- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.681
kızlarrr şimdi müzük dinliyorum deniz seki den suya hapsettim kızım oynuyor göbüşümde sanırım rastlandı sizce müziğemi tepki verişyor kulaklığı koymadım göbeğime
bende ajda pekkan tarkan düetini dinletiorum kızıma sanırsam beğenmedi tık yok çünkü
bende ajda pekkan tarkan düetini dinletiorum kızıma sanırsam beğenmedi tık yok çünkü
tencere tıkırtısına tepki veren kızım
3 gündür davul çalsam bana mısın demio
deli mi ne :)
şekerli ılık süt iç bakalımm napıyorrr
ne süt ne çikolata ne bişi
yok yok
gece diom ya acillik olduk die
kendisi içerde iki dönüm bostan şeklinde yatıo
tembel teneke
oyyyyyy
benim kuzu da olmuş 820 (ya da 870 bilemedim,unuttum :) )grammm şişko diodum demekki normalmiş :) ya da seninki de şişkooo
anam kilolara başlarız yakında ne güzellllllllllllllllllllll
valla bende diyorum tontiş olacak heralde tosuncukkk... :) Ama doktorum sordu 2-3 hafta önce şeker hastalığı var mı ailenizde diye yok dedim bugünde şeker yüklemesi yapıldı çok şükür iyi çıktı. önden gidiyor 1 hafta dedi.... Umarım hep böyle giderrr :) senin kızın da tontişmişş. oğlanlar biraz tontiş olurmuş ama senin kızınında maşallahı var... Umarımm hep böyle gider sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaaa.... bu gün bir bayanla tanıştım 5 kilo doğurmuş kızını normal doğum yapmış şimdide hamileydi doktor şuan 4 kilo demiş yine kızmış bebeği 5e yakın olabilir yine demiş. maşallahh dedim bende. ben diyorum Allahım 3 kiloyu bulsun diye dua ediyorum :)
şekerli ılık süt iç bakalımm napıyorrr
kızlar benim mesaim bitti bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz hayırlı ve bol tepikli akşamlar diliorum hepinize :92::92:
bizim sıpa da 10 gün önde
ama 4-5 kilo doğmasınlar yaaaaaaa
sevmim şişko bebik. 3-3,5 iidir :)
Laf aramızda 4 kg doğarsa netçem ben o aldığım new born takımları
aman aman :)
normalmiş ya gr ı
baktım netten şimdi :)
kızlar ya önde gidenler var maşallah ama benimki bir iki gün geriymiş uzman o kadardan bişi olmaz dedi ama benim gibi olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?