- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.241
kubiscim benim sat 31 ocak di sonra kesildi elhd
al bakim beni listeye hem listeye nerden baka biliyoruz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yurtdısındayım ben canım. buradaki doktorlarda türk doktorları gibi son adet tarihinin ilk gününü hamileligin birinci günü olarak sayıyorlar. benim sat 17 subat. tahmini dogum tarihide 24 kasım olarak hesapladı buradaki doktorlar. tabi sezeryan bu tarihi etkiler sanırım. listeyi ne zaman ve nerden görücez peki?
yurt disindan neresinden sin canim ??? peki sezeryan dogumda nasil hesaplanir aceb benimde sezeryan olcak insaALLAH
merhabalar ben de konu acmistim ama bu konu daha erken acilmis..
bende kasim annesiyim..
ıkısıde ultrasonla baktı , ona gore soyledı .bıde ankara batıkent bılgı hastanesıne gıden varmı aramızda doktor konusunda cok kararsızımHesapladigin zaman arada bir hafta fark cikiyor. 8 hafta 1 gunluk olmaliydi dun 13 unde gittigin doktora gore. Pek 13. deki doktor ultrasonla mi hesapladi son adetine gore mi...? Erken donemde ultrasola milimetrik hesaplar oldugu icin o kadar yanilma payi olabilir.
hosbulduk canimevet. daha önce bende o konudaydım. orda sen bana hosgeldin demistin burda ben sana hosgeldin diyorum canım![]()
yurtdısındayım ben canım. buradaki doktorlarda türk doktorları gibi son adet tarihinin ilk gününü hamileligin birinci günü olarak sayıyorlar. benim sat 17 subat. tahmini dogum tarihide 24 kasım olarak hesapladı buradaki doktorlar. tabi sezeryan bu tarihi etkiler sanırım. listeyi ne zaman ve nerden görücez peki?
canım sezeryan dogum normal dogum tarihiden ortalama bi hafta 10 gün önce yapılıyo. isvicredeyim ben canım. neden sezeryan istiyosun canım. vücudumuz zaten o dogumu yapacak kadar güclü bir sekilde hazırlanmıs.. normal dogum sırasındada bi sorun oldugu oldugu taktirde hemen müdahale edecek kadar iyi bir saglık teknolojisi ve deneyimede sahibiz. o anki acıdan korkmayalım bence. hani 'bir avazda' derlar ya o sekilde olup bitecek.![]()
kubiscim benim sat 31 ocak di sonra kesildi elhdal bakim beni listeye hem listeye nerden baka biliyoruz :)
cnm sen sezeryan olcağını nerden biliyosun bu ikinci bebeğin mi :26: bide yaşın kaç cnm liste için ?
cnm sen sezeryan olcağını nerden biliyosun bu ikinci bebeğin mi :26: bide yaşın kaç cnm liste için ?
valla bilemiyorum kız erkek sağlıcakla gelsn de ama kız çoçuğuda bi ayrı yaaa
ewt pantolonlar zor oluyoo ama çoğu zamn eşofman veya tayt giyorum sıktırmak istemiyom göbüşüü
niye 7 tüpmüş anlamdım hangi tahliller için ki