2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çoğunuz çalışıyorsunuz galiba Allah yardımcınız olsun, iyilerle karşılaştırsın. hepsinin gönlüne merhamet versin inşallah.

bu kötü davranan insanları okudukça, geçen sene kpss olmadı diye üzülmüştüm şimdi iyiki olmamış sonra olsun diyorum.

aynen canım çalışma arkadaşların anlayışsız olunca daha zor oluyor.
hele bir de insan kaynakları biraz fazla rapor alsa da çıkarsak diye bakınca daha beter oluyor insan
evt zaten müdürün o bakışları bile yetiyo..
evt cnm bide senin bulantıların çok şiddetli sanırım benimde oluyo ama ben çok şükür çıkarmıyorum Biran önce geçer inşallah seninkilerde doğuma kadar çalışmayı düşünüyormusun pekii..
evt maalesf kötüyüm hiçbişe durmuyo midemde bişede yediğim yokda inşallah bu hap ii gelir bakalım.ben çalışmayı düşünüyorumda bakalım onlar bırakacakmı.
diyolarki ama hamile bi bayanı işten çıkaraırlarsa çok tazminat ödemleri gerekirmiş bilmiyorm nekadar doğru.
kızlaar çok mutluyum kesemizi gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar:
10 gün sonra tekrar gel dedi 6+3 lerde kalp atışı alabilir miyiz ki?

cnm bende 6+3de gidecem doktor görürüz dedi kesin bakalım artık.

evt zaten müdürün o bakışları bile yetiyo..

evt maalesf kötüyüm hiçbişe durmuyo midemde bişede yediğim yokda inşallah bu hap ii gelir bakalım.ben çalışmayı düşünüyorumda bakalım onlar bırakacakmı.
diyolarki ama hamile bi bayanı işten çıkaraırlarsa çok tazminat ödemleri gerekirmiş bilmiyorm nekadar doğru.

cnm bende 6+3de gidecem doktor görürüz dedi kesin bakalım artık.

alttan mı görebiliriz ki? aman bana mutlaka haber ver, şimdide bunun heyecanı sardı beni :))

aynen canım çalışma arkadaşların anlayışsız olunca daha zor oluyor.
hele bir de insan kaynakları biraz fazla rapor alsa da çıkarsak diye bakınca daha beter oluyor insan

sorma hiç birgün kendimi iyi hissetmediğim için gitmedim işe hemen sorun çıkardılar yok raporsuz günlerin kesilecek rapor alırsan uzun süre ssk hast onaylı falan olacak paranı ssk dan alacaksın diye çirkin ifadeler Allaha havale ediyorum hepsini daha önce benden iyisi yoktu ayrıca tazminatım gözlerini korkutuyo 4 yıldır burada çalışıyorum madem öle çıkartın dedim oda yok neymiş benden memnunlarmış Allah yardım etsinn hepimize..

çalışırken çok zor özellikle uzun süre oturup birden kalkınca kalçama kramp giriyor uzanmak istiyorum omuyoo bide ortamdaki kişiler anlayışlı olmayınca,,

en önemlisi bu aslında nasıl insanlar yani nasıl bu kadar anlayışsızlık gösterebiliyolar anlamak zor sanki hiç kendi başlarına gelmicek gibi umarım şu zor günleri en kısa zamanda atlatırızda onlarında ağzına laf vermekten kurtuluruz.

aminnn inş çok çabuk atlatrısınız bu dönemleri.....

kızlaar çok mutluyum kesemizi gördük çok şükür :nazar::nazar::nazar:
10 gün sonra tekrar gel dedi 6+3 lerde kalp atışı alabilir miyiz ki?

hadi gözünüz aydın olsun....ben 6+5 de kasıktan ultrasonla görmüştüm büyük ihtimalle sizde görürsünüz.....

aminnn inş çok çabuk atlatrısınız bu dönemleri.....

hadi gözünüz aydın olsun....ben 6+5 de kasıktan ultrasonla görmüştüm büyük ihtimalle sizde görürsünüz.....

kasıktan dediğiniz üstten yani değil mi? inşallah canım.
ya bazen diyorum ki keşke geç öğrenseydim de hepsi bi arada çıksaydı :) ama adetten 4 gün evvel öğrendim :1:

kasıktan dediğiniz üstten yani değil mi? inşallah canım.
ya bazen diyorum ki keşke geç öğrenseydim de hepsi bi arada çıksaydı :) ama adetten 4 gün evvel öğrendim :1:

evet canım üstten normal karından bakılan ultrasonla baktı.... bende reglimi 1 gün geçe öğrendim erken öğrenmek istemedim özellikle bekledim...erken öğrenmenin faydası yok bence merakın daha çok artıyo acabalar kafanı kurcalıyor hep....

kan değerim yükselecekmi kimyasal gebelik olabilir mi? o geçer kese görünecek mi? kese görünür kalp atışı duyulacak mı onlar geçer 2 li 3 lü testlerin tasası başlar ooooo yol uzun stressden uzak durup gevşemek gerekiyor sanıırm....

[slm kızlar nasılsınız??

geçen sene bugun hamıle oldugumu kan testı ile 4 gun önceden ögrenmıştım... ve çook mutlu olmuştum... şimdi kızım yanımda elini şapırtarak emmekle meşgul..:)):nazar::nazar::nazar:

geçmişe baktım bırazda sıze deyımlerımı söyleyeyim...

kansızlık için boşuna pekmez içmeyın kılodan başka hiç bir işe yaramıyor... onun yerıne mevsimi gelince taze üzüm yıyın.. ve ayrıca ıspanak ve kerevızı pişirerek yıyın.. daha çok faydası oluyor...

eşinizle 12 haftaya kadar beraber olmayın.. bebek daha kan pıhtısı oldugu için orgazm olmak düşügü başlatıyormiş.. ben yaşadım malesef...

mideniz bulanıyorsa yapacak hiç bir şey olmuyor.. alışmak lazım duruma ...

allah kavuştursun meleklerınize

alttan mı görebiliriz ki? aman bana mutlaka haber ver, şimdide bunun heyecanı sardı beni :))

tabi cnm zaten cmtsi gidecz kasıktan görür kesin görürüz dedi bakalım inşallah..

evet canım üstten normal karından bakılan ultrasonla baktı.... bende reglimi 1 gün geçe öğrendim erken öğrenmek istemedim özellikle bekledim...erken öğrenmenin faydası yok bence merakın daha çok artıyo acabalar kafanı kurcalıyor hep....

kan değerim yükselecekmi kimyasal gebelik olabilir mi? o geçer kese görünecek mi? kese görünür kalp atışı duyulacak mı onlar geçer 2 li 3 lü testlerin tasası başlar ooooo yol uzun stressden uzak durup gevşemek gerekiyor sanıırm....

valla bencede hiç ii değil erken öğrenmek ben tam adet günü öğrendim ondan beri bitmedi kafamdaki sorular:)

[slm kızlar nasılsınız??

geçen sene bugun hamıle oldugumu kan testı ile 4 gun önceden ögrenmıştım... ve çook mutlu olmuştum... şimdi kızım yanımda elini şapırtarak emmekle meşgul..:)):nazar::nazar::nazar:

geçmişe baktım bırazda sıze deyımlerımı söyleyeyim...

kansızlık için boşuna pekmez içmeyın kılodan başka hiç bir işe yaramıyor... onun yerıne mevsimi gelince taze üzüm yıyın.. ve ayrıca ıspanak ve kerevızı pişirerek yıyın.. daha çok faydası oluyor...

eşinizle 12 haftaya kadar beraber olmayın.. bebek daha kan pıhtısı oldugu için orgazm olmak düşügü başlatıyormiş.. ben yaşadım malesef...

mideniz bulanıyorsa yapacak hiç bir şey olmuyor.. alışmak lazım duruma ...

allah kavuştursun meleklerınize

maşallah bebeğinize Allah analı, babalı büyütmek nasip etsin. bilgiler için teşekkürler, desteklerizi eksik etmeyin. dr bana cinsellik 10 gün yasak dedi, bikaç kişide buraya 12 hafta yazdı. :26:

maşallah bebeğinize Allah analı, babalı büyütmek nasip etsin. bilgiler için teşekkürler, desteklerizi eksik etmeyin. dr bana cinsellik 10 gün yasak dedi, bikaç kişide buraya 12 hafta yazdı. :26:

dr dedıgıne bir şey dıyemem.. ama sonrasında üzülmektense bır kaç hafta olmaması bir şey olmaz...

ama hamıleligin 4 ayından sonra muthiş bir istek oluyor... ve sorun olmuyor o zaman... berber olmak

dr dedıgıne bir şey dıyemem.. ama sonrasında üzülmektense bır kaç hafta olmaması bir şey olmaz...

ama hamıleligin 4 ayından sonra muthiş bir istek oluyor... ve sorun olmuyor o zaman... berber olmak

haklısın, 2 ay evvel düşük yapmıştım tekrar o acıları yaşamak istemem. hiçbirimiz istemeyiz. o yüzden 12 hafta daha mantıklı.

canım sende 12 haftaya kadar girme sağlama almış olursun ..
minikler sağlıkla gelsinde gerisi hiç önemli değil..

kızlar merhaba hepinizi tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin
bende ikinci çocuğuma 5 hafta 5 günlük hamileyim doğum tarihi de 18 kasım görünüyor
:66::66::66::66::66:

Geçen Hafta öğrendim.Sabah test yaptım pozitif çıktı hemen dr a gittim idrara sıkışıkda değildim ama karından ultrasonla mercimek tanemi gördük :D
Dr. um 01 Nisanda gel kalbini dinleyelim dedi. Aynen şaka gibi :D
Hayırlısıyla inşallah kasımdada kucağıma alacağım daha çok zaman var ama tarih belli olunca zaman su misali akıp gidiyor.Allah her isteğinin gönlüne göre bir çocuk nasip etsin Arkadaşlar..:49:

kızlar merhaba hepinizi tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin
bende ikinci çocuğuma 5 hafta 5 günlük hamileyim doğum tarihi de 18 kasım görünüyor
:66::66::66::66::66:

sevsena tebrik ederim , hoşgeldin aramıza:71:
martı kedilere bırakmayalımdan geldin sen dimi, göz atarken seni görmüştüm sanki. ben ekim kasımda onlarla beraberdim, sonra strese girmeyeyim çocuk olayını unutayım diye katılmamıştım topiğe. maşallah bu ay baya hamile kalan olmuş. buraya gelmeyecek mi diğer kızlar? onların muhabbetlerini özledim yaa.

sevsena tebrik ederim , hoşgeldin aramıza:71:
martı kedilere bırakmayalımdan geldin sen dimi, göz atarken seni görmüştüm sanki. ben ekim kasımda onlarla beraberdim, sonra strese girmeyeyim çocuk olayını unutayım diye katılmamıştım topiğe. maşallah bu ay baya hamile kalan olmuş. buraya gelmeyecek mi diğer kızlar? onların muhabbetlerini özledim yaa.

teşekkür ederim canım hoşbulduk:80:
martı kedilere bırakmadık valla baya bir hamilemiz var bu ay
gerçekten orada muhabbet çok güzel hepsini ayrı ayrı çok seviyorum
bende hep oradayım aslında
arada buraya da takılırım

arkadaşlar bişi sorucam.eşimle ilişkiye girerken acıma ve yanma oluyo dr gıtmeme daha cok varnapıcagımı bilmiorum.bulantılarım yuzune annemdeydım bı ıkı gun yoktum donuste cok zorlandım.bnde kasım annesi olucam insallah 6+6gunluk hamileyim kasılmalarım oluyo bi akıl verir misiniz?acill:61:

canım hoşgeldin öncelikle bende sordum bu soruyu doktorum bebişden dolayı oluyo dedi ve kendini rahat hissettiğin zaman ilişki olsun diyo cnm yani normal ama biraz dikkat et cnm 3 ay çok önmli öptüm seni :16:

Back
X