- Konu Sahibi bebegim_01
- #11.341
gunaydin annisler gunaydin bebisler...biliyorsunuz benim bebeyimin beyin damarlarinda minik sistler vardi, bu yuzden iyne falan yazmisdi, bugun aksam son iynemi vurdurucam insallah yarin doktora gitmeyi planliyorum. insallah olumlu sonuclar aliriz. benim icin de dua edin lutfen...
bu arada benim gobisim baya buyudu.artik hic bir elbiseme sigamiyorum desem yeridir. esim dun ne kadar buumussun dedi,
moralim bozuldu. galiba cok kilo alicam.
kendisi sisko kadinlari hic sevmez
yaa ya beni de beyenmezse cok uzulurum
bu arada herkese mutlu ve huzurlu gun
![]()
umarım düzelmiş olur canım.. gerçekten zor bi durumdasın.. umarım bişeycikler kalmamıştır...
kilo olayına gelince de sen bi tosunu doğurunca, artık eskisi kadar beden derdine düşmeyeceksin merak etme.. artık çocuklu bir anne olacaksın..
kimse senden doğum sonrası 90-60-90 lık bir durum beklemiyodur herhalde
Arkadaşlar merhaba,
20 haftalık hamileyim.Kısmetse doğum tarihi 05.11.11 olarak görünüyor ultrasonda.Fakat kafamı karıştıran bir konu var.Dr um hiç bir şekilde ek vitamin vermedi.Demir ölçümüm yapıldı,normal çıktı ama bildiğim kadarıyla mutlaka demir takviyesi gerekiyormuş.Sizler kullanıyormusunuz?Ayrıca bu haftalarda ayrıntılı organ taraması yapılması gerekiyormuş,ama drum gerek görmedi.Sizde başka bir dra gidip yaptırayım mı?
25. haftada organ taraması var diye biliyorum, belki de doktor kendi yapacak o yüzden bişey söylemiyor olabilir..
çünkü benim abimin eşi de hacettepe de kontrollere gidiyor bir doçent hocaya..
ben organ taraması yaptırmadın mı felan diye onu telaşlandırdım..
o da doktoruna sordu, doktor ben yaptım onu demiş
senin doktorun da yapmış olabilir...
demir takviyesi şart bence..
çünkü doğumda çok kan kaybedebilme durumumuz olabilir, onları düşünerek nitelikli kan depolamalıyız...