• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Onlar hıçkırıkkkk bnmki de hıçkırıyo şirin ya dün hastanede bir bebiş gördüm kuzu ya bir haftalıktı ablası konusuyor onunla o da uu uu cevap veriyor. Gözlerini aralamaya çalışıyor fln minicik bişi ay Allahım dedim bu nasıl bir hediyedir gönderdiğin bize de nasip et böyle sağlıkla sıhhatle gelsinler küvezlere muhtaç olmadan analarıyla büyüsünler...

canm gogus koruyucu emzırken kullanıosun bebegın ondan emıyo ama kalkanı emzırmedıgın zmaan kulanıosun ben kalkandan bahsedıyorum koruyucu almadım cunku bebekler onla emmeye alısabılıyorlar o nedenle.o gogus kalkanının 2 parcası war bı delıklı bı kapalı kapalı olanın ıcınde sut bırıkıyor ama onu kullanmıcaz cunkı hava aldırmadıgı ıcın o bıseye yaramıo delıklı olanı kullanıcaz hava aldırdıgı ıcın yara olmuyor

çokkkkkkkk teşekkürler cahilliğin gözü kör olsun :69:

kızlar acaba kocişler bize dogum hediyesi ne alacak :27::27::27::27::27::27::27::27:

evet yaa ben basinda surekli dirdirdayim araba araba diye,:36: ama hem kirada kaliyoruz yeni ev aldik hayirlisiyla tamir tadilat isleri yaptiriyoruz ustelik oglusum geliyo onun icin para birikdirmemiz gerek. :26::26: yani elimizde avucumuzda pek bisey yok. yoksa kesin araba aldiracaktim. simdi insafina kalmis artik :52::52::52:

ama o bana dunyanin en guzel hediyyesini once kalbini bagisladi, simdi de annelik duygusunu yasama sansi verdi daha ne isteye bilirim ki... allahima sonsuz sukurler olsun :54::54::54: kocami cooooook sevirem :54::54::54::54:

du ben en iyisi resim ekleyim ,ikisinin arasindaki farki anlayamadim, isler karisti :)
bu gogus kalkani

buda gogus ucu koruyucu

göğüs ucu koruyucuyu duydumda kalkanı hiç duymamıştım daha önce :17: geçen gün aventim biberonlarına bakarken göğüs kalkanı die okudum aldım elime ama anlamadım ne olduğunu :9: geri bıraktım tabi

evet yaa ben basinda surekli dirdirdayim araba araba diye,:36: ama hem kirada kaliyoruz yeni ev aldik hayirlisiyla tamir tadilat isleri yaptiriyoruz ustelik oglusum geliyo onun icin para birikdirmemiz gerek. :26::26: yani elimizde avucumuzda pek bisey yok. yoksa kesin araba aldiracaktim. simdi insafina kalmis artik :52::52::52:

ama o bana dunyanin en guzel hediyyesini once kalbini bagisladi, simdi de annelik duygusunu yasama sansi verdi daha ne isteye bilirim ki... allahima sonsuz sukurler olsun :54::54::54: kocami cooooook sevirem :54::54::54::54:
bizim araba zaten alınacak hamıle oldugumu ögrendıgınde sattı otomatık vıtes alcaktı benım ıcın hala alacak doguma kadar ama başka hedıye beklerım:27::27:

yapma çocuğa yazıktır yaa. sen pampiş dedikçe sus diye tekmelemiyor mu :37:
bende kocama pampişim diyordum bi ara :27:
tekmelemıyo sanırım kızdıgı ıcın:1::1::1::1:kocama bende dıyodum kaşlarını çatıyo bıraktım:1::1:

bana takı alır heralde eşim.. en rahat seçebildiği şey takı:)

tabbi o zamanki ekonomik durumumuzada bağlı, inşallah herşey yolunda gider oğlan fazla masraf açmaz tabii

kizlarr ciciler bolumunude yazdim
park yatak icine ozel yatak aliniyormu yada ozel uyku setleri falan, hic bilgim yok, alirken gerek yok dediler ama altindaki ince sanirim alinmasi gerek

tatlım bende park yatak almıştım içine visko diyorlar hep daha gidip yataklara bakmadım ama genel bi okudum netten yarıortopedik yatakları öneriyorlarmış. üüst katına sığarmı yada üst katına başka bi yatak mı alınır araştırmak lazım

selam annişler, biz çok mutluyuz bugn, doktordan geliyoruz, en sonunda oğlanın yüzünü görebildik ultrasonda köfte köfte dudakları war, bi de kocaman burnu:))

slm kızlar bugün yazamadım hiç.kocacım yapıştı bilgisayara.bugün dr a gittik.ben 2 haftada 2 kilo alınca sordum nedendir diye.baktı kızıma dr amcası 1500g dedi.çok şişko olmuş kızım.vitamin alma artık,sende bebekte kilo alıyosunuz dedi.ama sağlıklıymış teyzeleri kızım.

walla ben hala o atletlerı kullnıyorum sudyenlerın cok kucuk meme cıkması ıcın delıgı ufak atletlerın buyuk cok rahat oluyor uclarıda hıc bellı olmuyo zaten ılk 4 5 ay kalkan kullnıoz Minimizer | Minimizer DEBORAH Lousa Emzirme Atleti 125 lınktekı benım kullndıgım

Kızlar bu tarz göğüs sütyenleri ne kadar kullanışlı sizce? Ablam hiç kullanamamış göğüs uçları yara olduğu için çok sürtünerek daha çok acıtıyormuş.Bilen beri gelsin lütfen.

slm kızlar bugün yazamadım hiç.kocacım yapıştı bilgisayara.bugün dr a gittik.ben 2 haftada 2 kilo alınca sordum nedendir diye.baktı kızıma dr amcası 1500g dedi.çok şişko olmuş kızım.vitamin alma artık,sende bebekte kilo alıyosunuz dedi.ama sağlıklıymış teyzeleri kızım.

maşallah tontiş olmuş o annesi:)) bana da bugn 872 gr dedi, benmki de fındık kadar:(( kilolar anasına yarıyo demekki

kaç haftalık kızçen

Back
X