- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.641
princesescim geçmiş olsun tatlım neden mr yapıldı ben yoktum geçen hafta bilmiyorum inşallah sorunsuz bi sonuç alırsın eline canım..
fatmacım hayırlı olsun bebişin arabası arabanın fiyatı neydi canım linki varsa koyarmısın?
canim ayin 7 detayli ultrasonum vardi bebegimin herseyi cok sukur iyi ama bebegimin kafasinin arkasinda iceride 7mm bir bosluk varmis onun icin girdim.dandy walker malformation diye bir sedromlu hastaliktan suphe etti doktorum onun iicn girdim MR.ben eminim,inaniyorum yavrumun hic birseyi yok ama yinede cok zor gunler geciriyorum huzurum yok desem.
canim ayin 7 detayli ultrasonum vardi bebegimin herseyi cok sukur iyi ama bebegimin kafasinin arkasinda iceride 7mm bir bosluk varmis onun icin girdim.dandy walker malformation diye bir sedromlu hastaliktan suphe etti doktorum onun iicn girdim MR.ben eminim,inaniyorum yavrumun hic birseyi yok ama yinede cok zor gunler geciriyorum huzurum yok desem.
canım ya korkma sen inşallah hiçbişeyi çıkmayacak sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacaz bebişlerimizi..
ya kızlar bu ikidir benim kasıklarımda biraz şiddetli bir sancı oluyo acaba normalmidir yürürken falan zorlanıyorum yani..
bu gün ayrıntılı testim vardı. bebekim çok iimiş Maşallah, oğlum olacak. Kız analarına duyurulur, talibiz
ayin 26da canim insallah hayirli sonuclarla doneriz doktordan cektigimiz sIkIntilar artik bitsin istiyorum biraz huzur istiyorum huzur.
Rabbimden cokmu sey istiyorum bilmiyorumki hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin Rabim insallah.
bu arada kizlar bizim arabamiz yoktu hastaneye,alisverise,ese dosta giderken ya taksiyle yada otobusle gidiyorduk.bende otobuslerde,trende cok yoruluyordum rutin kontrolum egittigim hastane yakin ama digeri uzakti yoruluyordum haliyle taksiyede herzaman para verilmez baya tututordu ucreti.birde dogumdu,cocuk dogdugunda atesiydi,agrisiydi derken bize araba alma yollari gorundu yani.esimde bayadir arabalara bakiyordu dun 2.el bir araba almis.ehliyeti var ama 4 yildir araba kullanmiyordu simdi pratik yapmasi lazim biraz yoksa hayatta binmem esimin arabasina birde bu ulkede yollar,direksiyon terste bakalim alisabilecekmi.
canım cok gecmis olsunnn ve sonuclar da insllah guzel cıkacakkk
yeni arabanız da hayırlı olsunnn
bu arada kızlar ben de yarın detaylı ultrasona girecegim cok heyecanlıyımmmmm
oncesinde yapmam ve yapmamam gereken bi sey var mı? cok yemek yemek cikolata tarzı hani oynasın diye?
kızlar doktoru aradım şimdi bu sancı için nidilat diye bi ilaç önerdi erken doğumu önleyici bilgisi olan varmı çok telaş yaptım şimdi.
kızlar doktoru aradım şimdi bu sancı için nidilat diye bi ilaç önerdi erken doğumu önleyici bilgisi olan varmı çok telaş yaptım şimdi.
merhaba hanimlar
bir kac gundur yazamadim hafta sonu yogun gecti biraz.
cuma gunu MR 1 saate yakin surdu ciktigimda hic biryerimi hissedemedim.MR esnasinda yavrum kipir,kipirdi hic durmadi birazda ondan 1 saate yakin surdu makinenin cikardigi seslerden rahatsiz oldu galibaaslinda o oyle kipir,kipir hareket ettikce MR girdigime okadar psiman oldumki neredeyse cagri ziline basip durduracaktim.yavrumda birsey olsa Allah korusun bu kadar cok tepki verirmiydi canim kizim benim o gun boyu tepikledi annesini.
2 gundur sakin yoruldu galiba uyuyor durmadan.bende hep solum ayatiyorum ama uyandigimda sirt ustu yatmis buluyorum kendimi ve artik geceleri sirt,bel ve bacak agrimdan uyamiyorum bugun sabah yataktan kalkarken bacagima oyle bir kirap girdiki anlatamam hareket ettiremedim bacagimi
ya su destekli yastiktan almayi dusunuyorum biraz pahali ama alacahim galiba MR girerken o yastikla desteklediler eger yastik olmasaydi 1 saate yakin zor dayanirdim o makinenin icinde.Rabbim yardimcim oldu nasil dayandim bende bilmiyorum.
birde MR oncesi bizi bilgilendiren bir doktorla konustuk.bu MRdan sonra hamileligin sonunda bir daha MR girmem gerektigini soyledi eger yavrumda bir sorun olursa diye ve dogduktan sonrada yavrumu surekli kontrol edeceklermis yine bir sorunu olursa yani ihtimalleri soyledi bize doktor.resmen eger bir hastaligi varsa Allah korusun arastirmalrinda bebegimizi kullanacaklar resmen ya izin vermedik buna sadece MR resimlerini kullanabilirsiniz dedim ve bu MRdan sonrada ben biliyorum yavrumda birsey yok dedim ki olursada artik hic bir sekilde MR girmeyecegimi soyledim.bebegim dogdugundada biz yapilmasi gereken herseyi yapariz zaten dedim.
insallah deryacigim insallah senin sonuclar guzel cikmis gozun aydin olsun canim darisi bana insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?