- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.661
ne dicemmm
26 haftalık bu nil hanım
şaka maka 12 haftaya doğuruyom bennn
sizden bi çoğu da 12-14 haftaya doğuracak alooooo :)
anammm tırsıyorum
ne dicemmm
26 haftalık bu nil hanım
anammm tırsıyorum
Benim de 12 Kasım ama bana da 29 Ekimde doğuracakmışım gibi geliyor:))
geçen gün eşim dioki bana 29 ekimde doğursana olduuu dedim görürsem söylerim ısmarlamayla oluodu doğum
istermisin seninle aynı gün cumhuriyet bayramında doğuralım bebişleri
kızlarr doktordan geldim bende oğluşum 824 gram olmuşş :) büyüyor artık gitgide çok mutluyumm yaa Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...
kızlarr şuan işteyim müzik dinliyorum aklıma ne geldi bebişlerimiz artık bizi duyuyor dime kulaklığı karnıma koysam bakalım tepki veriyormu olur mu sizce yoksa bu onu rahatsız edermii
kızlarr doktordan geldim bende oğluşum 824 gram olmuşş :) büyüyor artık gitgide çok mutluyumm yaa Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...
kızlarr şuan işteyim müzik dinliyorum aklıma ne geldi bebişlerimiz artık bizi duyuyor dime kulaklığı karnıma koysam bakalım tepki veriyormu olur mu sizce yoksa bu onu rahatsız edermii
ben geçen pcden açtım yavaş müzikler hareketli değil hareketlendi bebişim bana hoşuna gitti gibi geldi normalde tepikleyince canım yanar hiç yanmadı canım sanki kaydırdı kendini oraya buraya dansmı edio ne
ya kimsenin göğsünden su gelmiomu cevap gelmemiş hiç :44:
kızlar doktoru aradım şimdi bu sancı için nidilat diye bi ilaç önerdi erken doğumu önleyici bilgisi olan varmı çok telaş yaptım şimdi.
canım cok gecmis olsunnn ve sonuclar da insllah guzel cıkacakkk
yeni arabanız da hayırlı olsunnn
bu arada kızlar ben de yarın detaylı ultrasona girecegim cok heyecanlıyımmmmm
oncesinde yapmam ve yapmamam gereken bi sey var mı? cok yemek yemek cikolata tarzı hani oynasın diye?
ne dicemmm
26 haftalık bu nil hanım
anammm tırsıyorum
ya kimsenin göğsünden su gelmiomu cevap gelmemiş hiç :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?