- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.641
yatak odasında geceleri yatması için bu park yatağı düşünüyorum...nasıl alsam mı, yoksa sadece düşünmeklemi kalsam...
Eki Görüntüle 229031
amannn 9 ayda alınan 9 ayda verilir
sallaaaaa :)
şeker de ii çıkmış işte
illa park yatak alacaksan güzel bence
bu arada o suya limon sıkarak içiyorsunuz değil mi ?
Hoş bi çok hastane limonlu veriyor. Ben yine de hatırlatayım. Limonsuz içilmez o meret
limonla bol şekerli limonata kıvamında baydırıyo insanı :)
ama daha çekilesi bi tad hiç diilse
odasına tepeden karyola şifonyer vs aldım..eve geldi ama kurdurmadım henüz ekim başı gibi gelip monte edecekler..bunuda yatak odasına düşünüyorum...fiyatı 236 tl..diğerlerine bakarak ii gibi geldi bana..
bu arada o suya limon sıkarak içiyorsunuz değil mi ?
Hoş bi çok hastane limonlu veriyor. Ben yine de hatırlatayım. Limonsuz içilmez o meret
limonla bol şekerli limonata kıvamında baydırıyo insanı :)
ama daha çekilesi bi tad hiç diilse
yatak odasında geceleri yatması için bu park yatağı düşünüyorum...nasıl alsam mı, yoksa sadece düşünmeklemi kalsam...
Eki Görüntüle 229031
yooo ben limon filan sıkmadım..paşa paşa içtim o şeyi ıyyyyyy..
yaa eve gitmişsin bile biz hala sürünüyoruz burda(
cnm peki limonun bi etkisi olmuyomuymuş tahlilde bende haftaya yaptıracam nasıl içecem bilmiyorum
bende bundan alcam büyük ihtimal.
ya odası ile odan arası mesafe azsa alma yanına bence
ama fiyat ve tipi güzel (-ki ben hiç sevmem park yatak :) )
ev dublex yavrumun odası aşağıda abilerinin odasının yanında olacak..illaki yanıma bir beşik lazım..sen ki park yatağı sevmeyen crafty:)) güzel diyorsan bence de
ebat , marka, renk ,desen ve duygusal olarak uygun..
ben karyolasına yataştan yatak aldım ama bu beşiği alırsam eski usul yün yatak yaptırtıcam...ne öyle visco filan bana çok uyduruk geldi..
ağız bezi tülbent demişiniz ben çoktann başadım bile..hatta bu yaştan sonra iğne oyası öğrendim bu sayede..
ikizlerimde çok acemiydim bu sanırım ustalık eserim olacak buna ayrı bi özeniyorum.
sakın bacım sakınnnnn
asla yün pamuk yok diolar sabiye :)
visko en sağlıklısıymış
o tompirik füçütü için en uygunu oymuş :)
sakın bacım sakınnnnn
asla yün pamuk yok diolar sabiye :)
visko en sağlıklısıymış
o tompirik füçütü için en uygunu oymuş :)
İkizler kaç yaşında + bu bebiş kız mı erkek mi
kociş bu gece yokkk offff vakit geçer mi yaaaaaaa
kızlar önceden hiç korkmazdım ama hamile kaldığımdan beri geceleri eşim yokken fena korkuyorum
üzülme canım, ben de hissetmedim çok uzun zaman... hala da hissettiklerim bağırsak hareketimi yoksa bebiş mi bilmiyorum...merhaba kıslar bende katılayım, bana teselli verin benim kızım 21+3 oldu ama tek bir hareketini bile hissedemedim hiç
o tez geri çürütüldü ya.. yün olayı geri gündeme geldi hayatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?