2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canim ayin 7 detayli ultrasonum vardi bebegimin herseyi cok sukur iyi ama bebegimin kafasinin arkasinda iceride 7mm bir bosluk varmis onun icin girdim.dandy walker malformation diye bir sedromlu hastaliktan suphe etti doktorum onun iicn girdim MR.ben eminim,inaniyorum yavrumun hic birseyi yok ama yinede cok zor gunler geciriyorum huzurum yok desem.

hiç birşeyi yok benim prensesimin
ama sen kendini ÜZME !

canımm hayıelısıyal hiç bişiciği yokturrr üzme kendini bebişide üzme annesi kızlarr benim 1 haftadır adet ağrısı gibi sancılarım oluyor ara ara ama geçiyor sizdede olyormu

canım ya korkma sen inşallah hiçbişeyi çıkmayacak sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacaz bebişlerimizi..

ya kızlar bu ikidir benim kasıklarımda biraz şiddetli bir sancı oluyo acaba normalmidir yürürken falan zorlanıyorum yani..

bu haftalar hoş değil:)
kasılma olmamalı çok
bol bol su iç çok azalacak, azalmazsa dr a mutlaka söle

bu gün ayrıntılı testim vardı. bebekim çok iimiş Maşallah, oğlum olacak. Kız analarına duyurulur, talibiz

kızlar doktoru aradım şimdi bu sancı için nidilat diye bi ilaç önerdi erken doğumu önleyici bilgisi olan varmı çok telaş yaptım şimdi.

canım cok gecmis olsunnn ve sonuclar da insllah guzel cıkacakkk
yeni arabanız da hayırlı olsunnn

bu arada kızlar ben de yarın detaylı ultrasona girecegim cok heyecanlıyımmmmm
oncesinde yapmam ve yapmamam gereken bi sey var mı? cok yemek yemek cikolata tarzı hani oynasın diye?

canım ben öğlen yemeğimi yiyip gitmiştim. aç yada tok gelin diye bişi dememişlerdi. 1:30 daydı randevum yemek yiyip direk hastaneye geçmiştim.

hepinize cok tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz ve dualarniz icin insallah hersey dediginiz gibi,dusundugumuz gibi yolundadir.

lunacigim detayli ultrasona girmeden 1 saat once bir litre su icmen yeterli canim.sen dolu olursan bebek daha cok oynuyor.cok sIkIsirsan biraz yapabilirisin tuvaletini.

canım hadi gözün aydın inş sonuçlarında çok güzel çıkıcak ve hep birlikte derin bir ohhh çekip halay çekicez

prensescim kesinlikle iyi çıkıcaktır bu kadar dua ve pozitif düşünce olduktan sonra. ALLAHımın izni ile herşey yoluna giricek hepsi bizim için sınav.

baksana kıpır kıpırmış ufaklıkta yerim ben onu..

insallah deryacigim insallah senin sonuclar guzel cikmis gozun aydin olsun canim darisi bana insallah.

sağol canım neyseki güzel çıktı sonuçlar seninde öle çıkıcak artık üzme kendini kasım topiğinde her anne adayımız sağlığıyla bebeklerini kucaklarına alıcaklar inş buna yürekten inannıyorum ve hep dua ediyorum

ne dicemmm
26 haftalık bu nil hanım
şaka maka 12 haftaya doğuruyom bennn
sizden bi çoğu da 12-14 haftaya doğuracak alooooo :)
anammm tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…