- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.701
amin canım inaşallahRabbim bu bebeklerimize uzun ömürler versin
sana da günaydın elixir benim de oğluşumun selamı var hepinize :)) şeker yüklemesine ben de 1 hafta sonra gidicem yaptırınca anlatırsın ben de merak ediyorum sonuçlar nasıl çıkacak diye inallah herşey her zaman yolunda gider...
Rabbim bu bebeklerimize uzun ömürler versin
arkadaşlar sanırım çoğumuz yaşıyoruz düşük ben de iki kez kaybettim bebişlerimi ama işte bu sapasağlam Allahın takdiri işte hepinizkilere sağlık versin Allahım
canım 2011 kasım annelerinde maalesef ya düşükleri olan yada bebeklerine zor kavuşan annelerimiz var
evet ben de onu farkettim sanırım tüp bebek de var düşük yapan da çok ama hepsi geride kaldı işte artık onları hissedebiliyoruz onlar da bizi duyuyorlar kucağımıza da alıcaz hepimiz aynı zamanda inşalllah
amin canım inş.
çok teşekkür ederim canım, maşAllah ne güzel iklini normal doğum yapmıssın, inşAllah 2.sinide nasip olu annesi
günaydın güzel annişler heepinize güzel hayırlı bol mutluluk olan hafta sonları diliyorum inşallahhh
kızlar bu hayırlı mübarek ramazan da oruç tutcakmısınız heralde ben tutamam gibi geliyo açlığa dyaamıyorum ellerim titremeye başlıyo ve halsiz kalıyorum dün kahvaltımızı 8 de yapdık 11 re kadar bişey yemedim az daha gidiyodum açlıkdan rabbim yardımcımız olsun
ay kızlar ocakta bi düşüğüm var demiştim ya eğer yaşasaydı ağustosta yada temmuz sonu doğum yapıcaktım 2011 ağustos anneleri tanıyorum bu topicte facede de bi grubumuz var artık yavaş yavaş bebişler gelmeye başladı resimleride ekleniyoray benim doğurasım geldi onları gördükçe geçermi şu 2,5 ay
çizelgeyi nasıl yaptığımızı anlayamadım ve yapamıyorum, deniyorum ama olmuyor...
selam hanımlar dün işten çıkınca eşimle sitelere gidip bebek odalarına baktık. geneli hep aynı beyaz üzerinde rustik model şeklinde sade odalar ben onlardan ziyade spor ve kullanışlı sağlam birşey arıyordum ve aradığımı buldum. iç mimar bir bayan dizayn ediyormuş tasarım tamamen ona ait.öyle modeller yapmış ki harikalar çok özeller ve bayan yurt dışından duvar kağıdı ve dekoratif ürünlerde getiriyor ama bunlarda uyumlu birbiri ile öyle duvar kağıtları var ki perdesi ile takım bayıldık yani. orada bir takım beğendik sensörlü felan sese karşı. ses duyunca gece lambası gibi lambası yanıyor gizli bölmeleri var mesela değerli eşyada saklanabilir başka birşeylerde konabilir. 3500 tl den nakitte 2800 e düştü hafta içi gidip siparişi verelim diyoruz.mağazanın web sitesi de var isterseniz adreste verebilirim...
kızlar bu hayırlı mübarek ramazan da oruç tutcakmısınız heralde ben tutamam gibi geliyo açlığa dyaamıyorum ellerim titremeye başlıyo ve halsiz kalıyorum dün kahvaltımızı 8 de yapdık 11 re kadar bişey yemedim az daha gidiyodum açlıkdan rabbim yardımcımız olsun
deryacım şu hafta ve günü gösteren çizelgeyi nasıl yapıyoruz ??
cnm ben de ikizlerimi kasımda kaybettim haziran sonu temmuz başında kucağıma alacaktım ama herşey kısmet iyi ki oğluşum gelmiş onlar olsaydı oğluşum olmayacaktı böyle düşünüp mutlu oluyorum dualarım kabul olduğu için rabbime çok dua ettim seneye kasımda bebişim kollarımda olsun diye çok şükür yüce rabbime elhamdülillah:) bu arada aman diyorum ağzını hayra aç 2,5 ay daha otursunlar bir de küvezlerde koşuşmayalım:) geçircez inş hep beraber burada o 2,5 ayı da takvimimehergün çizik atıyorum:) bir de biz seninle aynı gün doğurabiliriz sanırsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?