- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #15.741
süper, bekletirler seni de almazlar hemen
Eltileri de sallaaaaaa
2 tane melek geliyor onlar gelince ararsın bu günlerini :)
Benimde kiz cok hareketli oglan yatiyor bende korkuyorum ama kalp atisini görüyorum rahatliyorum ben yatinca onlar uyaniyor
Sagol tavsiyen icin zaten öyle yapiyorum evide degistiricez önümüzdeki ay zaten görmem ikisinide rahat olurum seninkinin cinsiyeti bellimi?
oglanlar tembel sanırım cnm ama büyümüş asi 557grolmuş
Sagol tavsiyen icin zaten öyle yapiyorum evide degistiricez önümüzdeki ay zaten görmem ikisinide rahat olurum seninkinin cinsiyeti bellimi?
huhu kimler var
kafamda heyheylerim
karnımda çatlaklarım ve ben burdayız :)
anam sen çatladınmı?teprikler:)ay o heyheyler hiç bitmiyo..bugün daktırdaydım şeker yüklememi yaptı 75 mg içtim şaşurdummm:)üç kere kan aldılar birer saat arayla sonuçları bildiriyorum 77,120,155
şekeri erken yüklemiş
75 iği ilk defa duydum
50 ve 100 lük biliom ben
değerlerin ii miymiş
ama nie erken verdi şekeri yaa
25-28 arası olmalı şeker
Günaydın hatun kişiler:)
Memleketteyim,kayınvalidemlerde,yarın anneme geçecğim nasipse.
Crafty bırakmışken başlama sakın,ben de hamile kalmadan 3 ay önce bırakmıştım.
Evet ne kadar zor olduğunu biliyorum,ara ara benim de canım çekiyor.
Ama içmeyeceğim inş:)
Allen Carr diye bi amca var,onun kitabını okurken bırakmıştım:)
Sigarayı Bırakmanın En Kolay Yolu gibi bir şeydi kitabın adı.
Tavsiye ederim farklı:)
Öpüldünüz.
Bu arada ben de tedirginim kızım 2,3 gündür çok az hareket ediyor,sanki hareketleri derinden geliyor gibi.Çok hissedemiyorum.
Sıkmamaya çalışıyorum bakalım.
Haftaya gideceğim doktoruma.
Burada da uzman doktor yok.
Belki gider bi kalp atışlarını dinlerim yarın.
çok teşekkürler arkadaşım detaylı bilgi için deniycem umarım başarılı olurum :))Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın
kızlar çizelge yapamayanlar buyrunnn...
bu arada kızlar ya benim yavru önceki günlere göre az kımıldıyo.sabahtan beri iki kez ancak ...iki saattir ağlıyorum doktoramı gitsem acaba???
deneme yapıyorum altta ticker çıkacak mı diye
canım tahmini doğum zamanı ve son adet tarihini yaz bana ben sana yapim
selammm anneciklerrr nasılsınız? biz oğluşumlaa keyif yapıyoruzz evde uyuyoruz uyanıyoruz bütün gün o koltuktan öbürüne geçip yatıyoruzzz... umarımm doğuncada uyumayı severr :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?