2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Benimde kiz cok hareketli oglan yatiyor bende korkuyorum ama kalp atisini görüyorum rahatliyorum ben yatinca onlar uyaniyor

Sagol tavsiyen icin zaten öyle yapiyorum evide degistiricez önümüzdeki ay zaten görmem ikisinide rahat olurum seninkinin cinsiyeti bellimi?

oglanlar tembel sanırım cnm ama büyümüş asi 557grolmuş

oglanlar tembel sanırım cnm ama büyümüş asi 557grolmuş

Heralde öyle canim masallah bebise kiss büyümüs valla ben bilmiyorum kac gram olmuslar benim doktor pek konusmuyor hemen bakiyor kontrolde o kadar simdi usg ciktisida vermiyor artik sali günü bidaha gitcez iste seker yüklemesi icin belki ozaman yine bakar bilemiyorum

anam sen çatladınmı?teprikler:)ay o heyheyler hiç bitmiyo..bugün daktırdaydım şeker yüklememi yaptı 75 mg içtim şaşurdummm:)üç kere kan aldılar birer saat arayla sonuçları bildiriyorum 77,120,155

şekeri erken yüklemiş
75 iği ilk defa duydum
50 ve 100 lük biliom ben
değerlerin ii miymiş

ama nie erken verdi şekeri yaa
25-28 arası olmalı şeker

şekeri erken yüklemiş
75 iği ilk defa duydum
50 ve 100 lük biliom ben
değerlerin ii miymiş

ama nie erken verdi şekeri yaa
25-28 arası olmalı şeker

bebiş 520 gr iyi şükür,inanamadım secde pozisyonundaydı bebeğim maşallahbilmiyorumki neden erken verdi sanırım bu karı cins ona cins şeker yükleyeyim dedi

Günaydın hatun kişiler:)
Memleketteyim,kayınvalidemlerde,yarın anneme geçecğim nasipse.
Crafty bırakmışken başlama sakın,ben de hamile kalmadan 3 ay önce bırakmıştım.
Evet ne kadar zor olduğunu biliyorum,ara ara benim de canım çekiyor.
Ama içmeyeceğim inş:)
Allen Carr diye bi amca var,onun kitabını okurken bırakmıştım:)
Sigarayı Bırakmanın En Kolay Yolu gibi bir şeydi kitabın adı.
Tavsiye ederim farklı:)
Öpüldünüz.
Bu arada ben de tedirginim kızım 2,3 gündür çok az hareket ediyor,sanki hareketleri derinden geliyor gibi.Çok hissedemiyorum.
Sıkmamaya çalışıyorum bakalım.
Haftaya gideceğim doktoruma.
Burada da uzman doktor yok.
Belki gider bi kalp atışlarını dinlerim yarın.

bilmediğin yerde gidip kalp atışını dinlemeeee
Bulamıyorlar kalp krizi geçirirsin mazallah
USG ye fln git

çok teşekkürler arkadaşım detaylı bilgi için deniycem umarım başarılı olurum :))

forumda olan arkideşler ben geceleri uyuyamıyorum ya ne tarafa yatsam şaşıyorum valla hamile yastığı kullananız var mı ne kadar acaba ve nerede satılır

selammm anneciklerrr nasılsınız? biz oğluşumlaa keyif yapıyoruzz evde uyuyoruz uyanıyoruz bütün gün o koltuktan öbürüne geçip yatıyoruzzz... umarımm doğuncada uyumayı severr :):)

selammm anneciklerrr nasılsınız? biz oğluşumlaa keyif yapıyoruzz evde uyuyoruz uyanıyoruz bütün gün o koltuktan öbürüne geçip yatıyoruzzz... umarımm doğuncada uyumayı severr :):)

Allah bozmasın keyfinizi biz de aynen öyle yatıyoz yiyip içip geziyoz oğluşumla :)) umarım uykuyu severler zira şimdiden başladılar uyutmamaya demin de yazdım gece uyuyamıyorum hamile yastığı araştırıyorum konyada nereden alabilirim diye ama sonuç yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…