• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarr merhaba okudugum kadarıyla iyi herkes

İZMİRLİGİRL dikkat et bence eger sıkıntı hissediyosan sıklasıyosa hemen doktoruna gitmelisin

dogum konusmussunuz önce saglıklı olma temennisiyle normal dogum yapmak istiyorum bende becerebiilirsem tabi
çevremde normal yapan herkesin çok çabuk toparlandıgını gördüm bakalım kısmet bizim sansımıza ne gelirse:)))

sağol canım ben de öyle tetikteyim bişeyolursa gidicem hemen

Bayram kampanyası yaıcaz birkaç güne kadar 1190 peşin fiyatı olcak dediler 10 ay kredi kartı ile alırsan 1340 tl oluyo ucuz geldi kalitesine bakmak lazım..Gerçi haberlerde firma yetkilisi boyasının falan zararsız olduğunu söylüyo ama bilemedim...

fiyatı çok iyiymiş. kullanışlı bişey de. ama genişliği 180 miş yatak odama olmaz benim. öbür odayı açmayı da düşünmüyorum. yanımda yatması lazım.

slmlar şekerimi yüklendim geldim :))) çok şükür normal çıktı ama kızımın yüzünü göremedim ya dirseğini ya dizini ya ayağına getirdi durdu yüzüne ben iki kilo almışım toplamda 5 kilo oldu miniğimde 970gr olmuş haftasıyla uyumlu hatta önde dedi gerçi ben üstünde durmuyorum büyüğüde önde gidiyo falan derken birden bi yavaşladı erken doğdu

crafty demek mavi bloklardasın bende famas plazada çalıştım 5yıl ve halenb memorıale gidiyorum

gözün aydın şekeri atlatmışsın kaç haftalık miniğin...

fiyatı çok iyiymiş. kullanışlı bişey de. ama genişliği 180 miş yatak odama olmaz benim. öbür odayı açmayı da düşünmüyorum. yanımda yatması lazım.

$10112010200124.webp benimde bu model çok hoşuma gitti ama ev küçük fiyatıda iyiymiş aslında

preg

senin dr randevun vardı
tasuncanın nasılmış ???

cnmmm:) çok sağoll.. bizim tosuncanın naptığı belli diil doktor diyet iyi gidiyor gzel dedi beğendi biraz daha böyle devam dedi. göbüşümüz 31 haftalık:nazar: çıktı. diğer ölçüler 27:nazar: ve üzeri. usgye göre 28+3:nazar: çıktı yakaldık bişileri ama geri kalanlar beni endişelendirdi. Napsam bilemedim:) son hafta tatlı yedim biraz doğrusu şimdi daha sağlıklı beslenmeliyim snrm geri kalcak diyede korkuyom ama belli ki iri bişi olcak artık eminim:))))

pazartesi doğum yapacak bi arkadaşım var ve eşi şuan hakkaride görev yapıyo,allahım doğmamış bebeklerin yüzü suyu hürmetine koru ordakileri...

Kızlar bebişleri büyütmek için neler yapıyorsunuz,

ben sevmemem rağmen sabahları pekmez, gün içinde 2-3 ceviz, her akşam bir büyük bardak (yaklaşık 2 su bardağı süt), ara öğünlerde meyve (günde en az 2 porsiyon) ve bol yoğurt yiyorum cumartesi gidecez bakalım inşallah büyütebilmişimdir :))))

Kızlar bebişleri büyütmek için neler yapıyorsunuz,

ben sevmemem rağmen sabahları pekmez, gün içinde 2-3 ceviz, her akşam bir büyük bardak (yaklaşık 2 su bardağı süt), ara öğünlerde meyve (günde en az 2 porsiyon) ve bol yoğurt yiyorum cumartesi gidecez bakalım inşallah büyütebilmişimdir :))))

bende aynı. ara sıra pekmez, hergün 2 bardak süt, bol bol meyve, unutmazsam ceviz yiyorum. iri bi bebek. ama hafta olarak sadece 1 hafta ilerde. az önce 3 haftayı duyunca benimki az geldi :)

pazartesi doğum yapacak bi arkadaşım var ve eşi şuan hakkaride görev yapıyo,allahım doğmamış bebeklerin yüzü suyu hürmetine koru ordakileri...

benim eşimde hakkari yüksekovada yaptı askerliğini onunda çok arkadaşları ölmüş yanında ben haber bile izlemiorum sırf bu yüzden çok sinirlerim bozuluo şehitleride facede paylaşmışlar orda okudum baktım yine hakkaride :43:1,5 ayda 41 şehit rabbim ailelerine sabır versin

Son düzenleme:
Back
X