• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yaw kızlar bu arada size ne diyecegim..
benim ne hayallerim vardı ne muzikler dinletecektim edecektim ben bu kıza ama o kadar yogun 1.5 ay gecirdim ki kosusturmayla (kayınpederin anjiyo + bypass ameliyatı nedeniyle) hepsi fosss :((
yuzmeye de gidemedim nicedir..
aksamları da nadir yuruyoruz esimle artık cok yogunuz eve hep 10 da donuyoruz eve.. kendimi cok suclu hissediyorum bebisime karsı..
ne dinletebilirim bebegime .. bu baby mozartlar falan var ya onlardan aldınız mı siz?
bu arada kulaklıgı gobeginize mi koyuyorsunuz yoksa siz kendiniz mi dinliyorsunuz?

zaman geçmiyor diyoruz ya
aslında geçiyor hemde bal gibi
daha dün konuşmadık mı oda siparişi verdim 1,5 ay sonra bende diye
o 1,5 ay bu cumartesi işte
ayyy
heyecanlıyım bi yandan da çok korkuyorum.
Rabbim sağlıkla içine yatırmayı nasip etsin inşallah

Amiiiiin canım Allah sağlıkla, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Allah korktuklarımızdan emin etsin inşallah..

benim ne hayallerim vardı ne muzikler dinletecektim edecektim ben bu kıza ama o kadar yogun 1.5 ay gecirdim ki kosusturmayla (kayınpederin anjiyo + bypass ameliyatı nedeniyle) hepsi fosss :((
aksamları da nadir yuruyoruz esimle artık cok yogunuz eve hep 10 da donuyoruz eve.. kendimi cok suclu hissediyorum bebisime karsı..
ne dinletebilirim bebegime .. bu baby mozartlar falan var ya onlardan aldınız mı siz?
bu arada kulaklıgı gobeginize mi koyuyorsunuz yoksa siz kendiniz mi dinliyorsunuz?

ben göbeğime koyuyorum,hem baby mozart,hem kağan kocatepe,hem diğer klasikleri dinletiyorum...başta tepki veriyodu şimdi alıştı sanırım yada hoşuna gidiyo ve uyuyo:79:

bana davetiye gelmedi hacım neden böyle oldu acep?:26:
neden bahsediyorsunuz biz de bilelim bakiiimmm:))

ben göbeğime koyuyorum,hem baby mozart,hem kağan kocatepe,hem diğer klasikleri dinletiyorum...başta tepki veriyodu şimdi alıştı sanırım yada hoşuna gidiyo ve uyuyo:79:
kagan kocatepenin web sitesinde muzik de mi var?? aaa bilmiyordum ben hep haftaları takip ediyordum sadeceeeee

bende karışıık hem klasik müzik hem kuran kulaklığıda pantolonun içine koyuyorum direk o dinliyor :)

gecen arkadaşım kaan kocatepenin cd sini almış onu daha dinletemedim ama

uykum var çok yaaaaaaaaa
offfffffff

Korku da bilmiorum ki
alma oda doğmadan öyle böyle diyenler
35. haftalarda vahşet senaryoları çizenler,
ama aldırmayacağım
3 tahta parçası mı değiştirecek alnıma yazılanı

benım bebegım buyudu artık bu gunlerı bızde cok sukur saglıcakla atlattık.ılk bebegımdı ve bırsuru cok alısverıs yaptım ama cogunuda gıydıremedım cok urun wardı cunkı.yapyenı yıpranık dahı degıl erkek bebek gıysılerımı satılıga cıkardım 0 12 ay arası markalı fotoda yollarım maıllerınıze.bende artık akıllandım ve 2.elden alıyorum 1 yasın ustundekılerı alıyorum kanzın albımınının sevı bebenın urunlerı altacması yanyatıs yastıgı kısın gıyecegı ve cok begenecegınız tulum hepsı cok sık takımlar hatta damatlıgına kadar aldıgımda 500 tlden fazla para verdım ama sımdı cok uygun fıyata elımden cıkarıyorum 80 den fazla parca

uykum var çok yaaaaaaaaa
offfffffff

Korku da bilmiorum ki
alma oda doğmadan öyle böyle diyenler
35. haftalarda vahşet senaryoları çizenler,
ama aldırmayacağım
3 tahta parçası mı değiştirecek alnıma yazılanı

aman canım sen kimseye aldırış etme millet bayılıo böle kötü senaryolar uydurmaya onu alma bunu alma ne alcaz biz anlamıyorum ki insanlar neden bu kadar kötümser :47:

selam kizlar dun yoktu kk ya ne sinir bozucu bir durumdu...simdide gecmiis okudum cok sukur bitirdim.

k.i.pasam tesekkur ederim canim doktor isimleri icin kardesim su anda kayseride ama okullar acilinca sirnaga gidecek yine:59:

benim icimde 2 gundur cok buyuk bir sIKintI var hayir olsun diyorum surekli geceleri uyamaz oldum icim daraliyor nefessiz kaliyorum bir an cok korkuyorum ya...

sag kasimda surekli bir agri var ve belim,sirtimdada agrilar var uykuya hasrettim kac gundur ama bugun uymusum cok sukur yeni kalktim:52:

karnimiz cok ac ya karnimiz doyuralim sonrada bebegimin cicilerini utuleyecegim.

hafta sonu ciciler aldim yine kizima kendimede motherdan gecelik aldim sabahligiyla beraber ayrica emzirme sutyenleri gibi kancasi var geceligin askilarinda hosuma gitti.pijamalarimi, gecelimi hallettim sonunda.2 tanede emzirme sutyeni aldim motherdan.

http://www.mothercare.com/richConte...i=B004H2250A&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2

aynı ben :))))))
tüp bebek ya bizim ki hep yatacaksın dediler
ben transferin 2. günü dışardaydım:9:
şimdi doğum için aynı şeyi söylüyorlar bakalım nolucak
tek korkum kış günü hasta olur diye dışarı çıkarmam gibi geliyo
hatta yılbaşı için pazarlık ediyorum kocamla ben küçücük çocuğu götürmem ananlara haberin olsun diye
normal diilsin sen diyo

bnde goturmiyciğimmmm yılbasında anasına... her tarafta sıgara ıcıyıolar evlerı korunaklı diill sadece bı odada ısınıyolar eee ordada sıgara ıcılınce bnm mınık melegımmme dokunurr dıyciğim kocısıme cunku kocacaım sıgara dusmanı goturmıcegıne emınım... zira bn eskı osmanlı hatunu gbı davranıp kocamın sozunden cıkarmıyım hıcc.. ı ııhh cıkmammm..

ya kızlar bebek bakım ürünlerini musteladanmı yoksa sebomed tenmi alsam karar veremedim hangisi daha sağlıklıkdır bebekler için bi kaç arkadaşım ilk aylar mustela kullan dedi kararsız kaldım siz ne marka aldınız

selam kizlar dun yoktu kk ya ne sinir bozucu bir durumdu...simdide gecmiis okudum cok sukur bitirdim.

k.i.pasam tesekkur ederim canim doktor isimleri icin kardesim su anda kayseride ama okullar acilinca sirnaga gidecek yine:59:

benim icimde 2 gundur cok buyuk bir sIKintI var hayir olsun diyorum surekli geceleri uyamaz oldum icim daraliyor nefessiz kaliyorum bir an cok korkuyorum ya...

sag kasimda surekli bir agri var ve belim,sirtimdada agrilar var uykuya hasrettim kac gundur ama bugun uymusum cok sukur yeni kalktim:52:

karnimiz cok ac ya karnimiz doyuralim sonrada bebegimin cicilerini utuleyecegim.

hafta sonu ciciler aldim yine kizima kendimede motherdan gecelik aldim sabahligiyla beraber ayrica emzirme sutyenleri gibi kancasi var geceligin askilarinda hosuma gitti.pijamalarimi, gecelimi hallettim sonunda.2 tanede emzirme sutyeni aldim motherdan.

http://www.mothercare.com/richConte...i=B004H2250A&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2

prenses'cigim cok guzelmisss gule gule kullan
yalnız erken degil mi daha gecelik ve sutyen almak icin tatlım?
ben de m&s a gittim gecen gun kadın bana bekleyin biraz daha gogusleriniz daha dolgunlasabilir ayrıca gecelik icin de kilonuz artabilir dedi yada ben inandım ona ne biliim:32:

Herkese günaydın, 26+3 günlük hamileyim, forumu okuyorum her gün hemen hemen ama yazacak vakit bulamıyorum genelde, bugün işler daha bi sakin gibi.
Bi sorum olacaktı, geceleri nasıl uyuyorsunuz, sol tarafa yatın diyorlar ama sanki soluma yatınca da bebek oraya kayıyor, eziyorum birazını gibime geliyor.
Her sabah uynadığımda da kendimi sırt üstü yatarken buluyorum en rahat öyle ediyorum ama o zaman da kan ve oksijen akışı yavaşlıyormuş bebeğe giden.
sizde durumlar nası?

sola yatıyorum, bacaklarımın arasına yastık koyuyorum. ama sabah kendimi sağda yada sırt üstü bulduğum çok oluyor. Allah'a emanet artık.

ben beğenmedim şeker
kokusu fln
yok Dalin şampuan
bebe yağı jhonson
kremleri mustella
bakım ürünleri de sebamed diyorum ben Nil hanım için

johnsons ın mor kapaklısı süper kokuyor. ben göbeğime sürüyordum. mis gibiydi.

hani bayram perşembe bitio ya
ben cuma eminönü yapçam
şeker beğencem ordan pijama almaya bakırköye giderim belki
kendimiçok enercik gördüm

bakırköyde ne var, bana da bi de.
bu bebek çikolatalarına baktım bir kaç pastaneden 80 den başlıyor fiyatlar... mevlüt için olanlara daha bakamadım crafty sen gidicekmişsin baktıklarını bayram sonrası paylaşırmısın bacım...

arkadaşım eminönüne bakmış. tanesi 1 liraya falan geliyormuş çoğu modelin.

asidi kaçmış maden suyu içirmek hem sarılık olmasın diye yapılır hem de bebeğin gaz sorunu olmaz,
doğar doğmaz ama ilk onu içireceksiniz.
hatta tv'de bir cocuk doktoruna gaz sorunuyla ılgılı soru sorunca,
ben cocuguma dogar dogmaz asidi kacmıs maden suyu ıcırdım ve hıc sorunu yasamadık demıstı:27:

esımın aılesı tum cocuklara bunu yapıyor ve hıc sarılık olan olmamıs.
ınsallah bız de yapıcaz kızıma:86:

ben gaz olmaması için nar suyu duymuştum. kk da okudum yani. 1-2 tane narı sıkıp içiriyomuşsun. bilmiyorum ama zararı var mı.

ben bi bebe mağazasından mozartın bebekler için olan bi cd sini almıştım. ama beni baydı bee nası uykum geliyo. kulaklıktan duyabildiğine emin olsam keşke.

ya kızlar bebek bakım ürünlerini musteladanmı yoksa sebomed tenmi alsam karar veremedim hangisi daha sağlıklıkdır bebekler için bi kaç arkadaşım ilk aylar mustela kullan dedi kararsız kaldım siz ne marka aldınız

bana hep sebamed daha güvenilir gelmiştir. sadece şampuanı göz yakıyomuş o yüzden dalin alıcam.

Yaklaşık 20-22. hafta civarında aynı problemi yaşamış ve bu panikle sürekli araştırma yapmış biri olarak cevap vermeden geçmiyim dedim
Benim de idrarda proteini sağlık ocağına gittiğim rutin kontrollerde tespit ettiler
Nedir ne değildir diye araştırırken preeklemsi habercisi olabildiğini öğrenince baya da bi panik yaptım
Ama hemen endişelenmeye gerek yokmuş çünkü sadece idrarda protein olması direk buna işaret etmiyormuş
Bunun yanı sıra kilo alımında hızlanma, tansiyonda düzensizlikler ve bacaklarda şişme (dikkat yanlız ayak değil) gibi belirtileri varmış bu preeklemsinin
Ben de idrarda protein ve kilo artışı vardı sadece diğerleri ise gayet normaldi, dedim peki napıcam ben
Bol bol su içeceksin ve karbonhidrat alımını azaltıcaksın dediler
Ki o dönemde ben baya bi hamur işi ve beyaz ekmek tüketiyormuşum farkında olmadan
Şuan beyaz ekmek yerine kepekli yiyorum ve diğer hamur işi tarzı şeyleri birkaç ısırık alıp bırakıyorum, sırf canım çekmesin diye o da, bir de deli gibi su içiyorum ama hava çok sıcak olduğu için anca kesiyor zaten
Şuan tekrarlanan tahlilde bişey çıkmadı çok şükür
Bu arada bebek pozisyonunun da endişe edecek bişey olduğunu düşünmüyorum, son kontrolde bizimki de gayet baş aşağı duruyodu, doktor bunu bir sorun olarak görseydi mutlaka söylerdi

canımm cevap verdiğin için teşekürlerrrr bende de var kilo alımı ama buğazımı tutamıyorum istesem azim etsem hemen zayıflıyorum kilo vermek zor olmuyor benim için en azından olmuyodu artık kızımı doğurduktan sonra bakıcam zayıflama işlerine allah nasip ederse tavsiyelerine uyacamm ama dün akşam sahurda çok börek yedim nasıl çekti canımm biliyorum yaptığım yanlıştı ama kendime engel olamadım dikaat etmeye çalışıyorum bu gün işe gelirken dometes salatalık peynir birde kepek kemeği getirdim onları yedimm inşallah düzelir bbek pozisyonu değişiyormuşş benimki değişti heralde kasıklarıma doğru vuruyorrr benim birde insülün direncim vardı ben aynı zamanda polistik overimm şekerimm yüksek çıktı inşalah cumretsi 100 lük teste güzel çıkarr

sola yatıyorum, bacaklarımın arasına yastık koyuyorum. ama sabah kendimi sağda yada sırt üstü bulduğum çok oluyor. Allah'a emanet artık.

johnsons ın mor kapaklısı süper kokuyor. ben göbeğime sürüyordum. mis gibiydi.

bakırköyde ne var, bana da bi de.

arkadaşım eminönüne bakmış. tanesi 1 liraya falan geliyormuş çoğu modelin.

ben gaz olmaması için nar suyu duymuştum. kk da okudum yani. 1-2 tane narı sıkıp içiriyomuşsun. bilmiyorum ama zararı var mı.

ben bi bebe mağazasından mozartın bebekler için olan bi cd sini almıştım. ama beni baydı bee nası uykum geliyo. kulaklıktan duyabildiğine emin olsam keşke.

güzel pijamacılar varmış
duyduğumun yalancısıyım :)

Back
X