- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.561
Herkese iyi pazarlar teyzeleri :)))
sıcaklar iyice bastırdı klimayı açıp oturuyoruz kızımla teyzeleri
Rabbim çalışanlara gayret kuvvet versin inşaallah...
bi taraftanda diyorum yazın yarısı bitti bi ağustos var zorlayacak eylül gene nispeten serin olur herhalde inşaallah bakalım :)
hepinizi koocaman öpüyoruzz :)))
kızlar gebeliktenmidir nedir cok terliyorumm acayipp sizdede böle sıkıntı varmıı?
Allah razı olsun canım.içim çok rahat.dün biraz üzüldüm.pat diye söyledi doktor.ama şimdi eşimde ben de çok iyiyiz.inanmıyoruz.biz Rabbimin şifasına inanıyoruz.çok üzüldüm canım. Allah şifa versin. olumsuz düşünme inşallah allahın izniyle kötü birşey olmayacak
bol bol dua et. Allah seni ve bebeğini korur inşallah
canım özelden de yollamışsın.çok mutlu oldum çok duygulandım.ne güzel birbirimizi görmesek de rumuzlarımızla tanısak da birbirimize dua edebiliyıruz.çok duygulandım.özelden cevap yazamadım.daha100'e ulaşmamışım.hamile kalma ihtimalin %10-15 demişti doktor.daha bu cümleyi kurduğu zaman hamileymişim.çok dua etmiştim.Rabbim nasip etti.ben bu durumu yağmursuzluğa benzetiyorum.nasıl ki yağmur duasının edilmesini istediğinde Allah yağmurları keser aynı şekilde Rabbim bizim dua etmemizi istiyor.kapısında yalvarmamızı istiyor.biz de derdin kimden geldiğini bilerek kapısına gidicez inş.ve inş. bizim de yağmurumuz yağacak.bebeğimiz iyileşecek:)Allah kimseyi musibetlerle kapısına çekmesin.inş.Rabbim hepimizi ona şükretmek için kapısına çeksin.Sevgili kasım hamişleri acay arkadasımız için şifa ayetlerini hepimiz bir kere de olsa gönülden okuyalım dua edelim inşAllah onun için, hepinizden Allah razı olsun. doktorlarlardan güzel haberlerle dönersin inşAllah canım benim.Bir gün İmam Ebû Kasım Kuşeyrî Hazretlerinin çocuğu hastalanmıştı. Çok üzüntü çektiği günlerde Resul-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm’ı rüyasında gördü. Ve Efendimiz’den (asm) şifa talep etti. Peygamber Efendimiz (as):
“Oğluna şifa âyetlerini oku.” buyurdu.
Hazret-i İmam da oğluna şifa âyetlerini okudu ve Allah’ın izniyle oğlu şifâ buldu.
Şifa âyetleri şunlardır:
1-“Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”
Meali: (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.) 4
2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.”
Meali: (Ey İnsanlar! Size Rabb’inizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.) 5
3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.”
Meali: (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.𔄨
4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.”
Meali: (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.” 7
5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.”
Meali: (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.” 8
6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.”
Meali: (De ki: Kur’ân, inananlar için hidayet ve şifadır.) 9
Allah razı olsun canım.duaların için inş. melekler de sana ve meleğine dua etmiştir.Canım gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Şimdi dua ettim inşallah aklıma geldikçe edeceğim de. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ama içimde olumsuz bir durum olacak gibi hiç korku da yok, bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın Allahın izniyle ben buna inanıyorum. Sen de rahat ol dua et kendini yıpratma oğlun da hissedip üzülmesin seninle. Bunların hepsi geçecek inşallah..
Canım gerçekten çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin İnşaallah. Hepimiz dua edecez İnşaallah sen içini ferah tut, bol bol dua et bir bakmışsın 15 gün de geçmiş hamilelik de geçmiş, sağlıklı bir şekilde oğluşuna kavuşmuşsun. Kendini de oğluşunu da üzme. Dualarımız sizinle.
çok teşekkür ederim.inş. güzel haberler paylaşacağım sizinle.Sevgili acay,en kısa zamanda her şey yokuna girecektir,eminim dualarımız seninle...Hiç üzülme canım...
Allah razı olsun hepinizden.çok geçmiş olsun canım benim allah yardımcın olsun rabbim büyük ondan ümit kesilmez dualarım seninle
kasım annesi değilim ama forum takipte ilgimi çekti yazayım dedim. benim doğumuma az kaldı temmuz sonu ağustos 10 u arası annesiyim ben zamanım belli değil normal olcak diyehele son ayda hiç çekilmiyor bu sıcak mahvoldum bittim heryerim kızardı nefes bile alamıyorum terlemek ne kelime bugün temizlik yaptık eşimle o sırada 4 kez boynumdan aşağı duşun altına girdim. allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çoook
Allah razı olsun canım.içim çok rahat.dün biraz üzüldüm.pat diye söyledi doktor.ama şimdi eşimde ben de çok iyiyiz.inanmıyoruz.biz Rabbimin şifasına inanıyoruz.
canım özelden de yollamışsın.çok mutlu oldum çok duygulandım.ne güzel birbirimizi görmesek de rumuzlarımızla tanısak da birbirimize dua edebiliyıruz.çok duygulandım.özelden cevap yazamadım.daha100'e ulaşmamışım.hamile kalma ihtimalin %10-15 demişti doktor.daha bu cümleyi kurduğu zaman hamileymişim.çok dua etmiştim.Rabbim nasip etti.ben bu durumu yağmursuzluğa benzetiyorum.nasıl ki yağmur duasının edilmesini istediğinde Allah yağmurları keser aynı şekilde Rabbim bizim dua etmemizi istiyor.kapısında yalvarmamızı istiyor.biz de derdin kimden geldiğini bilerek kapısına gidicez inş.ve inş. bizim de yağmurumuz yağacak.bebeğimiz iyileşecek:)Allah kimseyi musibetlerle kapısına çekmesin.inş.Rabbim hepimizi ona şükretmek için kapısına çeksin.
canım benim hepimiz tek yürek olduk inan burda bebegin için dua ediyoruz, dogru çok haklısın Rabbim dert keder veriyor ama dermanıda yaratıyor, yalvarmamız derdimizi ona samimiyetle açmamız için, bu da Rabbimin bizi sevmesinden, Allah ın dert keder vermediği insanlar olmaktan korkmalı mesela firavunun hiç başı dahi ağrımamış, o derece kendini üstün görmüş ve kendi sonunu hazırlamış, evet insan çok aciz ama hiç bir sıkıntı olmucak inşAllah, bu yapılan güzel dualarda oğlusuna daha daha sağlık katıcak, kuzenimin bir ögretmen arkadsı vardı adapazarında tanıdım, hamileliğinde bebkte sakatlık ciddi doğum anormalliği var demişler, dik durdu bebegide aldırmadı, zaten aldırmaya Allah ın vereceği cana kıymada hakkımıyız yok, çok ağladı çok üzüldü çok dua etti, ve sonuç öyle güzel bir oğlu oldu ki, öyle sağlıklı öyle tatlı, tüm sıkıntıları bitti,
Rabbimize kalbimizi dayıyalım yeterki, hem Allah kullarını kullarının kendilerini sevmesinden daha çok sever, Rabbim bebegini çok seviyor acaycığım senide çok seviyor, bu yüzden En Güzel e emanet minik meleğin böyle dua edince insanın üstünden tüm sıkıntılar yükler kalkıyor
kızlar gebeliktenmidir nedir cok terliyorumm acayipp sizdede böle sıkıntı varmıı?
sağolun kızlar hepinize çok teşekkürler bu sabah güzel bir haberle uyandık babamı odaya çıkartmışlar ç.ok şükür durumu iyi biz de gidip gördük dedemizi moralimiz yerine geldi ama oğluşum bana yine alttan alttan vuruyor yine tedirgin etti beni
Günaydın.
preg babacığına acil şifalar diliyorum.
Dün bizim cenazemiz vardı. Babam kadar sevdiğim, benim hamile olduğumu öğrenince "torunuma iyi baksın" diyen, beni kızı kadar seven, çok ama çok iyi bir insanı ahirete yolcu ettik. Beraat gecesi Rabbine kavuştu. İnşallah beraat edenlerden olmuştur. İnsan sevdiği birisini toprağın altına koyunca toprağın üstündekiler bir anda anlamsızlaşıyor... Allah'ım sabır versin. Manevi torununu göremedi tatlı dedesi... O kadar üzüldük ki anlatamam... Allah'ım kalanlara sağlık versin. Herkesin annesine, babasına sağlık versin. Torunlarına bağışlasın onları...
Günaydın.
preg babacığına acil şifalar diliyorum.
Dün bizim cenazemiz vardı. Babam kadar sevdiğim, benim hamile olduğumu öğrenince "torunuma iyi baksın" diyen, beni kızı kadar seven, çok ama çok iyi bir insanı ahirete yolcu ettik. Beraat gecesi Rabbine kavuştu. İnşallah beraat edenlerden olmuştur. İnsan sevdiği birisini toprağın altına koyunca toprağın üstündekiler bir anda anlamsızlaşıyor... Allah'ım sabır versin. Manevi torununu göremedi tatlı dedesi... O kadar üzüldük ki anlatamam... Allah'ım kalanlara sağlık versin. Herkesin annesine, babasına sağlık versin. Torunlarına bağışlasın onları...
kızlar bu hamilelik beni çok duygusal yaptı.annemler giderken resmen fenalık geçirdim ağlamaktan.önceden olmuyodu böyle.bebeğimde çok üzülmüştür benim oğlumun 7 yaşında teyzesi var.kardeşim karnıma dokundukça bebeğim ona tepki veriyordu galiba yavrum babasından bile çok seviyor teyzesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?