- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.681
günaydınay çatlaması için erken değilmiki walla üsten gördüğüm kadarı ile şuan için bende bişi yok ama göbişim altına bakamıorumki onada akşama eşime baktırim bari
ay bende yok daha ama bu demek olmuki çıkmayacak:18: ben kakoa yağı kullanıorum ama her zamanda değil yani druma sordum banada dediki göğüs altından diz kapağına kadar sürüceksin birde saf seytinyağda ii geliyormuş ama çatlıcağı varsada çatlıo zaten
ay bu nasıl alıntı oldu böle
o kıllanan göbüşüme bide zaytinyağı sürsem eşimden farkım kalmaz
ay kızlar ocakta bi düşüğüm var demiştim ya eğer yaşasaydı ağustosta yada temmuz sonu doğum yapıcaktım 2011 ağustos anneleri tanıyorum bu topicte facede de bi grubumuz var artık yavaş yavaş bebişler gelmeye başladı resimleride ekleniyoray benim doğurasım geldi onları gördükçe geçermi şu 2,5 ay
beşik çok güzelmiş nerden kaça aldın?
Şeker için dr u ara cnm
ben tok gittim aç giden de var. 24 de gittim istemedi 25 de yaptırdı fln
bence ara konuş
yada sen normal git şeker için bidaa gidersin :) kuzuyu görmeye bahane olur :)
deryacım bende düşük yaşadım hemde 3 tane.senin gibi hesaplardım şimdi olsa şöyle olurdu böle olurdu diye.ama ilk defa bu haftalara gelebildim.yani göbeğim nihayet var hamileyim diyebiliyorum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
sen iğne kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam.38. haftada sezeryana alıyorlar yani 13 haftan var...
evet canım kan pıhtılaşması yüzünden hergün kan sulandırıcı iğne kullanıorum benimde 2 düşüğüm oldu seninde dediğin gibi ilk defa bu günleri gördüm ve karnım büyüdü çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkeze yaşatsınbenim kesin sezeryan zaten çarşamba günkü kontrolümde dedi drm sordum kendisini 2 hafta öncemi alıcaksınız die ben sonuna kadar bekliorum dedi yani bi engel olmadığı sürece dedi
bende senin gibi ilk defa büyüte bildim bebeşimi cok şükür rabbime benimde 3 düşüğüm var ama nedeni belirsizdi
günaydın oğluşumun teyzeleri
sıcaklar bir yana birde ayaklarım davul gibin oldu:2:
bugün ananenmize gidicez pazartesi şeker yüklememiz var ee doktorumuzda ananemizin orda
hayırlısı bakalım herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?