• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kayserili paşammmm
yazmıyon bacım

benim bugün itibari ile izne çıkmama 44 günüm kaldı :) Ekim 1 de çıkıcam hacıııı :)
tatilleri de çıkartırsam 28 gün daha gidip geleceğim istanbullu metrobüs ayıları ile
ayyy pek mutluyum :)
arada kaçar gelmem de ben
ehehehehe

bende ekım 1 de cıkmayı dusunuyom tabı ıs yerınden bırakırlarsa cunku cok bırakma taraftarı deıller yanı hıc olmasa haftada 1-2 gun ıse gelebılırım cok sıkıldım zaten hergun 1,5 saat yol cekıom bu mersının nemı ve sıcagında gecelerı uyku rahat uyuyamaz oldum cok zorlanıom ısten tam 4 ay ızın alırsan senı cıkartırlar dıolar raporluyen bıle rahat ızın yapamıcam gıbı ızın deyınce stres baslıo zaten canım sıkılıo bı devlete sırtımızı dayayamadık.. offfff offfff

doğumdan sonra kendim işten çıksam tazminatımı alamıyormuyum ille işvereninmi çıkarması gerekiyor
14 yıl oldu benim çalışalı yazık olur tazminatıma
ama alınır heralde öyle mi

sözleşmeni görmemiz lazım ber,ayrıca bildirim önellerine uyarsan tabiki alırsın neden alamayasınki

kuzuuu ben de büyüyebilen beşikten aldım 15 yaşına kadar kullanabilir diye ama bakalım ergenlik döneminde hala bebek odasını kullanmak isteyecek mi?:1:Bir de benim ki oğlan çocuğu:emir_bebek:aldığıma pişman oldum vallahi bacıcığım

Ya öyle tabi de ben birtane beyaz beğendim hem kıza hem erkeğe uyar diye sonuçta beşik ortadan kalkınca bebek odası olduğu çokta belli olmaz diye düşünüyorum..hem 10 sene kullansak yetmezmi acaba :) sonrada genç odası alınır..Zaten şimdiki mobilyalarn ömrü nedirki ?

evt cnm ta kendisi:(( allah ıslah etsin ne diyim.

kızlar 32. haftadamı ayrılacaksınız hep?

ben 37 diye düşünüorum :)

doğumdan sonra kendim işten çıksam tazminatımı alamıyormuyum ille işvereninmi çıkarması gerekiyor
14 yıl oldu benim çalışalı yazık olur tazminatıma
ama alınır heralde öyle mi

kendin çıkarsan alamazsın cnm
özel bir anlaşman yoksa
ya da 212 li değilsen.
Dimi kız made

Hamişler ve onların tatlı minikleri....Günaydınnnnnnnnn...........Havaların sıcaklığından şikayet etmeyelim lütfen şükredelim....Sağlığımız yerinde, bebişler sağlıklı..2 - 2,5 ay sonra bebişlere kavuşacağız...Bu mutlu güzel şeyleri düşünün....8 aylık yada 9 aylık olabilirdik bu aylarda ama şükür 6-7 aylardayız çoğumuz....Bu güzel günleri aratmasın rabbimiz yeter.....sadece sölemek istedim yanlış anlamayın.....

ayy şükredioz heral:63::34:

evt cnm ta kendisi:(( allah ıslah etsin ne diyim.

kızlar 32. haftadamı ayrılacaksınız hep?

Bende 37 haftada çıkmak istiyorum.Doğumdan sonra bebeğimle daha çok kalmak istiyorum sonrada annem bakacak inşallah....İşyeri hekimim dediki 37. haftaya kadar çalışmak istesen bile 32. haftada doktorundan yazıyı al dedi.. Yani 32. haftada doktorumdan alacağım yazıda 37. haftaya kadar çalışması uygundur yazacak..İlgililerin dikkatine :)))

günaydın güzel anneler nasılsınız iyiysinizdir inşallah benim leptopda bir sorun var sıkça gelemiyorum :30: günler yaklaşıyo :18: :1::1::1::1:

bende ekım 1 de cıkmayı dusunuyom tabı ıs yerınden bırakırlarsa cunku cok bırakma taraftarı deıller yanı hıc olmasa haftada 1-2 gun ıse gelebılırım cok sıkıldım zaten hergun 1,5 saat yol cekıom bu mersının nemı ve sıcagında gecelerı uyku rahat uyuyamaz oldum cok zorlanıom ısten tam 4 ay ızın alırsan senı cıkartırlar dıolar raporluyen bıle rahat ızın yapamıcam gıbı ızın deyınce stres baslıo zaten canım sıkılıo bı devlete sırtımızı dayayamadık.. offfff offfff

evt ya insana bir huzurla yaşatmıyorlar şu dönemi:(

Bende 37 haftada çıkmak istiyorum.Doğumdan sonra bebeğimle daha çok kalmak istiyorum sonrada annem bakacak inşallah....İşyeri hekimim dediki 37. haftaya kadar çalışmak istesen bile 32. haftada doktorundan yazıyı al dedi.. Yani 32. haftada doktorumdan alacağım yazıda 37. haftaya kadar çalışması uygundur yazacak..İlgililerin dikkatine :)))

bende 37 ye kadar isterimde çok zor bırakmaz bizim öküz:(

günaydın kızlar
kabus gibi bi gece geçirdim belim karnım ve kasıklarımın ağrısından sabaha kadar dolandım durdum
bu hamile yastıklarından alan var mı hangi marka aldınız artık imdaaaaaaaaaaaatttttttttt diye bağırasım var çünkü
bide onunla yatmayı deniyim gece 3 yastık artı yorganla resmen siper yaptım kendime genede bana mısın demedi :50:

günaydın güzel anneler.. ben bu sabah baya uyudum, sahurdan sonra 8 de ancak uyuyabildim çünkü.. sağa sola dönüp durmaktan... sıcaklardan uyuyamıyorum artık..

bende 2 rakamlı sayılara düşücem inşallah az kaldı:) 6. ayımız 3 gün sonra dolacak... bende heyecan korku hepsi var.. bazılarınız hamileliğin biran önce bitmesini istiyo.. bende böyle bi durum yok.. sonrası beni çok korkutuyo, hep hamile kalabilriim heralde:) ama bu halimle çok ağırlaşmadan:)

Eki Görüntüle 242213

ay bu resim cok hosuma gitti..paylasayım dedim..
anac duygularım olusmaya basladı sanırsam..

Önceden sorsalardı bebek hamilelik aman uff sıkıcı derdim:)
Hiiiç öyle anaç bi yanım yoktu:)
Kendime çok şaşırıyorum şimdi.
Bebeğimden başka bir şey düşünemez oldum.
Onu görmek ona bakmak için acayip sabırsızlanıyorum
Ve Fatmacım ağlayıp duruyoyorum böyle fotoları görünce,ya da bebekle ilgili şarkılar dinleyince:)
Bana erkek fatma derlerdi yav:)
Noldum ben böyle:)
Ama çok mutluyum ya:)

madem iş hukukundan sorular sorulmuş.. bi soruda benden gelsin.. şimdi ben bi yapıdenetim şirketinde çalışıyo görünüyorum.( doğru değil biliyoum ama yapı denetimlerde işler böyle yürüyo) sigortam tam yatıyor, ama ücrteimi eksik alıyorum, gidip çalışmadığım için.. bu doğum iznimi almak zorundamıyım ben.. ben doğum izni alırsam onlar benim imza hakkımı kullanamıyolar.. kısaca doğum iznini hiç kullanmama hakkım var mı.. zaten çalışmadığım için benimle ilgili bi sorun yok, izinli görünürsem onlar madur oluyor?

kayserili paşammmm
yazmıyon bacım

benim bugün itibari ile izne çıkmama 44 günüm kaldı :) Ekim 1 de çıkıcam hacıııı :)
tatilleri de çıkartırsam 28 gün daha gidip geleceğim istanbullu metrobüs ayıları ile
ayyy pek mutluyum :)
arada kaçar gelmem de ben
ehehehehe

burdayım,
ekşi sözlüğe takıldım biraz:27:
ben de 21 ekimde ayrılacam izne inşallah bi aksilik çıkmazsa,
doğuma 3 hafta kala, 12 kasım ya benim doğum tarihim:27:
izni doğum sonrasına aktaracam inşallah:49:
toplu taşıma olayları cok sıkıntılı yaw,
milletimizin çoğu da höküz ve anlayıssız oldugundan:30:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
kabus gibi bi gece geçirdim belim karnım ve kasıklarımın ağrısından sabaha kadar dolandım durdum
bu hamile yastıklarından alan var mı hangi marka aldınız artık imdaaaaaaaaaaaatttttttttt diye bağırasım var çünkü
bide onunla yatmayı deniyim gece 3 yastık artı yorganla resmen siper yaptım kendime genede bana mısın demedi :50:

beni şimdilik 1 yastık arada da kocişim idare edio :1:

Arkadaşlar ben dün gece çok fena şekilde karnımın ustune dustum. Hemen acıle gıttık nst ye aldılar. Bebegın kalp atısları normal cıktı. O kadar korktum ve agladım kı parcalanan ellerımı ve dızlerımı bıle ebe hanım farketmese gormeyecektım. sabah da 8 de doktorumla bulustuk ultrasonda ınceledı bırsey olmadıgını herseyın normal oldugunu bu 2 gun dınlenmemı eger kanama ya da sıvı gelırse hemen hastaneye gıtmemı soyledı. Yine de içim içimi yiyiyor ya birşey olursa ya da olduysa diye. Akıntım oldu mesela biraz once hemen vesvese yaptım. Ne kadar gelırse panık yapmam gerektıgını bıle bılmıyorum. Lutfen dua edın bızım ıcın

canım çok geçmiş olsun topiğe yeni girebildim mesajını yeni gördüm inşallah iyisindir şimdi çok şükür bebeğe bişey olmamış içini ferah tut rabbim büyük dikkat et kendine :38:

Back
X