa oyreniriz

oldu :)
kasım ayında bi çıtçıtlı tulum ile çorapsız gezdirirsin sen çocuğu :)
olur mu arkadaşım :)
ayağını sıcak tut başını serin düşünme derin derin demiş atalarımız :)

ben sadece çıtçıtlı badi giydirip gezdiricem demedimki :)) baştan geçirmelilere alternatif olduğunu söyledim sadece ve ayaklı tulum dediğim çorap gibi giydiriyorsun zaten içine bir daha çorap giydirirsin o şekildede olur

Son düzenleme:
ben sadece çıtçıtlı badi giydirip gezdiricem demedimki :)) baştan geçirmelilere alternatif olduğunu söyledim sadece ve ayaklı tulum dediğim çorap gibi giydiriyorsun zaten

işte bende ayaklıdan bahsediorum
çok minnak bunlar :) üşür onda çorapsızzzz
yani bence üşür.
Hep giydirdi benim ablamlar fln hatta içe çorap dışa patik bile yaptılar ilk 1-2 hafta
onlar mı abarttı acep :)

Son düzenleme:
kızlar bebekleriniz kaç gram oldu :26: benim bebiş 24 haftalık 600 gram normal mi sizce :26:

niye abartsınlar tabikide giydirilecek bebek hep anne karnındaki sıcaklığı ararmış ben abimin iki çocuğuna baktım yengem çalışırken 4 aylıktan sonra hepte giydirdik ben alternatifleri söyledim sadece ben giydirmicem çorap sizde giydirmeyin gibi hissettirdim size sanırım :)) artı ben kundakta yapıcam bebeğimi üşütmeye hiç niyetim yok kendimden biliyorum kansızlık yüzünden mayıs haziranda üşüyen bir insanım o ufacık beden nasıl üşümez

Kundak bende düşünüorum
kasım cicilerine ekledim eşimin kardeşi yollamış bana tr da göremedim aynından böyle polar desen diil garip yumuşacık bişi
ödül almış amerikada ister tam ister yarım yapılıo yatar sıcak sıcak :)
bide ben farkettim ki bu kadar konuşmada çorabımız yok :)

ama niçinn kimse bişey dememişş ???? güzel olur yaahhh

olur tabi ki dr ların tavsielerini fln da yazarız hem . Açsana :)

daha önce aralık ayında doğan bir çocuk büyüttüğüm için tecrübeliyim ne kadar kışta olsa doktorlar aşırı giydirmeyi önermiyo kendi giydiğinden bi kat fazla diyolar gerçi çocuğada bağlı kız çocuğu sıcağı severmiş erkek çocuğu serinliyi

kuşumm tekim bu hafta ilgilenemiyorum hem tekniktede iyi değilimm ondan dedimm başka biri açsınn..

hem sen açsana..

Kızlar moralim çoooook bozuk dün gece sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadım hangisinin ağrıdığını bilsem yine iyi sanki beynim yerinden çıkacak gibiydi geçen gösterdiğimde dr bişey yok demişti o zamanlar çok sızlıyodu şimdi ise çıldırtan ağrılar var... Sabah kendimi dr a zor attım dedim bana bir çare bulun çıldırcam dişlerimde hiç çürük yoktu kızım bir düşümü çürütmüş.. canı sağolsunda o kadarda dikkat ediyorum calsiyum almaya hem ilaçla hem gıdalarla.. neyse hadi ona kanal tedavisi başladı ama asıl sorun şu diş etlerimin içinde kistler e iltihaplanmalar var 24 haftalık hamileyim dedim eyvah dedi zor ama bir çaresine bakıcaz şimdi sana röntgende çekemeyiz dedi :84::84::84::84::84: çok canım yanıyoooo yaaaaaaaaaaaaaa... kızımda biliyomuş gibi karnımda hiç durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…