2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarrr mrbbb burasıı baya kalabalıkmışşş kızlar bende kasım annesi olucam allah izin verirse kızım olacakk bebeişleriniz ne sıklıkla hareket ediyor yazarmısınız çok mu hisetiyorsun canınız yakıyormu ben yaklaşık 2 haftyadan beri net hissetebiliyomm öyle sürekli oynamıyor kızım arada bir oluyor çokta şidetli hissedemiyorum

ben sola yatınca kalbımde carpıntı baslıyor
sonra da anı kramplar gırıyor,
sag tarafıma yatıyorum hep:97:

Yaa aynen benim dee zaten bu çarpıntı beni korkutuyor. Doktorum da sola yat dedi ama sola yatarsam kalbim ağzımdan çıkacak sanki. Korkuyorum ben de sağa yatıyorum. Biraz uyuyorum, sonra sola yatmaya çalışıyorum ama yine rahatsız olup sağa dönüyorum. Sabaha kadar böyleyim. Normalde bile 110-120 atıyor. Biraz artınca sanki kalbim ağzımda atıyor. Bebeğime bir şey olmaz inşallah. Kalp doktoru olmaz dedi ama haftaya kendi doktoruma gidicem, inşallah o da güzel şeyler söyler de içim rahatlar.

ben sola yatınca kalbımde carpıntı baslıyor
sonra da anı kramplar gırıyor,
sag tarafıma yatıyorum hep:97:

sola alış

aman salla dr u veririz kiloları bişi olmaz
ne dicem emmeee
şeker yüklendi mi kaç çıktı o önemli

o kadar çok rahatsızlığım var ki herkesle ortak bir noktam çıkıyor

ben uzanınca kalp atışlarımı çok net duyuyorum mesela:44:
sola yatınca nefes almam da güçleşiyor,
sola yatınca uykuya bile dalamıyorum en fazla 10 dakika sonra tekrar sağa kıvrılıp uyuyorum

sola alış

aman salla dr u veririz kiloları bişi olmaz
ne dicem emmeee
şeker yüklendi mi kaç çıktı o önemli

yok yarın doktor randevum,
yukleme yapar herhalde,
bı de aılemde herkes seker hastası oldugu ıcın 50lık degıl 100luk yapacak:78:
ananem babam teyzelerım halalarım herkes şeker hastası

yok yarın doktor randevum,
yukleme yapar herhalde,
bı de aılemde herkes seker hastası oldugu ıcın 50lık degıl 100luk yapacak:78:
ananem babam teyzelerım halalarım herkes şeker hastası

genetik diilmiş bilio musun?
DNA dan geçen bişi diil tamamen ailenin beslenme alışkanlıklarının aynı olmasından kaynaklanan bişi dedi baha bana
inşallah çıkmaz kuzum sende de dikkat et, aç gel dedi dimi
100 lükte 10 saat açlık istio
tek gitme aç gideceksen çok zor oluomuş 3 kere kan fln
ben tok ve 50 mg halimde başım beynim döndü salak oluo adam
kola ve karpuz gibi şeyler yeme akşam
arttırmasın değeri

DÜZELTMEEE!!! Haftana şimdi baktım 25 de fln yapar o sana yüklemeyi 23 de yapmadı bana

Son düzenleme:

hmm okumustum karpuzvs yenmemesı gerektıgınde,
crafty korkuyorum valla seker sorunu cıkacak dıye bakalım,
benım ultrasonda 1 hafta onde gıdıyor hep belkı yapar,
eşimle gıdecem zaten,
sabah 9da randevum ben yıne de ac gıdeyım

cnm benm ya başın sağolsun diğer taraftan da Allah şifa versin tam kalp zamanı bu aylar ya ama sen bebişi hiç mrk etme bebişler daha güçlüler onu gördüm ben ağlarken sessiz sessiz dinledi hep küçük böcek Allaha emanetler

cnm çıktı mı odaya güzel dedemiz

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...

bende istanbul dan bildireyim
sabah duş alıp çıktım metrobüste kimse yer vermedi (öküzler)
yapış yapışım ofisteyim
açtım klimayı oturuorum :)

al benden de o kadar öküz demek az kalır onlara bende paso ayaktayım walla çok nadir yer verenler

cnm çıktı mı odaya güzel dedemiz
çıktı craftycim:) dün sabah çıktı birqazdan görmeye gideceğim yuppi hoppi:))) bir süre daha hastanede kalacak ama üzülmüyorum iyileşip gelsinde:)

benimde bugün fetal ekom vardı bebişimin kalbini iyice incelediler hiç bişi yoktu allahıma şükürler olsun çarşamaba günü de genel kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş bizim bızdık ay bu sıcaklar beni mahvediyo ya sabah akşam duştayım ay evde olsam her zaman girerim heralde birde midem bulanmaya başladı ilk aylarda hiç çıkartmadım sanırım şimdi sıcaklardan çıkarıcam yaa

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...

al benden de o kadar öküz demek az kalır onlara bende paso ayaktayım walla çok nadir yer verenler

bende hep ayaktayım ama karnımız çokta belli omuyor en azından benimki o sebepten olabilir yoksa bilirsiniz çok duyarlı milletiz biz akşamları metrobüsle gidiceksem mecidiyeköy yerine zincirli kuyuya gidiyorum orda boş gelene kadar bekliyorum Allahtan eşimle bir gidiyorum çekilmiyor yoksa tek başına o kalabalık

kılzarr cevap yokmuu

benim ayaklarda balon.. gecenlerde mesaiye kaldım gece 1 de cıktım işten abartmadan söylüyorum sol ayagım kafam kadardı.. eve gittim agladım.. hissetmiyordum.. haftasonu ayakkabı aldım kendime.. 1 numara büyümüşüz.. polarisin krem rengi önü genleşebilen ayakkabısı 30 tldi.. cok rahat.. benim gibi işyerinde acık ayakkabı spor ayakkabısı giyilmez gibi yasakları olan bi yerde calısıyorsanız kızlar şiddetle tavsiye ederim..

çıktı craftycim:) dün sabah çıktı birqazdan görmeye gideceğim yuppi hoppi:))) bir süre daha hastanede kalacak ama üzülmüyorum iyileşip gelsinde:)

canım Allah şifa versin..dediğin gibi ii olsunda kalsın hastanede..

Lunacım sevdebilgecim basınız saolsun .. Allah mekanlarını cennet etsin..geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

kızlar bende de kuyruk sokumu acısı var.. oturup kalkarken de yürükende acıyor.. haftasonu yürürken belimde kırt kırt ses geliyordu.. korktumm.. bu bel fıtıgı anlamına mı geliyor.. yoksa kilomdan mı.. daha önce olmazdı ve ben hala hamile kaldıgım kilodayım .. Allahım bana neler oluyor...

bu arada haftasonu sıcaklarından acayip iştahsızdım.. bi lokma yesem tıkanıyordum ve midem bulanıyordu.. iştahsızlık gecti ama midem hala bulanıyor..

tetanoz asısı olup ası yeri avuc içi kadar kızaran ve üstünden 3 gün gecmesine ragmen dokununca agrıyan var mı?

kılzarr cevap yokmuu

ben gecen hafta cumartesi gününden bugüne cok net ve belirgin hissediyorum.. her uzandıgımda hissediyorum meleğimi.. ama cumartesilerini cok seviyor.. her iki cumartesi de kızımın tekmeleri gayet net ve dısardan belli oluyordu.. ben diğer günlerde calıstıgım için haftasonu daha konsantre oluyorum o yüzden daha cok hissetiiğimi düşünüyorum..
28.haftadan sonra daha düzenli hissedecekmişiz..
bu arada henüz canımı acıtmıyor hareketleri.. heyecanlandırıyor sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…