2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
alttan baktıramam cnım ,daha once bı kez yasadım o durumu bı daha yasamak ıstemıyorum

bı de esımın yanımda olmasını ıstıyorum ama esımın benı o durumda gormesını ıstemıyorum da

bı ıhtımal haftaya gısıp karından baktırabılırım ama bılemıyorum

doğru evet o vaziyette görmesi hoş olmaz zaten. o sahneyi unutamaz.

valla canım bunlar kadınların yorumları ne kadar gerçek bilmem gerçi banada kızıma hamileyken herkez oğlun olacak karnın sivri bilmem popon şöle böle birsürü şey diyolardı ama kızım oldu şükürler olsun çirkinlik konusuna katılıyorum yalnız ama sen daha başındasın 6-7aydan sora yüz değişiyo gerçekten ben kızımda bayağı çirkinleşmiştim hergören şaırıyodu nasıl olsun böle diye gelinimizde bayağı güzelleşişti oğlu oldu ne kadar doğru bilmem

6-7 ay öyle mi? kadın suratıma suratıma sen çirkinleştin diyo bide :27:

iyide bu kişiden kişiye değişir bunun için bence 2. çocuğu olanlar karşılaştırma yapabilir... annem öyle bilmiş kardeşlerimin erkek olacağını... annem bana hamileyken hiç buluntı yaşamamış çok rahat geçmiş hamileliği kardeşlerimde aşırı değilmiş ama bulantı yaşamış bana hamileliğinden farklıymış....

benim annem ne bende ne erkek kardeşimde bulantı yaşamamış. biri bişey diyo, biri bişey diyo :))

her kezin bulantısı kilosu vs herşeyi farklı olur kiminde buşlantı fazlayken kiminde hiç olmayabilir

bulantıyı bılmıyorum ama cırkınlesme guzellesme durumunu bılıyorum bende

benı her goren oglun olucak dedı hatta hamıle oldugumu bılmedıgım zamanlarda herkes sende var gıbı dedı

hatta yok dedıgımde ıse varda saklıyor demısler herkes anlamıstı

ben erkek hıssedıyordum yogun olarak ama su an hıssetmıyorum bırsey
kızımsa gucenmesın dıye

:1:

esra erol gibi çiko diyelim bizde :))

eeee çok şanslısın ozaman...2 sindede rahat hamilelik geçirceksin ne güzel...

ne bileyim, heralde bu haftadan sonra başlamaz dimi?

selam kızlar bende 9 haftalık hamileyim çok bulantım oluyor mutfağa hiç giremiyorum hele buzdolabını açamıyorum herşey kokuyor ben bunları yaşarken eşim birde illa normal doğum olsun diye tutturuyor buda beni strese sokuyor bence bu kararı ben vermeliyim zaten bazı problemlerim var hemoroit problemim var normal doğumdan sonra zorlanmaktan dolayı artmasından korkuyorum çevremde bunu yaşayan kişiler var bilmiyorum belkide kendi vucuduma yapılacak bir mudahileye kendim karar vermek istiyorum hem:26:

merhabalar herkese
sevdecim insallah keseyi gorusrsun 5+3 te bak ben sana ornek olurum belki ben yarin gidiyorum doktora gelir gelmez yazarim sana neler oldugunu Insallah bende gorurum ve hersey yolundadir cok heyecanliyim yerimde duramiyorum saatler nasil gececek acaba.

canim peki orda nasil yani cankat da randevun olunca yine cok bekliormusun yoksa vaktinde aliniyonmu iceri ? :44:

yok canım içerde ciddi bir hasta varsa belki bekleyebilirsin ama normalde bekleme olmuyo tenhalık zaten fazla bekleyen hasta da olmuyo hatta biz brikere randevusuz gitik kanamam olmuştu hemen içeri aldılar beklemedik hiç. pek fazla tercih edilmiyor diye o yüzden tenha sanırım ama benim için tam bi özel hastane standartlarında inşallah hep böyle olur:49:

selam kızlar bende 9 haftalık hamileyim çok bulantım oluyor mutfağa hiç giremiyorum hele buzdolabını açamıyorum herşey kokuyor ben bunları yaşarken eşim birde illa normal doğum olsun diye tutturuyor buda beni strese sokuyor bence bu kararı ben vermeliyim zaten bazı problemlerim var hemoroit problemim var normal doğumdan sonra zorlanmaktan dolayı artmasından korkuyorum çevremde bunu yaşayan kişiler var bilmiyorum belkide kendi vucuduma yapılacak bir mudahileye kendim karar vermek istiyorum hem:26:

çok geçmş olsun inş çabuk geçer bu günlerin....doğum için daha çok erken şimdiden düşünme eşine tamam de geç...drunla konuş bu konuyu belki bebeğin pozisyonu sezeryana uygunolacak bilinmez şimdiden.....

ama şunu unutma sezeryan kolay bir şey değil narkoz alıyorsun bebekte alıyor sonuçta bir ameliyat her türlü riski var

ben miyom ameliyatı oldum aynı sezeyan gibi çok zor sonrarı birilerine muhtaçsin hep bakım için...

çok geçmş olsun inş çabuk geçer bu günlerin....doğum için daha çok erken şimdiden düşünme eşine tamam de geç...drunla konuş bu konuyu belki bebeğin pozisyonu sezeryana uygunolacak bilinmez şimdiden.....

ama şunu unutma sezeryan kolay bir şey değil narkoz alıyorsun bebekte alıyor sonuçta bir ameliyat her türlü riski var

ben miyom ameliyatı oldum aynı sezeyan gibi çok zor sonrarı birilerine muhtaçsin hep bakım için...

sanada çok geçmiş olsun canım çevremde bir çok arkadaşım sezeryan oldu bende sürekli araştıyorum ikisinide yalnız normal doğumunda bazı riskleri var örneğin yeni doğum yapan komşum sıkmaktan dolayı normal doğumda dişini kırmış ama haklısın bunları düşünmek için daha erken hayırlısı olur inşallah:49:

merhabalar herkese
sevdecim insallah keseyi gorusrsun 5+3 te bak ben sana ornek olurum belki ben yarin gidiyorum doktora gelir gelmez yazarim sana neler oldugunu Insallah bende gorurum ve hersey yolundadir cok heyecanliyim yerimde duramiyorum saatler nasil gececek acaba.

İnşallah canım, hadi güzel haberlerle gel.:16: Ben geç yumurtladığım için (18.gün) o yüzden endişeliyim, inşallah görürüm perşembe günü sağlıkla, hayırlısıyla inşallah.:16:

merhaba arkadaşlar nasılsınız :24:

bebeğim1 canım dua ettim senin için işallah kabul olur

dün dr a gittik karından baktı keseyi gördük sadece ama biraz küçüktü ultrasonda 4 +6 günlük çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dedi hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi bide tahlilleri yaparız dedi bukadar yani hamileyim artık içim rahatladı görünce:97:
heralde idrar tahlilinde de geç çıkması bu yüzdenmiş geç döllenmiş o yüzden idrarda hep silik çıkıyordu sonradan netleşti

selam kızlar:)
bugün sonunda bebeğimin kalbinin sesini duydum şükürler olsun,rabbim bekleyen diğer annelerimizi de bu duyguyu yaşatsın inşallah.tarif edilemez bir şey mükemmel bi duygu bu:1:
ama biraz sorun var,kesenin ucunda biraz bozukluk gördü dr um.vücut atmaya çalışıyor tedaviye devam edeceğiz dedi.tutunma problemi var bebeğin.iğnelere devam dedi.en azından tedaviden cevap alıyoruz buna da şükür.hayırlısıyla şu 3 ayı atlatırsam allahın izniyle daha da rahatlayacağım.2 hafta sonra yeniden gideceğiz.sorunlu gebelik olduğu için yakın takip olması gerekiyormuş.
inşallah bu sefer benimle kalacak bebeğim,inanıyorum ve dua ediyorum.hepimiz gönlünce olsun....

canım hayırlı olsun. darısı benim başıma inşallah. ben de yarın gidicem kalp atışı için. bol bol dinlenmelisin bebeğin için. bu arada kaç haftalık hamilesin

canım doğum için konuşmaya daha çok var şimdiden bunları düşünüp kendini üzme
benim ikinci hamileliğim ilkinde dr hiç doğumdan bahsetmemişti doğuma 2 hafta kala karar verdik benim durumumdan dolayı sezeryan oldum ama sorun yaşamadığım için memnunum
bunları düşünme çok erken daha

Kızlar bunu biliyormuydunuz?
hamile kişinin başına az bişey haberi olmadan tuz serpiyorlar ilerleyen dakikalarda hamile ağzını yada çenesini kaşırsa kızı,burnunu kaşırsa oğlu oluyormuş :) hafta sonu misafirlerim vardı ben hiç farkına varmadım kafama tuz dökmüşler bende ağzımı kaşımışım...bakalım doğru çakacakmı ....

Kızlar bunu biliyormuydunuz?
hamile kişinin başına az bişey haberi olmadan tuz serpiyorlar ilerleyen dakikalarda hamile ağzını yada çenesini kaşırsa kızı,burnunu kaşırsa oğlu oluyormuş :) hafta sonu misafirlerim vardı ben hiç farkına varmadım kafama tuz dökmüşler bende ağzımı kaşımışım...bakalım doğru çakacakmı ....

aaa duymuştum ben bunu....hadi bakalım çıkacak mı???

selam kızlar,
geçmişi okudum geldim :)

dün doktora gittik kalp atışlarımızı dinledik ;)

bulantılar tam hızıyla devam ediyor malesef, birde bu yetmezmiş gibi pazar akşamı kan gelmişti çok korktum hemen acile gittik şükür birşey yok dedi doktor :)
bende işe gelmek zorunda olanlardanım malesef :(
ve çok yorgun hissediyorum kendimi...

dua edin kızlar bu sefer ayrılmayayım bebişimden :(

Gunaydınlar herkese :) dun doktora gıttım daha oncede bebısın kalp atıslarını duymustuk dun yıne gorduk 1 bucuk cm olmus ekrandan kalbını goruyosunuz pıt pıt atıyo cok ılgınc cok guzeldı.25 nısana gun verdı 2 lı tarama testı olucak.allah yardımcımız olsun ınsallah.hepımız saglıklı bı sekılde bebıslerımıze kavusuruz ınsallah.allah herkesın gonlune gore hayırlısını versın.

tünaydın kızlarr nasıllsınız bakalımmm.daha i.olacaksınızzz 3 ayı atlatın bir bakalım :D bulantılar halsizlikler azalır 6 aydan sonra son 3 ayda sıkıntılı oluyor ama deger :D

canım agzına saglık teşşekkür ederim 41 tane yasine başladık okuyabilecekler yada okumuş olanlar bana özelden atarsa gerisinide ben kendi arkadaşlarıma söyleyecem.insaallah 41 etamamlayacagız.
okuyanlar bana özelden mesaj atarlarsa sayalım.çok teşşekkürler şimdiden :D

canım ayetel kürside bir sınır yok sadece dualarınıza ihtiyacım var canım.hepinizin agzına saglık :D

selam kızlarrrr ,

ben 6+ 4 ıken gıdıcegım doktora ınsallah kalp atısını duyarım :)

dün dr a gittik karından baktı keseyi gördük sadece ama biraz küçüktü ultrasonda 4 +6 günlük çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dedi hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi bide tahlilleri yaparız dedi bukadar yani hamileyim artık içim rahatladı görünce:97:
heralde idrar tahlilinde de geç çıkması bu yüzdenmiş geç döllenmiş o yüzden idrarda hep silik çıkıyordu sonradan netleşti

dr dan guzel ve mutlu sekilde donen tum arkadaslarimi tebrik ediyorum gozunuz aydin darisi merakla dr a gidecegi gunu bekleyenlere insallah.BEBEGIM arkadasim ben bugun okurum yasini yazabilirsin benim adima ALLAH kabul etsin insallah simdiden

canım ben 6+5 im bende aynı senin gibiyim sadece uyku var bende de valla bende çok korkuyom:18: Bana da normal gelmiyo sen ne kadarlıksın:49:

kızlar korkmayın benımde mıde bulantım oluyodu son 2 gun hıc olmadı bende cok korktum kendı kendımı yedım aklıma kotu kotu seyler geldı nıye bulanıyodu da sımdı bulanmıyo dıye (bulana bı dert bulanmasa :) ) ama dun doktordan pıtpıtlarını duydum ve gordum meraklanmayın :)

maşallah ne güzel darısı başıma:) bende daha keseyi görmedim.. geçen çarşamba gittik bişi görünmedi , yarın tekrar gidicem banada dr geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi....

inşallah yarın bebişimi görürüm....

sanırım bugün tansiyonum düşük.... sanki hep başım dönüyo.....

bide demin bulaşık makinasından feci midem bulandı.......... sanırım yavaş yavaş hamilelik sendiromlarım başlıyo kokulara dayanamıyorum, midem bulanıyo......:31:

Allah tüm çalışan hamişlerin:49: yardımcısı olsunnn.... onlar için bu durum dahada zor.....

Back
X