- Konu Sahibi bebegim_01
- #7.501
gunaydin kizlar nasilsiniz? umarim her kes yaxsidir, dun aksam doktora gitdim benim yaramaz o kadar huysuz ki...![]()
karnimda bi taklalar atiyor bir oynuyor inanamazsiniz. doktor cooook yaramaz dedi. surekli eli agzinda.:26: hatta bize el bile salladi akilli balam menim, el sallarken bi resmini cekdik inanilmaz guzel.... aslinda cok cirkin bir sey iskelet gibi minicik amma o kadar kendime yakin hiss etdim ki... ilk bakisdan asik oldum yavruma
esim de izledi mutlulukdan ucuyorduk.
sozle anlatmak mumkun diyil...ama cinsiyyetini gostermedi, cok ters anasi kilikli...
size bir sey soyliyeyim ben evde bardas kurub oturmayi cok severim kanepede yatakda falan hiiiic fark etmez cok rahat olurum hani yoga yaparken otururlar ya iste o. :76: miniyim karnimda aynen oyle oturmusdu.
![]()
bakarken esimle sok olduk nasil yani diye tipki ben ya tipki ben,
sanki gozuyle gormus onu yapiyor. yerim onu ben., anneler sizin bebisleri de yerim ben coook mutluyum.
bu arada doktor bir problem yok dedi, ensesine burnuna falan bakti normal dedi. allah hayirli evlat etsin hepimizinkini insallah. bir az basinizi sisirdim ama olsun o kadar arkadas diyilmiyiz???
bu arada eurovizyonda finale dusmediyiniz icin cok uzuldum ama siz uzulmeyin kardes ulke, can Azerbaycanima ses verin destek olun. biz orada hepimiz icin yarisicaz
![]()
Çok sevindim