- Konu Sahibi bebegim_01
- #10.081
bende sorucaktım çin takvimine göre doğru çıkan varmı diye 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranızda hala coraspirine devam eden varmı ben devam ediyorum ama doktorum demir hapına başladı siz saatleri nasıl ayarlıyosunuz demir hapını sabah aç içtim normalde sabah tok alıyodum ama coraspirinide öğlen tok alsam olurmu??
Aranızda hala coraspirine devam eden varmı ben devam ediyorum ama doktorum demir hapına başladı siz saatleri nasıl ayarlıyosunuz demir hapını sabah aç içtim normalde sabah tok alıyodum ama coraspirinide öğlen tok alsam olurmu??
cnm zaten ilk aşıdan sonra aşı kartı veriyolar sağolsunlarcanım sen sağlık ocağına kayıt yaptırmadınmı orda zaten 16.haftadan sonra tetenoz aşının olduğunu söylüyorlar eğer kayıt olmadıysan hemen git kayıt ol valla cok güzel ilgileniyorlar sürekli arıyorlar bu arada 1.doz vurulduktan sonra diğerlerinide sor canım mutlaka
:))Yani Allah'ıma şükür hep işlerim yolunda gider.
Kardeşlerim ve yakın arkadaşlarım da bana her zaman dört ayak üstüne düşüyorsun derler ve hatta iş yerinde bazı arkadaşlar sürekli sayısal falan oynatıyor bana
Ama tabi sayısal çıkan olmadı hiç
Kabataslak şanslı oluşum böyle, detaylara girersem Kasım'a kadar çıkamayabiliriz :)) Ama benim ismimdeki herkes benim gibiyse, bir de çok süslü olduğumuzu söyleyebilirim iyi düşünmelisin kubi
:82:
uffffffffff kızlar yine öğrenemedim cinsiyetini, haftaya cumaya kaldı, bu arada o kadar huysuzumki, ağlayıp duruyorum, dün gece hepimiz için dua ettim hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza bi alsak, bi koklasak geçse tüm sıkıntılar...
Herkese merhaba,beni de eklermisiniz..Doğum tarihi 11 kasım.Cinsiyeti erkek =)
hekese günaydın .... KUBİ bende kasım annesiyim benide listeye eklermisin SAT 6 şubat, doğum tarihi 13 kasım cinsiyetimiz daha belli değil
canım ben devam ediyorum hala coraspirine sabah kahvaltıdan sonra elevit ve folbiol ile beraber alıorum öğle yemeğinden 1 saat öncede ferrum ford akşamda iğnemi vuruorum :))
hoş geldinizekledim cnm ikinizide yanlız listeye bakıp bana eksik bilgilerinizi verebilirsiniz
![]()
hoş geldinizekledim cnm ikinizide yanlız listeye bakıp bana eksik bilgilerinizi verebilirsiniz
![]()