2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aa ben sumağa da dedim aralığı beklemez minikler. bizim arkadaş dedi, şimdiden nisan annelerinden 15 kişi doğum yapmış. %5 bebek tam gününde doğarmış. o yüzden gitmeyin :)

bende o yüzden kasım annelerine yazdım cnm ama güzel karşılamanızdan sonra hiç gitmeyiz tşk

benim oluyor ağrı giibi değil de hafif batmalar gibi. yemek, ev işi falan yaptığımda oluyo genelde, dinlenince geçiyor. dr olur demişti. karın ağrısı ve kasık ağrısı olur, hatta adet olacaksın sanırsın korkma normal demişti.

benimde kasıklarımda batma oluyo ve bugün adet oldum zannettim şükür bişey oktu

ben okulda devamlı ayaktayım kasıklarım ara ara batıyo ama benim şikayetim baş dönmesi. bazen derste bayılacak gibi hissediyorum o kadar dönüyo başım.
cnm Allah kolaylıkversin ne öğretmenisin ben sınıf öğretmeniyim ve drama egzersizi açmıştım bu dönem şimdi çok pişmanımmmmm

kızlar kilolar ne alemde ben hayatımın max kilosundayım 9 aylık hamileyken bu kilodaydım isteyerek oldu ama inş çok kilo almam 1.67 boy 82 kilo :37:

çelikcim ben 58im kızıma 56yla kalmıştım yani iki kilom kaldı onda 12 kilo almıştım doktorumla konuştuk bunda 10 kilo falan almam gerekiyoki arayı kapatalım yani zaten fazladan iki kilo var dolayısıyla dikkat etmem gerekiyo gerçi kızımda da dikkatliydim hiç abur ccubur tatlı yemedim yediğim yoğurtlar peybnirler meyveler sütler kilo yapmıştı

ay biraz içim rahatladı
benim ilk kızımda da böyle ağrım vardı ama onda sürekliydi yorulayım yorulmayayım doğuma kadar böyle sürmüştü çok bunalmıştım evde kapalı kalmıştım
şimdide öyle mi oluyorum diye korktumda ama geçengün carrefoura gitmiştik oradan gelincede böyle olmuştu ertesi gün baya geçmişti bu günde yürüyünce öyle oldu korktum buda geçer işallah
ilk hamileliğime benzemez

çelikcim fen öğretmenyim benm kiloda çok tam diyet yapmayı düşünüyodum bu ay hatta akupunktura gitcektim. aynı zamanda pkoluyum. oyüzden kiloyu şimdi hiiiç takmıyorum Allah a şükür çok beklemeden geldi kuzucum inşallah da bi sorun çıkmazz

benim oluyor ağrı giibi değil de hafif batmalar gibi. yemek, ev işi falan yaptığımda oluyo genelde, dinlenince geçiyor. dr olur demişti. karın ağrısı ve kasık ağrısı olur, hatta adet olacaksın sanırsın korkma normal demişti.

ayni agrilar bendede var bazen yatakta sag,sol donerken aniden batiyorlar ya fena canim yaniyor.kramp gibiler yani ama benim 2 miyomum var onlar batiyor diye suphe ediyorum normaldede kasiklarimda hep agrim olurdu.

kizlar miyomlar bebegege dusuk yasatirmi?:43:

benım belım cok agrıyor bı ıs yapınca yemek bıle zor yaptım sımdı 4-5 yastık koydum destek ıcın .

slm kizlar nasilsiniz
ben buraya ilk geldigimde beni listeye alin dedim ozaman pek liste falan yoktu ve sonrasinda fazla gelemedim
masallah kasim anneleri baya bi cogalmis yavas yavas bebislere yaklasiyoruz :)

bebegim_01 canim benide listeye alirmisin
SAT: 27 ocak
YAS :26
KILO: 63
DOGUM T. :3 kasim
SEHIR: Fransa
durum: ise pit pitlari cokta duydum :)
ve tup bebekle hamile kaldim

varmi aranizda tup bebekle hamile kalan

prensesim geldim geldim:64:

ekledim canım hayırlı olsun

bebeğim 01kilo 68 canım yazmayı unutmuşum tanişalım buarada ben gülsüm sen ikinci hamileliğim

arkadaşlar mrb 6+2 günlük hamileyim bende geçen hafta çok uykum oluyordu 9 da uyuyordum hergün bu hafta hiç öyle değil mide bulantım da olmuyor arada sadece belim ağrıyor adet olucam gibi belirtilerim çok olmayıncada telaşlanıyorum işte sizin nasıl

bebeğim 01kilo 68 canım yazmayı unutmuşum tanişalım buarada ben gülsüm sen ikinci hamileliğim

tanışalım canım tabbiki.hayırlı olsun geçmişe yönelik elimden geldigince bilgisini veren arkadaşları eklemeye çalışıyorum ama kaçırdıklarım olursa bilenler bana yazsın arkadaşlar.sadece sat ve d.tarihlerinizi yazmayın listemiz eksiksiz olsun.:D bende ocak 17de kürtajla gebeligime son verildi belki kasım annesi olurum diye bu sayfayı açtım ama kısmet sizlereymiş :Dbanada dua edin lütfen insaallah bende saglıklısından hayırlısından bir gebelik yaşarım.insaallah tez zamandada sizlere müjdeli haberler veririm :D

sabah kahvaltı yapamıyorum biraz midem bulanıyor
kasıklarım ağrıyor
yorgunum hiç halim yok sanki
bide tuvalete çok gidiyorum:1:

çelikcim fen öğretmenyim benm kiloda çok tam diyet yapmayı düşünüyodum bu ay hatta akupunktura gitcektim. aynı zamanda pkoluyum. oyüzden kiloyu şimdi hiiiç takmıyorum Allah a şükür çok beklemeden geldi kuzucum inşallah da bi sorun çıkmazz

cnm çok şükür Rabbim bekletmemiş pko ya rağmençabucak hamile kalmışsın inş fazla kilo almayız arkadaşlar anlaşalım dr u beslenme listesi veren paylaşsın lütfennnn:18:

ayni agrilar bendede var bazen yatakta sag,sol donerken aniden batiyorlar ya fena canim yaniyor.kramp gibiler yani ama benim 2 miyomum var onlar batiyor diye suphe ediyorum normaldede kasiklarimda hep agrim olurdu.

kizlar miyomlar bebegege dusuk yasatirmi?:43:

şuan arkadaşım 4 aylık hamile ve miyomu var dr takip edildikten sonra bişey olmaz demiş ve sezeryanla hem bebişi hemde miyomu alacaklarmış bizde güldük nutopu gibi bi miyomun var diye:60::60:

sabah kahvaltı yapamıyorum biraz midem bulanıyor
kasıklarım ağrıyor
yorgunum hiç halim yok sanki
bide tuvalete çok gidiyorum:1:

cnm inş çabuk geçer wc işi bende de sıkıntı ama şunu okumuştum vücut gece uyanmaya wc sayesinde alışıyomuş sonra bebek doğunca gece kalkmakta zorlanılmıyomuş

çelikcim ben 58im kızıma 56yla kalmıştım yani iki kilom kaldı onda 12 kilo almıştım doktorumla konuştuk bunda 10 kilo falan almam gerekiyoki arayı kapatalım yani zaten fazladan iki kilo var dolayısıyla dikkat etmem gerekiyo gerçi kızımda da dikkatliydim hiç abur ccubur tatlı yemedim yediğim yoğurtlar peybnirler meyveler sütler kilo yapmıştı
maşallah cnm o zaman benim hamilelikte beslenme koçum olurmusun lütfennnnnn:32:

kizlar insallah hepiniz hayirlisiyla duyarsiniz pit pitlari.Helencim yanlis hatirlamiyorsam senin kanamam yada lekelenmen vardi sanirim drun ne dedi neler yapiyorsun bu durumda .ayni problem bende var iki gundur hicbirsey yoktu dun gece yine basladi kahverengiler progesteron fitil kullaniyorum ve dinleniyorum 1 nisanda gidicez kontrole

canım benim kanamam hiç olmadı çok şükür benim doktorum kasık ağrılarım var diye bide zor hamile kaldığım için genede progestan vermişti günde 3 defa kullanıyorum 1'er tane , sen endişelenme canım hiç bir şey yapma evdemisin çalışıyormusun bilmiyorum ama ben çalışıyorum akşam ve hafta sonları hep dinleniyorum sende tatil ilan et kendine .. minnoşlar sağlıkla gelsin inşallah...(bu arada progestan kullanırkenmi kanaman oldu yoksa kanamadan sonramı kullanmaya başladın ilişkiye ara verdin demi)

ay cnm kusura bakma progesteronu gorunce aklimda oyle kalmis aman hic olmasin insallahhhh.isten ayrildim canim hamile oldugumu ogrenince evdeyim mumkun oldugunca dinleniyorum hep yatmaya calisiyorum.yok kahverengi lekeler gelince basladim benimki fitil gibi vajinal tablet gunde 3 kez kullaniyorum iliskiye hic girmedik daha ogrendigimden beri sanirim olmaz da sonuna kadar korkularim cok cunku kayip sayim artinca herseye dikkat ediyorsun mecburiyetten.dun hic gelmedi leke gece basladi gene sabahta vardi kalktigimda sonra bugun su saate kadar gene gelmedi cok sukurrrr ama benim oglandada 3 aylik olana kadar ara ara hep gelmisti benim hamileliklerim boyle oluyor sanirim insallah bu kez saglikla kavusuruz hepimizi cocuklarimiza uzun zamandir cocuk hasreti ceken biri olarak bunu cani gonulden istiyorum ve dua ediyorum

ay cnm kusura bakma progesteronu gorunce aklimda oyle kalmis aman hic olmasin insallahhhh.isten ayrildim canim hamile oldugumu ogrenince evdeyim mumkun oldugunca dinleniyorum hep yatmaya calisiyorum.yok kahverengi lekeler gelince basladim benimki fitil gibi vajinal tablet gunde 3 kez kullaniyorum iliskiye hic girmedik daha ogrendigimden beri sanirim olmaz da sonuna kadar korkularim cok cunku kayip sayim artinca herseye dikkat ediyorsun mecburiyetten.dun hic gelmedi leke gece basladi gene sabahta vardi kalktigimda sonra bugun su saate kadar gene gelmedi cok sukurrrr ama benim oglandada 3 aylik olana kadar ara ara hep gelmisti benim hamileliklerim boyle oluyor sanirim insallah bu kez saglikla kavusuruz hepimizi cocuklarimiza uzun zamandir cocuk hasreti ceken biri olarak bunu cani gonulden istiyorum ve dua ediyorum

canım nin ilk gebeliğindede olmuşsa normaldir lekelenmeler takma kafana zaten bende kanama falan olmasın diye verdi doktor progestanı,, Allahımm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh.. senin ikinci gebeliğin sanırım..

Back
X