• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben ılk basta bakanlıkta işe baslamıstım ankarada,
ordakı arkadaslarım cok genctı,
en azından 3-5 tane kafa dengı ınsan bulabılıyorsun.
bunlar bıldıgın teyze amca modelı:26:

burda maasımı yanlıs hesaplıyorlar eylulde 6. maasımı alıcam bu kurumdakı,
her ay 300 lıra eksık aldım ortalama 1500 lıra tasarruf ettım:49:
gerıye donuk odeme yapsınlar dıye dılekce verdım beklıyorum sımdı:27:

desene hepsi ayni,,,sanki babalarinin parasi zamaninda yapsaniza islemlerinizi. sormasam soylemezler uyuz seyler. 1 yildir calisiyorum hala 1 arkadasim yok gencleri bile bir garip

bu insanların ne ilginç merakları var...

arkadaşlar aldığım takımı eklemiştim cici topiğine, hani şu çapa lı, lacivertli kırmızılı takım.. sizce bu kapı süslerinden hangisini alayım
$f9069962275b53c46fceac35fa7248c8.webp
$a71b8f966af514478dffa82a83243a34.webp
$a_ori_1302910934.webp

desene hepsi ayni,,,sanki babalarinin parasi zamaninda yapsaniza islemlerinizi. sormasam soylemezler uyuz seyler. 1 yildir calisiyorum hala 1 arkadasim yok gencleri bile bir garip

ben de pesıne dusmesem sallamıyolardı,
bı de burası kayserı 2 TL maası eksık olan kavga cıkarıyor,
benım gıbı 1500 lıraları gıtseydı valla ceker vururlardı:52:

kizlar 5-6 dakkaya yakindir gobeyime dogru pit pit diye bir sey var tekme diyil kalp atisi desem bu kadar aydin hiss edilirmi
sanki elini sakin sakin masaya tiklatirsin ya bir seylere dalarken oyle iste,
yaaaa oglum ne yapiyor acaba icim bir tuhaf oldu cok garip,. ayin sonu gidicem doktora.bu ne yaaa gercekten sinirime dokunuyo.

kıslar ya benm kafam karıştı şimdi bu bebişin göbeği hala ilerde ya kafa ve boy da bir hafta geride şimdi biz kaç haftalığız:)))) göbüş 31, kafa 27+2, boy 27+1 di ...dün 28+3tük. sata göre ama ultrason kağıdında usg:28+3 yazıyordu. beni aydınlatacak olan var mı?

canım bu dönemde boy ölçümünün sağlıklı yapılamayacağı, kilo alımınında değişkenlik gösterebileceği söyleniyor
son ölçümü doğumdan önce yapılanlarda bile doğumda kucaklarına aldıkları bebişlerin ölçümleri bile fazla yada daha az çıkabiliyormuş
sen satına göre düşün :79:

kizlar 5-6 dakkaya yakindir gobeyime dogru pit pit diye bir sey var tekme diyil kalp atisi desem bu kadar aydin hiss edilirmi
sanki elini sakin sakin masaya tiklatirsin ya bir seylere dalarken oyle iste,
yaaaa oglum ne yapiyor acaba icim bir tuhaf oldu cok garip,. ayin sonu gidicem doktora.bu ne yaaa gercekten sinirime dokunuyo.

hıçkırıyordur canım bebişin

Back
X