- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #14.701
evet evet normalmmiş bende baktım şimdi :):) evet yaa 3-3,5 iyidir heralde 5 kilo çok hemde normal doğum yapmış kadın yinede normal yaparım diyor :) Ben sezeryan düşünüyorum valla daha konuşmadık doktorla ama yok yaa ben cesaret edemezdim zaten. :) sen konuştun mu crafty doktorla normal mi sezeryan mi diye...
kızlar ya önde gidenler var maşallah ama benimki bir iki gün geriymiş uzman o kadardan bişi olmaz dedi ama benim gibi olan var mı???
merhaba hanimlar
bir kac gundur yazamadim hafta sonu yogun gecti biraz.
cuma gunu MR 1 saate yakin surdu ciktigimda hic biryerimi hissedemedim.MR esnasinda yavrum kipir,kipirdi hic durmadi birazda ondan 1 saate yakin surdu makinenin cikardigi seslerden rahatsiz oldu galibaaslinda o oyle kipir,kipir hareket ettikce MR girdigime okadar psiman oldumki neredeyse cagri ziline basip durduracaktim.yavrumda birsey olsa Allah korusun bu kadar cok tepki verirmiydi canim kizim benim o gun boyu tepikledi annesini.
2 gundur sakin yoruldu galiba uyuyor durmadan.bende hep solum ayatiyorum ama uyandigimda sirt ustu yatmis buluyorum kendimi ve artik geceleri sirt,bel ve bacak agrimdan uyamiyorum bugun sabah yataktan kalkarken bacagima oyle bir kirap girdiki anlatamam hareket ettiremedim bacagimi
ya su destekli yastiktan almayi dusunuyorum biraz pahali ama alacahim galiba MR girerken o yastikla desteklediler eger yastik olmasaydi 1 saate yakin zor dayanirdim o makinenin icinde.Rabbim yardimcim oldu nasil dayandim bende bilmiyorum.
birde MR oncesi bizi bilgilendiren bir doktorla konustuk.bu MRdan sonra hamileligin sonunda ağlıkla bir daha MR girmem gerektigini soyledi eger yavrumda bir sorun olursa diye ve dogduktan sonrada yavrumu surekli kontrol edeceklermis yine bir sorunu olursa yani ihtimalleri soyledi bize doktor.resmen eger bir hastaligi varsa Allah korusun arastirmalrinda bebegimizi kullanacaklar resmen ya izin vermedik buna sadece MR resimlerini kullanabilirsiniz dedim ve bu MRdan sonrada ben biliyorum yavrumda birsey yok dedim ki olursada artik hic bir sekilde MR girmeyecegimi soyledim.bebegim dogdugundada biz yapilmasi gereken herseyi yapariz zaten dedim.
hepinize cok tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz ve dualarniz icin insallah hersey dediginiz gibi,dusundugumuz gibi yolundadir.
lunacigim detayli ultrasona girmeden 1 saat once bir litre su icmen yeterli canim.sen dolu olursan bebek daha cok oynuyor.cok sIkIsirsan biraz yapabilirisin tuvaletini.
kızlar bugün doktora gittim tok gittim yanlış gitmişimşeker yüklemesi yapıcak doktora yarın 50mg diye yazmış kağıda inşallah iyi çıkar birde yanıma bir limon bir şaşal su almamaı söledi bilginize olsun kızlar inşallah güzel çıkar sizler yaptırdınızmı düşünüyomusunuz ben birde renkli 4 boyutlu usg yaptırmayı düşünüyorum doktorum istedi 130 tl dedi araştırıyorum bazı hastanelerde daha ucuz oluyomuş birde dvd ile vcd sini veriyolarmış çok meraklıyım çok :26:
kızlar bugün doktora gittim tok gittim yanlış gitmişimşeker yüklemesi yapıcak doktora yarın 50mg diye yazmış kağıda inşallah iyi çıkar birde yanıma bir limon bir şaşal su almamaı söledi bilginize olsun kızlar inşallah güzel çıkar sizler yaptırdınızmı düşünüyomusunuz ben birde renkli 4 boyutlu usg yaptırmayı düşünüyorum doktorum istedi 130 tl dedi araştırıyorum bazı hastanelerde daha ucuz oluyomuş birde dvd ile vcd sini veriyolarmış çok meraklıyım çok :26:
princescim hafta sonu yoktun senden iyi haberler almak cok guzel gercekten. gecmis olsun sonunda atlattin mr i. simdi insallah hayirli sonuclarini bekliyoruz. cici topigindeki cicilerimi gordun sanirim hpesini primarktan aldim. 0 pamukmus bende guvenip aldim bakalim. pijama takimlarinin kucugu yoktu sadece onlari kocaman aldim. biraz kucuklerinden almam lazim bugun face den bi arkadasim uyardi bazi cocuklar tulumdan hoslanmiyor sen 3 5 tane pijama takimi al diye. onlardanda alicagim mecbur. bu arada arabaniz hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin.
trawma hayirli olsun canim oglusumuz geliyormus.
Eveettttt bugünün ilk günaydını içinizi ısıtacak hatta baygınlık çöktürecek izmirden.............:)))))) Tüm anne ve kuzucuklarına sağlık diliyorum, güzel ve rahat bir gün olur inşallah.....
GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama benim müdür izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..
GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama benim müdür izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?