2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın ay çatlaması için erken değilmiki walla üsten gördüğüm kadarı ile şuan için bende bişi yok ama göbişim altına bakamıorumki onada akşama eşime baktırim bari[/QUOTE]

valla erken deil sanırsam benim bir ay önce sadece sağ tarafta vardı şimdi daha çok ve iki tarafta var

günaydın ay çatlaması için erken değilmiki walla üsten gördüğüm kadarı ile şuan için bende bişi yok ama göbişim altına bakamıorumki onada akşama eşime baktırim bari

valla erken deil sanırsam benim bir ay önce sadece sağ tarafta vardı şimdi daha çok ve iki tarafta var[/QUOTE]

ay bende yok daha ama bu demek olmuki çıkmayacak:18: ben kakoa yağı kullanıorum ama her zamanda değil yani druma sordum banada dediki göğüs altından diz kapağına kadar sürüceksin birde saf seytinyağda ii geliyormuş ama çatlıcağı varsada çatlıo zaten

o kıllanan göbüşüme bide zaytinyağı sürsem eşimden farkım kalmaz

ay kızlar ocakta bi düşüğüm var demiştim ya eğer yaşasaydı ağustosta yada temmuz sonu doğum yapıcaktım 2011 ağustos anneleri tanıyorum bu topicte facede de bi grubumuz var artık yavaş yavaş bebişler gelmeye başladı resimleride ekleniyor ay benim doğurasım geldi onları gördükçe geçermi şu 2,5 ay

deryacım bende düşük yaşadım hemde 3 tane.senin gibi hesaplardım şimdi olsa şöyle olurdu böle olurdu diye.ama ilk defa bu haftalara gelebildim.yani göbeğim nihayet var hamileyim diyebiliyorum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
sen iğne kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam.38. haftada sezeryana alıyorlar yani 13 haftan var...

teşekkür ederim canım baby tech diye bir marka ben izmir den aldım daha dogrusu anneannemizin hediyesi olacak bize 350 dediler peşin 275 e bıraktılar nettede gördüm bebefix te galiiba 299 ahşabı çok güzel kibar bir beşik bizimki eylül ekim gibi gelir buraya.
doktoru aramayı düşünüyodum bende ama acaba senin dediğin gibi mi yapsam hiç fena fikir değil:))))

Günaydınnn kızlar
bizim prenses çok hareketli ya çok sessiz yada harekete basladı mı durmuyo kız bebek hareketli olur diyolar bak simdi size yazıyorum diye tepiklemeye başladı:)))))
galiba bende hıçkırıkları tepik zannediyodum siz söyleyince fark ettim bide bk nasıl arka arkaya seriye bagladı diye gösteriyodum eşime:)))))

birde size tavsiy; geceleri iyi uyuyamıyodum yan dönerek yatmaktan hamile destek yastıgı adım mycey diye e bebekten şiddetle tavsiye ederim ben çok rahatladım belimdeki baskı azalmış gibi oldu 3-4 gündür kullanıyorum memnunum sizinlede paylaşayım dedim

Kızlar günaydın napıo bebişleriniz bakayım.biz buğün doktora gittik.4boyutluyada girdik hiçbir ücret almadılar.doktorun kendi odasındaydı zaten.normal kontrol gibi oluyormuş.herşey güzel dedi çok şükür.600gr olmuş oğlum.23haftada görünüo.çok şükür hep giderken sıkıntı yapıorum ama değmio.haftayada şeker testini yaptrcaz işllh oda ii çıkar.kendinize ve bebeklerinize ii bakın.

günaydın oğluşumun teyzeleri
sıcaklar bir yana birde ayaklarım davul gibin oldu:2:
bugün ananenmize gidicez pazartesi şeker yüklememiz var ee doktorumuzda ananemizin orda
hayırlısı bakalım herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum

valla erken deil sanırsam benim bir ay önce sadece sağ tarafta vardı şimdi daha çok ve iki tarafta var[/QUOTE]

kızlar günaydın biraz yazdıklarınızı okudum da bugün çatlaklar gündemimiz benim de kalçalarda var sadece bir de selülit baş belaşı ben susam yağı, bebe yağı, kakao yağı gibi bulduğum her şeyi sürüyoru ama göbekte bir şey yk bacakta var işte ne yaparsak yapalım sonuca pek müdahale edemiyecez sanırım yaaa :))

evet canım kan pıhtılaşması yüzünden hergün kan sulandırıcı iğne kullanıorum benimde 2 düşüğüm oldu seninde dediğin gibi ilk defa bu günleri gördüm ve karnım büyüdü çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkeze yaşatsın benim kesin sezeryan zaten çarşamba günkü kontrolümde dedi drm sordum kendisini 2 hafta öncemi alıcaksınız die ben sonuna kadar bekliorum dedi yani bi engel olmadığı sürece dedi

Son düzenleme:

bende senin gibi ilk defa büyüte bildim bebeşimi cok şükür rabbime benimde 3 düşüğüm var ama nedeni belirsizdi

sana da günaydın elixir benim de oğluşumun selamı var hepinize :)) şeker yüklemesine ben de 1 hafta sonra gidicem yaptırınca anlatırsın ben de merak ediyorum sonuçlar nasıl çıkacak diye inallah herşey her zaman yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…