• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bebişlerinize alış veriş yapıyonuz mu :26: ben daha hiç bir şey almadım eşim hala erken diyo bende almak istiyorum hepsini birden alırız diyo doğum yaklaşınca diyo ama benim hiç heycanım yok sanki bebeğime hiç bir şey almıcakmış gibi rüyalarıma giriyo emziği bakkaldan alıyoruz :1::1: doğum yapmışım bebğimin hiç bir şeyi yok :59: sadece bir tane öten ayakkabı aldık 3 gün heycandan yerimde duramadım kimse beni anlamıyo sanırım :14:

Canim benim bence enaz bi hastene cikisini al derim,heran hersey olabilir ( Allah etmesin tabi). Benim ablam 7,5 aylik dogum yapmisti ben herzaman tedbirliyimdir onun icin. Ben ilk bebisimdede bi takim almistim gerisini annemle kayinvalidem göndermisti gelen hediyeler filan oluyor bi ton zaten. Ben oglusumada türkiyeden bi hastane cikisi aldim geldim birkac tanede takim aldim o kadar. Birde isin psikolojik boyutu var dedigim gibi hastane cikisi filan alirsan bakarsin ara ara kendini mutlu hissedersin,tabiki bebiste mutlu olur :1::1::1::1::1::1:

bende ilk hamileliğimde 51le kalmıştım 75le doğum yaptım tam 24kilo almıştım:17:bundada şimdi 6oldu 25.haftadayım bakalım doğuma kadar kaç olur inş.fazla olmaz:37:

bende ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım , ilklerde insan sanırım biraz bilinçsiz oluyor şimdi ikinciye hamileyim 6 ayda 6 kilo aldım , en fazla 5-6 daha alsam 12 kilo ile tamamlarım

aaa yüzgörümlüğü derler takılır tabi:49:

Düğünde takılan yüzgörümlüğü olmuyomuu damadın taktığıı..gerdekte ayrıca bişey takıldığını bilmiyodum bu durumda çok cahil kalmışım demek hiçte kaçırmazdım böle şeyleriii :51: 5 yıl geçti şimdi istesem olurmu kii zaman aşımınamı uğradı benimm güzgörümlüğü hediyemm şimdi yaa:41::69:

Düğünde takılan yüzgörümlüğü olmuyomuu damadın taktığıı..gerdekte ayrıca bişey takıldığını bilmiyodum bu durumda çok cahil kalmışım demek hiçte kaçırmazdım böle şeyleriii :51: 5 yıl geçti şimdi istesem olurmu kii zaman aşımınamı uğradı benimm güzgörümlüğü hediyemm şimdi yaa:41::69:

neyse artık olan oldu :) akşam böyle böyle dersin, doğumda telafi etsin eniştemiz.

kızlar bebek tekmelediğinde dışardan göreniniz var mı? 1 hafta-10 gündür falan görüyorum. ne sevimli yaaa. mal gibi oturup izleyesim geliyor :69::69::69:

ben kac haftadir goruyorum hatta tekmelemeye baslayinca yatiyorum yataga gobegi acip aynadan izliyorum :)

aha bu az oldu aha bunu cok vurdu falan filan diye diye :9:

Son düzenleme:
kızlar bebek tekmelediğinde dışardan göreniniz var mı? 1 hafta-10 gündür falan görüyorum. ne sevimli yaaa. mal gibi oturup izleyesim geliyor :69::69::69:

eşimle bayılıyoruzz.. elimi nereye koysam orada pıtlıyoo yer değiştiriyoo kafasını bile hissediyorum bazenn ..harika şeyler bunlar Şükürler olsunn..:69::69:

kizlarr ciciler bolumunude yazdim
park yatak icine ozel yatak aliniyormu yada ozel uyku setleri falan, hic bilgim yok, alirken gerek yok dediler ama altindaki ince sanirim alinmasi gerek

ben kac haftadir goruyorum hatta tekmelemeye baslayinca yatiyorum yataga gobegi acip aynadan izliyorum :)

aha bu az oldu aha bunu cok vurdu falan filan diye diye :9:[/B
]

ayna dedin de aklıma bunları videoya almak geldi. ne biçim çağrışım dimi ama :)

eşimle bayılıyoruzz.. elimi nereye koysam orada pıtlıyoo yer değiştiriyoo kafasını bile hissediyorum bazenn ..harika şeyler bunlar Şükürler olsunn..:69::69:

evet evet bazen elimi koyduğum yere dokunuyo oyyyyy minnakımmm
benim kafası sandığım şey poposu çıktı biliyomusun. muayeneye yattım baktım bi tarafım yine şiş bu kafası mı dedim, kadın hayır poposu dedi:))

kizlarr ciciler bolumunude yazdim
park yatak icine ozel yatak aliniyormu yada ozel uyku setleri falan, hic bilgim yok, alirken gerek yok dediler ama altindaki ince sanirim alinmasi gerek

biz park yataklara bakarken incecik bi süngeri vardı. bu kullanılıyor başka gerek yok dediler. ama öyle şey mi olur ya, sırtına bişey batacakmış gibi. bana saçma geldi. viskomuydu neydi bişey diyorlar ona bakmak lazım.

videoya alicak kadar uzun olsa,baya bekliyorum durup durum yapiyo ve daha babasina gostermedi bile, o elini koydugunda yada baktiginda tik kesiliyo:9:

evet bende bakarken incecikti ozel sorduk gerek yok dedi
banada sanki sirtina batacak rahat rahat uyuyuyamicak gibi geldi, hani yatagida koyunca cokmu agir gelir diye bi sorayim dedim
cunku cevremde hic yok kullanan, ben kkden gorup duydugum icin aldim ama mecbur alincak bi icine bisyeler

geçenlerde aventin göğüs kalkanına bakmıştım. 40 tl dediler. happy markette wee diye bi marka gördüm o 5 tl idi. ne farkı varki bunların? zaten kaç gün kullanacağız ki?

videoya alicak kadar uzun olsa,baya bekliyorum durup durum yapiyo ve daha babasina gostermedi bile, o elini koydugunda yada baktiginda tik kesiliyo:9:

evet bende bakarken incecikti ozel sorduk gerek yok dedi
banada sanki sirtina batacak rahat rahat uyuyuyamicak gibi geldi, hani yatagida koyunca cokmu agir gelir diye bi sorayim dedim
cunku cevremde hic yok kullanan, ben kkden gorup duydugum icin aldim ama mecbur alincak bi icine bisyeler

önümüzdeki haftalarda videoya alınacak kadar uzun sürer inşallah. kızlar babaya düşkün olurmuş ama seninki anneci olacak heralde :)
park yatağını gördüm ne güzelmiş pembiş pembiş. güle güle kullansın bızdık. yok yaa içine yatak almadan olmaz içimize sinmeyecek.

geçenlerde aventin göğüs kalkanına bakmıştım. 40 tl dediler. happy markette wee diye bi marka gördüm o 5 tl idi. ne farkı varki bunların? zaten kaç gün kullanacağız ki?

bilmiyorum canim bu soruyu bende 2010 annelerinden onerilere yazdim ama bi cevap alamadim
gogus kalkaniyla gogus ucu koruyucu aynimi diye
gogsun catlayipta aci cekerek bebegi emzirmekten korkuyorum, bu yuzden aldim her ikisinide avent

benimde senden farkım yok:1::1::1: iş güç yaptıgım yok göbegımı acıp izliyorum çok zevkli

benimki masallah tekmelemiyoda sanki kum torbasiyla savasta mideme bobreyime gobeyime nasil carpiyorsa agliyasim geliyo, babasi bile geceleri hadi uyu oglum diye karnimi oksuyo onun da eline falan tekmeliyo cek elini annemin karnindan diye cok kiskanc benim oglum :60::60::86::86: ben telefonumla cektim ama o kadar net gozukmuyo yatili cektim bazen dalgali sekilde oluyor hareketleri...bir an sakin dursa merak ediyorum
cok alistim artik surekli dovulmeye artik uslanmam :60::60::60:

aaaaaaa bende almadım şimdi söylesem yüzünü göreli çok oldu diyip üstüne yatar :60:

önümüzdeki haftalarda videoya alınacak kadar uzun sürer inşallah. kızlar babaya düşkün olurmuş ama seninki anneci olacak heralde :)
park yatağını gördüm ne güzelmiş pembiş pembiş. güle güle kullansın bızdık. yok yaa içine yatak almadan olmaz içimize sinmeyecek.

evet babaya duskun olurlarmis ama bizimki simdi degil ama dogduktan sonra tam tersi olursa bilmiyorum
ben okadar hissediyorum gel elini koy dedigimde aninda gidiyor e haliyle oda bozuluyo ben niye hissetmiyorum bana hissettirmiyo diye:9:

tesekkurler teyzesi daha guzelleri sizin olsun,evet kesinlikle almak gerekte soyle hafif bisey lazim degilse agirlari yukari bolum tartmaz

Back
X