2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarrr şimdi müzük dinliyorum deniz seki den suya hapsettim kızım oynuyor göbüşümde sanırım rastlandı sizce müziğemi tepki verişyor kulaklığı koymadım göbeğime

benim annemdende çok gelmiş ama annem son aylarlarımda demişti benim nerdeyse bir haftadır gelio çok değil ama merak ediyorum yinede benim doktorda entresan bi kişilk olduğundan soramamıştım ama parşembe yeni doktoruma gidicem ona sorucam unutmazsam

oyyyyyy
benim kuzu da olmuş 820 (ya da 870 bilemedim,unuttum :) )grammm şişko diodum demekki normalmiş :) ya da seninki de şişkooo
anam kilolara başlarız yakında ne güzellllllllllllllllllllll

valla bende diyorum tontiş olacak heralde tosuncukkk... :) Ama doktorum sordu 2-3 hafta önce şeker hastalığı var mı ailenizde diye yok dedim bugünde şeker yüklemesi yapıldı çok şükür iyi çıktı. önden gidiyor 1 hafta dedi.... Umarım hep böyle giderrr :) senin kızın da tontişmişş. oğlanlar biraz tontiş olurmuş ama senin kızınında maşallahı var... Umarımm hep böyle gider sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaaa.... bu gün bir bayanla tanıştım 5 kilo doğurmuş kızını normal doğum yapmış şimdide hamileydi doktor şuan 4 kilo demiş yine kızmış bebeği 5e yakın olabilir yine demiş. maşallahh dedim bende. ben diyorum Allahım 3 kiloyu bulsun diye dua ediyorum :)

bizim sıpa da 10 gün önde
ama 4-5 kilo doğmasınlar yaaaaaaa
sevmim şişko bebik. 3-3,5 iidir :)
Laf aramızda 4 kg doğarsa netçem ben o aldığım new born takımları
aman aman :)

normalmiş ya gr ı
baktım netten şimdi :)

Son düzenleme:
babamız bize süt aldı onu içiyorzzz kızlar beslenmenize dikkat ediyonuzmu doktor bana haftada 3 kes kırmızı et ye dedi bende pek yemem hatta hiç yemem

kızlar benim mesaim bitti bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın yarın görüşürüz hayırlı ve bol tepikli akşamlar diliorum hepinize :92::92:

evet evet normalmmiş bende baktım şimdi :):) evet yaa 3-3,5 iyidir heralde 5 kilo çok hemde normal doğum yapmış kadın yinede normal yaparım diyor :) Ben sezeryan düşünüyorum valla daha konuşmadık doktorla ama yok yaa ben cesaret edemezdim zaten. :) sen konuştun mu crafty doktorla normal mi sezeryan mi diye...

kızlar ya önde gidenler var maşallah ama benimki bir iki gün geriymiş uzman o kadardan bişi olmaz dedi ama benim gibi olan var mı???

canım benimki geç döllenme mesela doktor öle dedi 2-3 geriden gidiyo ilk kandaki değerimde düşük çıkmıştı doktor geç döllenme olabilir demişti şuana kadar hep güzel geldik inşalllah bundan sonrada güzel şeyler duyarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…