- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.601
ben sola yatınca kalbımde carpıntı baslıyor
sonra da anı kramplar gırıyor,
sag tarafıma yatıyorum hep:97:
ben sola yatınca kalbımde carpıntı baslıyor
sonra da anı kramplar gırıyor,
sag tarafıma yatıyorum hep:97:
benımkıler 38 ama üstten şişti mayalı poğaça gibi
bantlı terlıklerın hıcbırı olmadı,
spor ayakkabılarım oluyo ama sıcaktan bunaldım yahu ayaklarım hava alsın ıstıyorum
annem bulmus bı tane sımdı aradı,
terlıgın ustu genıs ama rengı kotu dedı,
al gıtsın dedım bosver
ben cok kılo aldım ya,
doktor her gıttıgımde tartaklıyor benı sozlerıyle ama arsızlıga vurdum artık napıyım
Yaa aynen benim dee zaten bu çarpıntı beni korkutuyor. Doktorum da sola yat dedi ama sola yatarsam kalbim ağzımdan çıkacak sanki. Korkuyorum ben de sağa yatıyorum. Biraz uyuyorum, sonra sola yatmaya çalışıyorum ama yine rahatsız olup sağa dönüyorum. Sabaha kadar böyleyim. Normalde bile 110-120 atıyor. Biraz artınca sanki kalbim ağzımda atıyor. Bebeğime bir şey olmaz inşallah. Kalp doktoru olmaz dedi ama haftaya kendi doktoruma gidicem, inşallah o da güzel şeyler söyler de içim rahatlar.
sola alış
aman salla dr u veririz kiloları bişi olmaz
ne dicem emmeee
şeker yüklendi mi kaç çıktı o önemli
yok yarın doktor randevum,
yukleme yapar herhalde,
bı de aılemde herkes seker hastası oldugu ıcın 50lık degıl 100luk yapacak:78:
ananem babam teyzelerım halalarım herkes şeker hastası
genetik diilmiş bilio musun?
DNA dan geçen bişi diil tamamen ailenin beslenme alışkanlıklarının aynı olmasından kaynaklanan bişi dedi baha bana
inşallah çıkmaz kuzum sende de dikkat et, aç gel dedi dimi
100 lükte 10 saat açlık istio
tek gitme aç gideceksen çok zor oluomuş 3 kere kan fln
ben tok ve 50 mg halimde başım beynim döndü salak oluo adam
kola ve karpuz gibi şeyler yeme akşam
arttırmasın değeri
DÜZELTMEEE!!! Haftana şimdi baktım 25 de fln yapar o sana yüklemeyi 23 de yapmadı bana
canım cok sevindim babanın daha iy olmasına cook gecmis olsun..Allah nazarlardan saklasın..
benzer durum benim kayınpederimde de var gecen hafta anjiyo oldu bu hafta bir daha olacak ve sanırım bypass ameliyatı gecirecek.. fazla stres yapmamaya ve hastane odasında beklemeye ozen gosteriyorum ama yine de insan az da olsa sıkıntı yapıyor tabi..
ama kızımla destek vermek zorundayım dedesi ile babannesine.. icim rahat etmez.. onlar gelme diyorlar ama olmuyor yine de..
benim dedem de yurt dısında yasıyor kızlar daha dogrusu yasıyordu3 ay evvel vefat etmis beni hep oyaladılar devamlı komada deyip deyip durdular her gun sordum sordum ama annem bir sey demedi en sonunda gecen ay ogrendim ki vefat etmiş..doktoruma danısmıslar o zaman 12. haftamı doldurmamıstım ve lekelenmelerim vardı soylememisler... belki iyi ettiler belki kotu bilmiyorum ama icim bu konuda bombos hicbir sey hissedemedim.. cok garibim inanın..
bu arada kızlar bu haftasonu ilk kez kızıma oda baktık Allah kısmet ederse bir model begendik bakalım 1-2 yer daha gezip karar verecegiz ama ben buyuyen besik yaptırmaya karar verdim..
ha bir de mothercare den bebisime ilk hastane cıkısını,I love mummy ve daddy li body lerini ve de coraplarını aldım cok mutluyum bebisime nihayet bir seyler aldımdaha da alacaktım ama babası dedi ki her seyi bir anda alma sonra hevesin kacacak baska zaman da almak isteyeceksin daha hosuna gidecek bir sey bulursun belki dedi ben de hak verdim daha cok var dedi cunku... her seyi bir anda alırsan sonra ne alacaksın dedi..
yani simdilik bebisimin o klasik pembe baby girl hastane cıkısı var new baby aldım, body 0-3 aldım corapları da new baby aldım ama dogru mu yaptım bilmiyorum..
bir de kızlar tulumun icine de corap giydiriyiliyo di mi? e peki tırnakları acımasın hem patikli tulum hem de coraptan?
bu arada park yatak mevzusuna takıldık cok esimle ben chicco lullaby lx istiyorum indirime girmis ve neredeyse kraft 504 ile aynı fiyatta esim kraft ı daha buyuk buldu chicco cok ufak geldi gozune ama sanki chicco daha kaliteli.. bana bi fikir verir misiniz guzeller? hangisi daha donanımlı?
cnm benm ya başın sağolsun diğer taraftan da Allah şifa versin tam kalp zamanı bu aylar ya ama sen bebişi hiç mrk etme bebişler daha güçlüler onu gördüm ben ağlarken sessiz sessiz dinledi hep küçük böcek Allaha emanetler
Günaydın.
preg babacığına acil şifalar diliyorum.
Dün bizim cenazemiz vardı. Babam kadar sevdiğim, benim hamile olduğumu öğrenince "torunuma iyi baksın" diyen, beni kızı kadar seven, çok ama çok iyi bir insanı ahirete yolcu ettik. Beraat gecesi Rabbine kavuştu. İnşallah beraat edenlerden olmuştur. İnsan sevdiği birisini toprağın altına koyunca toprağın üstündekiler bir anda anlamsızlaşıyor... Allah'ım sabır versin. Manevi torununu göremedi tatlı dedesi... O kadar üzüldük ki anlatamam... Allah'ım kalanlara sağlık versin. Herkesin annesine, babasına sağlık versin. Torunlarına bağışlasın onları...
bende istanbul dan bildireyim
sabah duş alıp çıktım metrobüste kimse yer vermedi (öküzler)
yapış yapışım ofisteyim
açtım klimayı oturuorum :)
çıktı craftycim:) dün sabah çıktı birqazdan görmeye gideceğim yuppi hoppi:))) bir süre daha hastanede kalacak ama üzülmüyorum iyileşip gelsinde:)cnm çıktı mı odaya güzel dedemiz
çıktı craftycim:) dün sabah çıktı birqazdan görmeye gideceğim yuppi hoppi:))) bir süre daha hastanede kalacak ama üzülmüyorum iyileşip gelsinde:)
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...
al benden de o kadar öküz demek az kalır onlarabende paso ayaktayım walla çok nadir yer verenler
kızlarrr mrbbb burasıı baya kalabalıkmışşş kızlar bende kasım annesi olucam allah izin verirse kızım olacakk bebeişleriniz ne sıklıkla hareket ediyor yazarmısınız çok mu hisetiyorsun canınız yakıyormu ben yaklaşık 2 haftyadan beri net hissetebiliyomm öyle sürekli oynamıyor kızım arada bir oluyor çokta şidetli hissedemiyorum
kılzarr cevap yokmuu
evet hem kılıtlenıyo hem de sırt ustu yattıgımda uyanınca kramp gırıyo,
benım belım bı tutuldugunda 10 gun ayaga kalkamıyorum
Allah muhafaza su an olursa ne kas gevsetıcı ıcebılırım ne bısey,
sürünürüm resmen,
zaten sıskoyum kımse kaldırıp ındıremez de
crafty benım kadar sısman olamazsın yavrum 80le hamıle kaldım su an 96 falanım
ayaklarım o kadar şişti ki terlik bulamadım dün,
türkiyenin dört bi yanına haber saldım bugün herkes düşmüş çarşıda ayagıma göre terlik arıyor
çıktı craftycim:) dün sabah çıktı birqazdan görmeye gideceğim yuppi hoppi:))) bir süre daha hastanede kalacak ama üzülmüyorum iyileşip gelsinde:)
kılzarr cevap yokmuu
hareketlerde tutarlılık beklemeyin
ama 24. haftadan sonra günde ortalama 10 kere oynamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?