2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Sevgili kasım hamişleri acay arkadasımız için şifa ayetlerini hepimiz bir kere de olsa gönülden okuyalım dua edelim inşAllah onun için, hepinizden Allah razı olsun. doktorlarlardan güzel haberlerle dönersin inşAllah canım benim.

Bir gün İmam Ebû Kasım Kuşeyrî Hazretlerinin çocuğu hastalanmıştı. Çok üzüntü çektiği günlerde Resul-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm’ı rüyasında gördü. Ve Efendimiz’den (asm) şifa talep etti. Peygamber Efendimiz (as):

“Oğluna şifa âyetlerini oku.” buyurdu.

Hazret-i İmam da oğluna şifa âyetlerini okudu ve Allah’ın izniyle oğlu şifâ buldu.

Şifa âyetleri şunlardır:

1-“Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”

Meali: (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.) 4

2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.”

Meali: (Ey İnsanlar! Size Rabb’inizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.) 5

3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.”

Meali: (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.&#8221 6

4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.”

Meali: (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.” 7

5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.”

Meali: (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.” 8

6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.”

Meali: (De ki: Kur’ân, inananlar için hidayet ve şifadır.) 9

Resul-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:

1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.) 10

2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”

(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifa dilerim. Allah sana şifa versin. Allah’ın adıyla sana şifa dilerim.) 11

Canım Allah'ım meleğini, meleğin dedesini korur merak etme sen
Sen kendine iyi bak yeter

preg cok gecmis olsun canim Rabbim babacigina acil sifalar versin,lutfen sakinligini koru bol,bol dua et canim .bizim dualarimizda sizinla Allaha emanet olun.

kızlar babam kalp krizi geçirdi dua edin nolur hem bebişime hem babama.bebişime birşey olsun istemiyorum

canım yeni gördüm daha rabbim acil şifalar versin..

Günaydın.

preg babacığına acil şifalar diliyorum.

Dün bizim cenazemiz vardı. Babam kadar sevdiğim, benim hamile olduğumu öğrenince "torunuma iyi baksın" diyen, beni kızı kadar seven, çok ama çok iyi bir insanı ahirete yolcu ettik. Beraat gecesi Rabbine kavuştu. İnşallah beraat edenlerden olmuştur. İnsan sevdiği birisini toprağın altına koyunca toprağın üstündekiler bir anda anlamsızlaşıyor... Allah'ım sabır versin. Manevi torununu göremedi tatlı dedesi... O kadar üzüldük ki anlatamam... Allah'ım kalanlara sağlık versin. Herkesin annesine, babasına sağlık versin. Torunlarına bağışlasın onları...

Canım gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Şimdi dua ettim inşallah aklıma geldikçe edeceğim de. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ama içimde olumsuz bir durum olacak gibi hiç korku da yok, bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın Allahın izniyle ben buna inanıyorum. Sen de rahat ol dua et kendini yıpratma oğlun da hissedip üzülmesin seninle. Bunların hepsi geçecek inşallah..

tatlım sizinde başınız sağolsun. ALLAH geride kalanlara sabır ve sağllık sıhhat versin..

Canım gerçekten çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin İnşaallah. Hepimiz dua edecez İnşaallah sen içini ferah tut, bol bol dua et bir bakmışsın 15 gün de geçmiş hamilelik de geçmiş, sağlıklı bir şekilde oğluşuna kavuşmuşsun. Kendini de oğluşunu da üzme. Dualarımız sizinle.

Canım başınız sağolsun...İnsan yakınından birisini kaybedince ölümün varlığını dahada hissediyor..Allah hepimize hayırlı bi ömür nasip etsin inşallah..

Kızlar dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı Allaha şükür kızım gayet ii gerçi rapordan benim anladığım kadarı ile ay sonu doktorumuza göstericez...1 hafta önde gidiyormuş miniğim...573 gr olmuşuz...Resimlerinin CD sini verdiler sözde eve bi geldim cd bomboş nasıl sinir oldum...Görüntüleme merkezinde yaptırmştım uzak olmasa gidecektim ama aradım posta ile yenisini gönderecekler inşallah...Babamız şehir dışında ve akşama gelecek bizde anneannemiz ve teyzemizle ciciler alıcaz inşallah..Resimlerini eklerim akşama....Hepinize ii pazarlar...

çok geçmiş olsun canım benim allah yardımcın olsun rabbim büyük ondan ümit kesilmez dualarım seninle

kızlar hayırlı hafta sonları dilerim ne güzel kim bilir şimdi tatile giden vardır benim gibi ecde oturan vardır eşim beni götürmedi denize girerim mikrop kaparım diye bir doğurayım göstercem ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…