2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benım de tahlıllerımde sorun yokmuş hıc doktor folıc asıtıne devam etsın konrolle beklıyorum demıs

canım doktorum benım :69:

Kızlar merhaba,bende 5+1 günlük hamişim ancak bir sorunum var, sizinle paylaşıp düşüncelerinize ihtiyacım var...
Ben klomen ve çatlatma iğnesini korunmayı bıraktığım 5.ayımda ilk kullanışımda gebe kaldım, bat günümde beta hcg:410,4 sonra 4+4 günümde ise hcg:1922 çıktı,,, ancak sanki kimsayallarla gebe kaldığım için boş gebelik veya kalbi atmayan bir gebelik yaşayacakmışım gibi büyük korkularım var, henüz sadece keseyi görebildik ama nedense mutlu olamıyorum bu kötü düşünceleri kafamdan atamıyorum, çok kötüyüm, çok korkuyorum sanki bebeğimi kucağıma alamayacakmışım gibi bir his var içimde:58::58::58::58:

canım niye kimyasallarla gebe kalasınyumurta senin sperm eşinin,hepsi tanıdık:1: bende ilk başlarda çok korktum kimyasalmı dış gebelikmi kese varmı kalbi atıyormu diye,ama merak etme zamanla insan bu düşünceleri atıyor kafasından,keseyi görünce çok rahatladım ben,akşamda kalp atışını duymaya gidecez. zaten hamile kalana kadar birsürü stres çekiyoruz şimdi boşu buoşuna stres yapma, hamileliğin keyfini çıkar, kafanda kurmak istersn 9ay boyunca düşünürsün şumu olacak bumu olacak diye, dua et hayırlısını iste ve rahat ol:71:

Bismillahirrahmanirrahim
UMUT LİSTEMİZİİ YAPIYORUM KIZLARRRRR :d بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAH IM İNSAALLAH HEPİMİZE UGUR GETİRİRR.

:nazar::nazar::nazar:işte hamişlerimiz :d rabbim saglıklı hamilellikler saglıklı dogumlar nasip etsin

:nazar:| KK Nick | Sat | Tahmini D.T. | Kilo | Yaş | Yaşadığı Şehir | Güncel Durum |Tedavi görenler |Cinsiyeti| Bebişimizin Adı
1| zuzuipek | 8 Şubat | 15 Kasım| 52 | 28 |İstanbul | pıt pıtlar duyuldu :nazar: |
2|kardelen23 | 8 Şubat | 15 Kasım |83 | 29 | Aksaray | :nazar: |
3|elfinya | 13Şubat | 22 Kasım | 59 | 24 | Balıkesir | :nazar: |
4|kahvekolik | 15Şubat | 22 Kasım | 63 | 27 | İstanbul | kese görüldü :nazar: |
5|bol |9 Şubat |16Kasım| 60 | 26 | Adana | :nazar: |
6|yağmurbuse |7Şubat |14 Kasım| 63 | 28 |İstanbul | :nazar: |
7|nazabülo |16Şubat | 23 Kasım | 58 | 28 |İstanbul | :nazar: |
8|derya2807 |31ocak | 7 Kasım | 63 | 30 |İstanbul | Pıt pıtları duyuldu :nazar: |
9|arm0606 | 28Ocak| 4 Kasım | 58 | 26 |Antalya | :nazar: |
10|sulisim | 2Şubat| 9 Kasım | 52,5 | 29 |Nevşehir | Pıt pıtları duyuldu :nazar: |
11|zuzzuu | 19Ocak| 3 Kasım | 65 | 28 |Düzce | Pıt pıtları duyuldu :nazar: |
12|Princess of Rain | 11Şubat| 18 Kasım | 70 | 26 |İngiltere | :nazar: |
13|ezgim112|27ocak|4kasım|66|26|Manisa|pıt pıtları duyuldu :nazar: |
14 |ekim.29|26şubat|dr.dan ögrenecek|65|22|Kırıkkale | :nazar: |
15 |gulden79 |14şubat |21kasım |52 | 31 | Bursa | :nazar: |
16 | Lımburg1985 | 3 şubat |17kasım | 81 | 26 | Belçika | pıt pıtlar duyuldu :nazar: |
17|tuubaaoz|6 şubat |13kasım|75|25|İzmir|Kese görüldü :nazar: |
18|crafty|25 ocak|1 kasım| | | İstanbul|pıt pıtlar duyuldu :nazar: |
19|helen|28ocak|5 kasım| |27|İstanbul|Kese görüldü :nazar: |
20|gfr|22şubat|29kasım|68 |27|Ankara|2 hafta sonra dr. kontrolü var :nazar: |klomen ve pregnyl tedavi gördü|
21 |nezihali |30ocak |7 kasım |55 |27 |Ankara |pıt pıtlar duyuldu :nazar: |
22 |vildan41 |1şubat |8 kasım |59 |24 |Kocaeli |pıt pıtlar duyuldu :nazar: |
23 |sympathique |27ocak |3kasım |63 |26 |Fransa |pıt pıtlar duyuldu :nazar:|tüpbebekle |
24|çelik198408|25şubat|2 aralık|82|27|Nevşehir|henüz dr.a gitmedi :nazar: |ovülasyon testiyle dogal|
25|sumak|25şubat|2 aralık|55|25|İzmir|:nazar:
26|Tatlıcık|16şubat|23kasım|50 |27|Antakya|kese görüldü:nazar: |dogal yolla oldu|
27|izmit_1982|7şubat|14kasım|70|28|İzmir|kese göründü:nazar:|dogal yolla oldu|
28 |sumurfie81|25ocak|1kasım|58|29|İzmir|pıt pıtlar duyuldu:nazar:
29|Junzi|31ocak|8kasım|58|26|İistanbul|kese görüldü :nazar:
30 |hatcag |10şubat |17kasım |68 |28 |Diyarbakır |cumartesi kontrolü var :nazar:
31 |Karafeslegen | 15 şubat | 25 kasım |68 | 27 |İzmir |:nazar:
dublex 6 şubat 13 kasım 72 33 istanbul kese göründü :nazar:doğal yolla oldu

slm arkadaşlarım......

akşam üstü dr a gidicem kese için inşallahh görünür çünkü bana dr geç döllenme olmuş demişti.....

biraz tedirginim....:18:

sat 16 şubat beklenen doğum 23 kasım çıkıyo.....

benimle aynı hamiş kalanlarınız gördü sanırım bebişlerini:emir_bebek::nazar:.....

inşallah bende görürürüm:65:

canım niye kimyasallarla gebe kalasınyumurta senin sperm eşinin,hepsi tanıdık:1: bende ilk başlarda çok korktum kimyasalmı dış gebelikmi kese varmı kalbi atıyormu diye,ama merak etme zamanla insan bu düşünceleri atıyor kafasından,keseyi görünce çok rahatladım ben,akşamda kalp atışını duymaya gidecez. zaten hamile kalana kadar birsürü stres çekiyoruz şimdi boşu buoşuna stres yapma, hamileliğin keyfini çıkar, kafanda kurmak istersn 9ay boyunca düşünürsün şumu olacak bumu olacak diye, dua et hayırlısını iste ve rahat ol:71:
oyy cnm tşkr ederim, umarım herşey yolunda gider hepimiz için, kafamdan atmaya çalışacağım bu kötü düşünceleri yada enazından sonraki c.tesi kalp atışlarını duyana kadar:66:

merhabalar herkese
bende bugun keseyi gorenler kervavina katildim Allaha bin sukurler olsun. Yanliz doktor karindan goremedi alttan bakipta gordu.Simdi elimde ultrason ciktisi mutlu mesut geziyorum. darisi tum yeni gorecek arkadaslara.

Son düzenleme:
kızlar sizlere i şey sormak istiyorum bende allah nasip ksmet ederse kasm ayı annesi olacağım 4 haftalk hamileyim geçen hafta doktora gittiim kese göründü ama bebeğim görünmedi doktor haftaya yine gel bakalım dedi belki o zaman görülür dedi bense endişelendim bebeğim neden görünmedi sizce kaç haftadan sonra görülüyor kalp atışları ne zaman duyuluyor bu konu hakkında hiç bi bilgim yok açıkçası korkuyorum boş gebelik denen bi şey varmış inşallah öyle bişey olmaz haftaya gittiğimde5+2 olacak sizce görünürmü

kzlar lütfen hamile listesine benide eklermisiniz 21 yaşındayım tahmini doğum tarihi19 kasım son adet tarihi 12 şubat doğal yolla oldu şu an için sadece kesesini gördük beta hcg değerim 2260

inşallahhhh saatler geçmek bilmiyoki:)

bende cuma gidicem :18::18::18:

kızlar sizlere i şey sormak istiyorum bende allah nasip ksmet ederse kasm ayı annesi olacağım 4 haftalk hamileyim geçen hafta doktora gittiim kese göründü ama bebeğim görünmedi doktor haftaya yine gel bakalım dedi belki o zaman görülür dedi bense endişelendim bebeğim neden görünmedi sizce kaç haftadan sonra görülüyor kalp atışları ne zaman duyuluyor bu konu hakkında hiç bi bilgim yok açıkçası korkuyorum boş gebelik denen bi şey varmış inşallah öyle bişey olmaz haftaya gittiğimde5+2 olacak sizce görünürmü

ben 5+1 de keseyi gördüm, bebek görünmüyordu. dr çok normal daha görünmez dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 4. haftada tabi görünmez :) acele etmeyn

bende cuma gidicem :18::18::18:

ben 5+1 de keseyi gördüm, bebek görünmüyordu. dr çok normal daha görünmez dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 4. haftada tabi görünmez :) acele etmeyn

ister istemez endişelenim biraz cuma günü tekrar gidicem bakalım belki görünür belli olmaz bide doktoru hiç sevmedim çok gıcık

Selam kızlarrr.bende varımmmm.:80: Benide çizelgeye eklermisiniz?
Ben 6+4 iken bebeğimi ve kalp atışlarını duydum. Bebeğimizin boyu 0,66 mm
pazartesi 2.randevumda testler yapıldı ve bişey çıkmadı testlerde.
Ikinci kez bebeğimizi gördük.tam 8 haftalıktık boyumuz 19,5 mm.
Herkese güzel hamilelikler diliyorum....
:16:

Back
X