2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın kasım anneleri ve tatlı kuzucukları....Ben izmirdeyim burasıda daha sabahtan yanıyor vallah..Akşam yatarken duş aldım sabah kalktım ter içindeyim. Sabah işe gitmeden tekarar aldım oh rahatladım. Ama daha 1 saat geçti yapış yapışım yine....İzmirdede nem felaket...

günaydın tatlı hamişlerr :))

serapcım bende senin gibi çok yorgunum bugün sanki ikigün evde yatan dinlenen ben değilim daha sabah yorgun kalktım yataktan havada çok sıcak işe gelip gitmek çok zorlaşıyor artık daha beşinci ayda böyleyim yedinci ayda napıcam ((

bende istanbul dan bildireyim
sabah duş alıp çıktım metrobüste kimse yer vermedi (öküzler)
yapış yapışım ofisteyim
açtım klimayı oturuorum :)

Günaydın kızlar,
çoğunuz gibi benim de ellerim ayaklarım şişmiş durumda,
öyle ki alyansımı takamıyorum
geçen gün masamda otururken biri bekarmısınız dedi
herhalde şişmanlıktan evde kalmış diye düşündü
ayağa kalkınca ben pardon dedi

neyse size başka bir mevzu anlatıcam aslında,
tüy dökücü krem kullandım dün,
hamileler kullanabilir diyen de var kullanamaz diyen de var:44:
ağda vs yapamayacak kadar tenim hassaslaştı gittim kuaföre dayanamadım ki ağrı eşiğim yüksektir benim,
lazer zaten yapamıyoruz.
bu konuda bilgisi olan ya da doktora soran oldu mu hiç

Ben genital bölgeme kullanmadım ama bacağıma kullandım cnm
dikkatli kullandıktan sonra bi sorun olmaz bence

slm kızlar bu havalarda işimiz zor valla Allah çalışanlara yardım etsin dikkat edin kendinize.sizinde oluyormu benim bikaç gündür kuyruk sokumu kemiğim çok agrıyor napıcam bilmiyorum valla cuma randevum var dotora sorcam bakalım ne diycek hoş onada bişey sorulmuyo ama daha bana ne zaman doğum yapıcağımı sölemedi ben sorduğumda 25 kasım dedi ama benim ultrasonda 10 gün kadar önde çıkıyor bebişim böle olunca ultrasona göremi adet tarihine göremi hesaplıyo doktorlar bileniniz varmı kızlar benimki ilk gittiğimde ben sorunca adet tarihinden hesaplayıp 25i gözüküyo ama belli olmaz dedi onu zaten bende hesaplıyorum bir içime sinen doktor bulamadım napıcam ben yaa.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
1 haftalık tatilden sonra geldik yine ama çok yorgunum valla baya bir yol yaptık biraz zorlandık ama gezdik artık ağırlaşmaya başladım baya akşam yürüyüş falan yapalım dedik 15 dk falan yürüyodum yoruluyodum sonra bel fıtığım var benim o beni çok yorouyo dünde ev işleriyle uğraştım biraz bugün belim felaket bu halde çalışmak baya zorluyo şuan(

ben de aynı şekilde ağırlaştım ya,
penguen gibi yürüyorum ayrıca
ben de bel fıtığı olduğundan seni çok iyi anlıyorum,
15 dakika yürüsem belime ağrı saplanıyor,
ayrıca nefes nefese kalıyorum hemencecik:44:

ayy sendedemi var çok kötü ya az biraz iş yapsam belim kitleniyo kalıyo bak gece hiç yatamadım oyüzden hala kötüyüm sendede öylemi oluyo?

kızlar babam kalp krizi geçirdi dua edin nolur hem bebişime hem babama.bebişime birşey olsun istemiyorum

canım cok sevindim babanın daha iy olmasına cook gecmis olsun..Allah nazarlardan saklasın..
benzer durum benim kayınpederimde de var gecen hafta anjiyo oldu bu hafta bir daha olacak ve sanırım bypass ameliyatı gecirecek.. fazla stres yapmamaya ve hastane odasında beklemeye ozen gosteriyorum ama yine de insan az da olsa sıkıntı yapıyor tabi..
ama kızımla destek vermek zorundayım dedesi ile babannesine.. icim rahat etmez.. onlar gelme diyorlar ama olmuyor yine de..

benim dedem de yurt dısında yasıyor kızlar daha dogrusu yasıyordu 3 ay evvel vefat etmis beni hep oyaladılar devamlı komada deyip deyip durdular her gun sordum sordum ama annem bir sey demedi en sonunda gecen ay ogrendim ki vefat etmiş..doktoruma danısmıslar o zaman 12. haftamı doldurmamıstım ve lekelenmelerim vardı soylememisler... belki iyi ettiler belki kotu bilmiyorum ama icim bu konuda bombos hicbir sey hissedemedim.. cok garibim inanın..

bu arada kızlar bu haftasonu ilk kez kızıma oda baktık Allah kısmet ederse bir model begendik bakalım 1-2 yer daha gezip karar verecegiz ama ben buyuyen besik yaptırmaya karar verdim..
ha bir de mothercare den bebisime ilk hastane cıkısını,I love mummy ve daddy li body lerini ve de coraplarını aldım cok mutluyum bebisime nihayet bir seyler aldım daha da alacaktım ama babası dedi ki her seyi bir anda alma sonra hevesin kacacak baska zaman da almak isteyeceksin daha hosuna gidecek bir sey bulursun belki dedi ben de hak verdim daha cok var dedi cunku... her seyi bir anda alırsan sonra ne alacaksın dedi..
yani simdilik bebisimin o klasik pembe baby girl hastane cıkısı var new baby aldım, body 0-3 aldım corapları da new baby aldım ama dogru mu yaptım bilmiyorum..

bir de kızlar tulumun icine de corap giydiriyiliyo di mi? e peki tırnakları acımasın hem patikli tulum hem de coraptan?

bu arada park yatak mevzusuna takıldık cok esimle ben chicco lullaby lx istiyorum indirime girmis ve neredeyse kraft 504 ile aynı fiyatta esim kraft ı daha buyuk buldu chicco cok ufak geldi gozune ama sanki chicco daha kaliteli.. bana bi fikir verir misiniz guzeller? hangisi daha donanımlı?

ayy sendedemi var çok kötü ya az biraz iş yapsam belim kitleniyo kalıyo bak gece hiç yatamadım oyüzden hala kötüyüm sendede öylemi oluyo?

benimde kilitlenio bel
ama fıtık var bende + kilolu hamile kaldım
ona bağlıyorum

evet hem kılıtlenıyo hem de sırt ustu yattıgımda uyanınca kramp gırıyo,
benım belım bı tutuldugunda 10 gun ayaga kalkamıyorum
Allah muhafaza su an olursa ne kas gevsetıcı ıcebılırım ne bısey,
sürünürüm resmen,
zaten sıskoyum kımse kaldırıp ındıremez de
crafty benım kadar sısman olamazsın yavrum 80le hamıle kaldım su an 96 falanım
ayaklarım o kadar şişti ki terlik bulamadım dün,
türkiyenin dört bi yanına haber saldım bugün herkes düşmüş çarşıda ayagıma göre terlik arıyor

Günaydın kızlar. Mutlu, sağlıklı haftalar.

Benim de ilk defa dün kuyruksokumum ağrıdı. Herkes bahsediyordu, nasıl bir şey olduğunu hiç anlamamıştım. Ama dün öğrendim. Cumartesi çok yoruldum ben. Cenaze için çok yol gittik ve yol çok kötüydü. Hoplaya zıplaya gittik arabada, dönüşte de aynı şekilde. Sorna eve geldim, kasıklarım çok ağrıdı. Korktum tabi. Bir de üzüntüden bebeğim inşallah çok etkilenmemiştir. 2 gündür kasık ağrım devam ediyor. Dinlenince geçiyor tabi de azıcık yürüsem yine başlıyor. Tatildeyim diye iyice serdim zaten. Güya spor yapacaktım, yürüyüşe çıkacaktım. Hiçbir şey yapmıyorum. Ayaklarım şişiyor zaten biraz yürüsem. E bir de benim çarpıntım da devam ediyor. Bu sabah 120nin üzerindeydi. Ben de bilgisayarımı alıyorum, geçiyorum gölgeye, yiyorum, içiyorum, oturuyorum. İyice şişicem sanırım. Bugün yelek örmeye başlıcam. Kafam dağılsın biraz...

günaydın
cumartesi gezmek için izmire gittik bebek magazalarını dolaştık ve oğluma park yatagınıaldık teyzeleri aslında benim niyetim sadece kıyafet almaktı ama babamız çoştu azdaha ne var ne yok alcaktı ama 6da işe gitmesi gerektigi için yetiştiremedik alllahdan bende hiç sevmem plansız işi herşey planlı olcak bol vakit olcak içime sinsin
neyse park yatagımızı bayb2go aldık kırmızılı grili ilerde kızım olursada kullansın diye visko yatak bide uyku seti aldık funna babynin hepsini 280 aldık barış bebeden sonra bebek çantamızı aldık, yenidogan bakım setini aldık choconun içinde şampuanı yagı ıslak mendili pişik kremi sabunu pudrası var çantalı 39 aldım alt açma aldık birkaç tanede zıbın alt üst takım aldık ama uzun kollu bacaklı zıbın bulamadım belki çok gezmeyip bakmadıgımdandır eşimin vakti olsaydı çocuk arabasınıda alıcaktım ama zor tuttum bi araştıralım öyle alalım diye yanı bizde biraz biraz alışverişlere başladık artık

88 le hamile kaldım 95 im hanımmmmmm :)
aratmam seni :)
ama hala 39 nomero converse giyiyorum şükürler ola

+ Artık sırt üstü yatmaları bırakalımmm
sola yatalım
büyüdü sıpacanlar bol kan akışı gerekli

Son düzenleme:
88 le hamile kaldım 95 im hanımmmmmm :)
aratmam seni :)
ama hala 39 nomero converse giyiyorum şükürler ola

benımkıler 38 ama üstten şişti mayalı poğaça gibi
bantlı terlıklerın hıcbırı olmadı,
spor ayakkabılarım oluyo ama sıcaktan bunaldım yahu ayaklarım hava alsın ıstıyorum
annem bulmus bı tane sımdı aradı,
terlıgın ustu genıs ama rengı kotu dedı,
al gıtsın dedım bosver
ben cok kılo aldım ya,
doktor her gıttıgımde tartaklıyor benı sozlerıyle ama arsızlıga vurdum artık napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…