- Konu Sahibi bebegim_01
- #21.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e atletle uçları belli olmuyor mu? sütyensiz nasıl olacak?
canm gogus koruyucu emzırken kullanıosun bebegın ondan emıyo ama kalkanı emzırmedıgın zmaan kulanıosun ben kalkandan bahsedıyorum koruyucu almadım cunku bebekler onla emmeye alısabılıyorlar o nedenle.o gogus kalkanının 2 parcası war bı delıklı bı kapalı kapalı olanın ıcınde sut bırıkıyor ama onu kullanmıcaz cunkı hava aldırmadıgı ıcın o bıseye yaramıo delıklı olanı kullanıcaz hava aldırdıgı ıcın yara olmuyor
pampiş
kızlar acaba kocişler bize dogum hediyesi ne alacak![]()
çokkkkkkkk teşekkürler cahilliğin gözü kör olsun![]()
çokkkkkkkk teşekkürler cahilliğin gözü kör olsun![]()
ben pampiş diye seviyorum oglan içerde kendini kötü hissediyomudur acaba![]()
bizim araba zaten alınacak hamıle oldugumu ögrendıgınde sattı otomatık vıtes alcaktı benım ıcın hala alacak doguma kadar ama başka hedıye beklerımevet yaa ben basinda surekli dirdirdayim araba araba diye,ama hem kirada kaliyoruz yeni ev aldik hayirlisiyla tamir tadilat isleri yaptiriyoruz ustelik oglusum geliyo onun icin para birikdirmemiz gerek. :26::26: yani elimizde avucumuzda pek bisey yok. yoksa kesin araba aldiracaktim. simdi insafina kalmis artik
ama o bana dunyanin en guzel hediyyesini once kalbini bagisladi, simdi de annelik duygusunu yasama sansi verdi daha ne isteye bilirim ki... allahima sonsuz sukurler olsunkocami cooooook sevirem
![]()
tekmelemıyo sanırım kızdıgı ıcın
yapma çocuğa yazıktır yaa. sen pampiş dedikçe sus diye tekmelemiyor mu
bende kocama pampişim diyordum bi ara
kizlarr ciciler bolumunude yazdim
park yatak icine ozel yatak aliniyormu yada ozel uyku setleri falan, hic bilgim yok, alirken gerek yok dediler ama altindaki ince sanirim alinmasi gerek
walla ben hala o atletlerı kullnıyorum sudyenlerın cok kucuk meme cıkması ıcın delıgı ufak atletlerın buyuk cok rahat oluyor uclarıda hıc bellı olmuyo zaten ılk 4 5 ay kalkan kullnıoz Minimizer | Minimizer DEBORAH Lousa Emzirme Atleti 125 lınktekı benım kullndıgım
slm kızlar bugün yazamadım hiç.kocacım yapıştı bilgisayara.bugün dr a gittik.ben 2 haftada 2 kilo alınca sordum nedendir diye.baktı kızıma dr amcası 1500g dedi.çok şişko olmuş kızım.vitamin alma artık,sende bebekte kilo alıyosunuz dedi.ama sağlıklıymış teyzeleri kızım.
2 şubat canım:)
slm kızlar bugün yazamadım hiç.kocacım yapıştı bilgisayara.bugün dr a gittik.ben 2 haftada 2 kilo alınca sordum nedendir diye.baktı kızıma dr amcası 1500g dedi.çok şişko olmuş kızım.vitamin alma artık,sende bebekte kilo alıyosunuz dedi.ama sağlıklıymış teyzeleri kızım.