2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Rabbim bu bebeklerimize uzun ömürler versin
amin canım inaşallah

sorma bende merak ediyorum gelince anlatırım tabi

kızlar güvenli yan yatırma yastığı ilk aylarda kullanılıyormuş arkadaşım ikizleri için almış bana mutlaka al çok rahat dedi sizlerde düşünürseniz bi araştırma yapın derim ben internetten 15 tlye almış

Son düzenleme:
canım 2011 kasım annelerinde maalesef ya düşükleri olan yada bebeklerine zor kavuşan annelerimiz var

evet ben de onu farkettim sanırım tüp bebek de var düşük yapan da çok ama hepsi geride kaldı işte artık onları hissedebiliyoruz onlar da bizi duyuyorlar kucağımıza da alıcaz hepimiz aynı zamanda inşalllah

selam hanımlar dün işten çıkınca eşimle sitelere gidip bebek odalarına baktık. geneli hep aynı beyaz üzerinde rustik model şeklinde sade odalar ben onlardan ziyade spor ve kullanışlı sağlam birşey arıyordum ve aradığımı buldum. iç mimar bir bayan dizayn ediyormuş tasarım tamamen ona ait.öyle modeller yapmış ki harikalar çok özeller ve bayan yurt dışından duvar kağıdı ve dekoratif ürünlerde getiriyor ama bunlarda uyumlu birbiri ile öyle duvar kağıtları var ki perdesi ile takım bayıldık yani. orada bir takım beğendik sensörlü felan sese karşı. ses duyunca gece lambası gibi lambası yanıyor gizli bölmeleri var mesela değerli eşyada saklanabilir başka birşeylerde konabilir. 3500 tl den nakitte 2800 e düştü hafta içi gidip siparişi verelim diyoruz.mağazanın web sitesi de var isterseniz adreste verebilirim...

Maalesef ben de tutamayacagim galiba asiri halsiz oluyorum yemek biraz yemeyince. Benim seker riskim de yüksek oldugu icin ac kalmamam lazim. Su seker testini yapsamda rahatlasam ya üstümde büyük bi sIkInti yapiyor.

cnm ben de ikizlerimi kasımda kaybettim haziran sonu temmuz başında kucağıma alacaktım ama herşey kısmet iyi ki oğluşum gelmiş onlar olsaydı oğluşum olmayacaktı böyle düşünüp mutlu oluyorum dualarım kabul olduğu için rabbime çok dua ettim seneye kasımda bebişim kollarımda olsun diye çok şükür yüce rabbime elhamdülillah:) bu arada aman diyorum ağzını hayra aç 2,5 ay daha otursunlar bir de küvezlerde koşuşmayalım:) geçircez inş hep beraber burada o 2,5 ayı da takvimimehergün çizik atıyorum:) bir de biz seninle aynı gün doğurabiliriz sanırsam :)

arkadaşlar meraba.bnde kasım annesi olucam inşallah.sizi takip ediyorum ama pek yazmıorum.24 haftalık hamileyim.bnm ogluşum 798 grammış.biraz tombulmuş doktorun dedıgıne gore.kendi dr um olmadıgı için ogun gosteremedim bnm seker yuklememde açlık kan şekeri 124.1saatlik 50gr yuklemeyle 97 çıktı.degerlerın ortalaması nasıl sizce.bi yardımcı olur musunuz.

Web adrese bakabilirim:)Fikir edinmekte fayda var,gerrçi ben daha sonra hazırlayacağım odasını ama olsun:)

Yok canım ya ben de tutmayı düşünmüyorum,benim de tansiyonum ve şekerim düşüveriyor,dediğin gibi elim ayağım titriyor açlıktan.

Bu arada mesleklerden açılmış,ben de Türkçe öğretmeniyim:)
Aman yazım kurallarına,anlatım bozukluklarına dikkat:)
Şaka be ya:)

geçmiş olsun canım allahım birdaha yaşatmasın geçeb gün kızımla konuşuorum koydum elimi karnım canım kızım annen baban seni dört gözle beklio hemen gel olurmu sonra bir irkildim aynen şöle devam ettim amamn kızım çabuk gelme gününü doldur öle gel dedim ay sonra ne güldüm kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…