2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar göbüşlerimizi paylaşmaya başladık ne güzel sizlerdende bekliyorum

Herkese iyi pazarlar teyzeleri :)))
sıcaklar iyice bastırdı klimayı açıp oturuyoruz kızımla teyzeleri
Rabbim çalışanlara gayret kuvvet versin inşaallah...
bi taraftanda diyorum yazın yarısı bitti bi ağustos var zorlayacak eylül gene nispeten serin olur herhalde inşaallah bakalım :)
hepinizi koocaman öpüyoruzz :)))

vallahi yaa benim kociş calısıyorr evde yalnız takılıyorum bende anneme gidicektim bu sıcakta caydım dısarı cıkıcak gibi deiğill

herkese iyi pazarlar hanimlar

bugun hava sicakliklari turkiyede cok artmis, lutfen kendinize dikkat edin disari cikmamaya calisin sicaklarda. ingilterede her zmanki gibi yagmurlu havalar sicak ama tabi sizinkinin yaninda devede kulak. her ne kadar mersinde buyuyup o sicaklari cok ozlemis olsamda hamilelik surecinde cok zor oldugunu tahmin ediyorum.
klima kullnana arkadaslar klima ile direk temastan kacinin. soguk havasi uzerinixe vurmasin.

bu arada Allaha cok sukur bebegimi daha iyi hissetmeye basladim. hatta su anda cok fazla hissediyorum. esim korkuttu beni niye bu kadar cok tekmeliyor birsey mi oluyor iceride raht mi degil acaba diye. yinede ben normal olarak yoruyorum haraketlerini bazen cok bazen az olmasi normal olduugu icin bu haftalarda esim gibi kotuluk tellalligi yapmamaya calsiyrum

kızlar gebeliktenmidir nedir cok terliyorumm acayipp sizdede böle sıkıntı varmıı?

kasım annesi değilim ama forum takipte ilgimi çekti yazayım dedim. benim doğumuma az kaldı temmuz sonu ağustos 10 u arası annesiyim ben zamanım belli değil normal olcak diye hele son ayda hiç çekilmiyor bu sıcak mahvoldum bittim heryerim kızardı nefes bile alamıyorum terlemek ne kelime bugün temizlik yaptık eşimle o sırada 4 kez boynumdan aşağı duşun altına girdim. allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çoook

çok üzüldüm canım. Allah şifa versin. olumsuz düşünme inşallah allahın izniyle kötü birşey olmayacak
bol bol dua et. Allah seni ve bebeğini korur inşallah
Allah razı olsun canım.içim çok rahat.dün biraz üzüldüm.pat diye söyledi doktor.ama şimdi eşimde ben de çok iyiyiz.inanmıyoruz.biz Rabbimin şifasına inanıyoruz.
canım özelden de yollamışsın.çok mutlu oldum çok duygulandım.ne güzel birbirimizi görmesek de rumuzlarımızla tanısak da birbirimize dua edebiliyıruz.çok duygulandım.özelden cevap yazamadım.daha100'e ulaşmamışım.hamile kalma ihtimalin %10-15 demişti doktor.daha bu cümleyi kurduğu zaman hamileymişim.çok dua etmiştim.Rabbim nasip etti.ben bu durumu yağmursuzluğa benzetiyorum.nasıl ki yağmur duasının edilmesini istediğinde Allah yağmurları keser aynı şekilde Rabbim bizim dua etmemizi istiyor.kapısında yalvarmamızı istiyor.biz de derdin kimden geldiğini bilerek kapısına gidicez inş.ve inş. bizim de yağmurumuz yağacak.bebeğimiz iyileşecek:)Allah kimseyi musibetlerle kapısına çekmesin.inş.Rabbim hepimizi ona şükretmek için kapısına çeksin.

Allah razı olsun canım.duaların için inş. melekler de sana ve meleğine dua etmiştir.

Sevgili acay,en kısa zamanda her şey yokuna girecektir,eminim dualarımız seninle...Hiç üzülme canım...
çok teşekkür ederim.inş. güzel haberler paylaşacağım sizinle.

çok geçmiş olsun canım benim allah yardımcın olsun rabbim büyük ondan ümit kesilmez dualarım seninle
Allah razı olsun hepinizden.

canım yaa ALLAH yardımcımız olsun

sağolun kızlar hepinize çok teşekkürler bu sabah güzel bir haberle uyandık babamı odaya çıkartmışlar ç.ok şükür durumu iyi biz de gidip gördük dedemizi moralimiz yerine geldi ama oğluşum bana yine alttan alttan vuruyor yine tedirgin etti beni

canım sanada geçmiş olsun

selam kizlar nasilsiniz
bende kasim annesi olacagim galiba normalde aralik annesi olarak gorunuyor ama dr kasi sonu gelir dedi sonucda aylar onemli degil bebisimin sagligi onemliiiii

cnm başın sağolsun çok güzel bir gecede vefat etmiş Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin bizlere de güç kuvvet

başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun

kızlar bu hamilelik beni çok duygusal yaptı.annemler giderken resmen fenalık geçirdim ağlamaktan.önceden olmuyodu böyle.bebeğimde çok üzülmüştür benim oğlumun 7 yaşında teyzesi var.kardeşim karnıma dokundukça bebeğim ona tepki veriyordu galiba yavrum babasından bile çok seviyor teyzesini

ay canım beniiiiiimmm... Allah kavuştursun. Amin

GUNAYDIN guzel anneler
ayy burası cok sıcak nemı ölduruo ınsanı artık cok zorlanmaya basladım hamılelıkten sabahları yataktan zorla kalkıom ayaklarım bıle benı tasımıo sankı artık calısmakta cok zor gelmeye basladı ama el mahkum sonuna kadar devam calısmaya.
dun esılmle bebek odası bakmaya cıktık ama bısey bulamadk buralarda cok fazla cesıt yok heralde yaa... bır cılek var bakalım olmasa netten begenıp yaptırmayı dusunuoz oda aynısı cıkacakmı dusuncesı var.

Son düzenleme:
günaydın annecikler,

bu sabah çok yorgun güne başladım. hafta sonu dinlenemedim ve artık sıcaklardan mı bilmiyorum ayaklarım falan şişmeye başladı. bu sıcaklar çok kötü. önümüzdeki aylar daha da sıcak olacak ve biz daha da şişeceğiz... allah hepimizin yardımcısı olsun... haftasonu bebişimize oda baktık çok gezme şansımız olmadı ama kararımızı verdik. içimize yatan bi modeli bütçemize uygun şekilde bulduk. ama önümüzdeki ayda sipariş vereceğiz.. inş bi sorun olmaz..

size nasıl olıyor bilmiyorum ama bebiş hareketlere başladıktan sonra sanki yaşananlara tepki veriomuş gibi gelmeye başladı bana. dün çok yorulmuştum.. bebğim akşam acayip hareketliydi. hareket etmeyince neden etmiyor diyor insan, çok hareket edince de bir şey mi oldu. rahatsız mı acaba.. diye düşünmeden edemiyorum. belki de hareketlerine yeni hissetmeye başlamamdan dolayıdır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…