- Konu Sahibi bebegim_01
- #21.421
mavi mavi masmavi
yaz bak çıkçam yawww
yaz bak çıkçam yawww
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ılk basta bakanlıkta işe baslamıstım ankarada,
ordakı arkadaslarım cok genctı,
en azından 3-5 tane kafa dengı ınsan bulabılıyorsun.
bunlar bıldıgın teyze amca modelı:26:
burda maasımı yanlıs hesaplıyorlar eylulde 6. maasımı alıcam bu kurumdakı,
her ay 300 lıra eksık aldım ortalama 1500 lıra tasarruf ettım
gerıye donuk odeme yapsınlar dıye dılekce verdım beklıyorum sımdı![]()
ya bu çantaların ısıyı tutanları falan varmış
sıcak yada soğuk bişey koyduğunuzda
ek gıdaya geçince dışarı çıkarken çok lazım oluyor diyorlar
duyan var mı acep?
bu insanların ne ilginç merakları var...
arkadaşlar aldığım takımı eklemiştim cici topiğine, hani şu çapa lı, lacivertli kırmızılı takım.. sizce bu kapı süslerinden hangisini alayım
Eki Görüntüle 242986
Eki Görüntüle 242987
Eki Görüntüle 242988
desene hepsi ayni,,,sanki babalarinin parasi zamaninda yapsaniza islemlerinizi. sormasam soylemezler uyuz seyler. 1 yildir calisiyorum hala 1 arkadasim yok gencleri bile bir garip
arkadaşlar aldığım takımı eklemiştim cici topiğine, hani şu çapa lı, lacivertli kırmızılı takım.. sizce bu kapı süslerinden hangisini alayım
Eki Görüntüle 242986
Eki Görüntüle 242987
Eki Görüntüle 242988
kıslar ya benm kafam karıştı şimdi bu bebişin göbeği hala ilerde ya kafa ve boy da bir hafta geride şimdi biz kaç haftalığız:)))) göbüş 31, kafa 27+2, boy 27+1 di ...dün 28+3tük. sata göre ama ultrason kağıdında usg:28+3 yazıyordu. beni aydınlatacak olan var mı?
Eki Görüntüle 242986
Eki Görüntüle 242987
Eki Görüntüle 242988
kizlar 5-6 dakkaya yakindir gobeyime dogru pit pit diye bir sey var tekme diyil kalp atisi desem bu kadar aydin hiss edilirmi
sanki elini sakin sakin masaya tiklatirsin ya bir seylere dalarken oyle iste,
yaaaa oglum ne yapiyor acaba icim bir tuhaf oldu cok garip,. ayin sonu gidicem doktora.bu ne yaaa gercekten sinirime dokunuyo.
Eki Görüntüle 242986
Eki Görüntüle 242987
Eki Görüntüle 242988
eeeeeeeeee kız bebekleri olanlar naapsın meraktan çatlasınmı yani![]()
bak tatlım bu benim aldığım dediğn gibi
http://www.bebekvekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/?urun-874-Okiedog-Bliss-Celeb-Bej.html
SAT ne beybi
ver bi deneyem yapmayı :)
kızlar aranızda ateş ölçer alan var mı?weewell i duydunuz mu? alan ya da duyan varsa fikirlerinize ihtiyacım var...
kızlar aranızda ateş ölçer alan var mı?weewell i duydunuz mu? alan ya da duyan varsa fikirlerinize ihtiyacım var...