2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın..
her zamna ki 7.30 da çtım gözlerimi ama bu kez tekrar uyumak yerine kalkıp çalışmaya karar verdim.. 2 saattir bir paragraf ancak yazabildin ama olsun bu da bir gelişme diyorum :60: şimdi azcık tv izliyeyim... babamız 10.30'dan önce uyanmaz...

kızlar merhaba nasılsınız? biz yarın 36yı bitiriyoruz 37den gün almaya başlıyoruz bugün doktor kontrolümüz vardı bende az sancı çıktı bebegim hala yan duruyor, çatı muayneneside yaptı doktor çok müsait gözükmüyor dedi haftaya cuma tekrar bakıcak ve sanırım sezeryan için gün vericek, yan duran bebekler için son ana kadar beklemek çok tehlikeliymiş bebekde orun çıkabilirmiş ebe bugün böyle dedi, birde bana dediler ki sancın var doğum sancısı başlarsa sakın açılma olsun diye bekleme hemen hasteneye gel, bebeği tehlikeye sokabilir dedi sezeryana geçikmeden alınması lazım dediler, çok karmaşıgım, hemde .çok yorgun hala hastane çantamı hazırlayamdım, sizler nasılsınız? umarım bir sorun yoktur aman kızlar dikkaet edin bebeğiniz inşAllah hazneye girmiştir öpüyorum, Allah a emanet güzel yavrularımız

Canım üzme kendini Allah bebişine sağlık sıhat versin de varsın sezeryanla olsun sancın varmış dikkat et yorma kendini 37. haftanın içine girmişsin bence hemen birinden yardım alarak çantanı hazırla ne olur ne olmaz sezryanla olursa çünkü 37. haftada almaya başlıyorlar bebekleri Allah en hayırlısını versin sağ salim kucağına al bebişini.

benimde ara ara sancım var akşam çok az kanamam oldu korkuyorum çoğalırsa diye doktora gideceğim ama şimdi dinleniyorum birşey olmazsa pazartesiden sonra gideceğim kızlar sizin az da olsa akıntı ile karışık kanaması olan var mı ?????

Benimde hala yan duruyor bebisim,ben 34. haftamdayim haftaya cumaya verdi benimde doktorum randevuyu,bi gelismis mi diye bakacak birde dönmüsmü diye,20sinde hastanede randevumuz var bebisi konrol edecekler hala dönmemisse eger 37. haftada döndürcekler insaallah.sende sanciyi hisseder hissetmez hemen git canim madem tehlikeliymis,hersey bebislerimiz icin,hayirlisi olsun insaallah.
canim benim 36. haftadan sonra cok cok nadir döner bebek yer kalmadigi icin dönemez daha dogrusu,onun icin hemen sezeryana aliyorlar maalesef.Cok sükür bana hic sezeryan demediler (benimde yan duruyor)burda hastanede döndürüyorlarmis bebegi 37. haftada benimde öyle olacak galiba.

Canım ya seni korkutmak istemem ama döndürme işlemi çok tehlikeliymiş ya annenin iç organlarına bebeğe zarar veriliyormuş çoğu zaman iyi bi düşün derim Allah korusun bu güne kadar sağ salim gelmiş bundan sonra birşey olmasın :50:

Son düzenleme:
günaydın millet.kahvaltımızı yaptık.çantalarımızı hazırlayacağız.malum pazartesi abbas yolcu.3 haftamız kaldı.heyecan başladı yavaş yavaş.

Normal doğumdan yana olmama rağmen yapacak bişi yok,elimizden bişey gelmiyor,bebiş kendi karar verecek dönecek mi dönmicek mi artık düşünmek istemiyorum.bizim için en hayırlı,en kolay doğum nasılsa öyle olsun kendim ve hepiniz için dileğim.. ne yapabiliriz ki başka.. :5:

üzme tatlı canını Allah nasıl dilemişse öyle olur yeterki tek sorun o olsun Allah bebişlere bizlere sağlık sıhat versin gerisi önemli değil :34:

günadın kasım anneleri..
aramızda kasım annelerinden hiç doğuran varmı acaba merak ettim. geçmişi okuyamadımda

kızlar selam..uzun zamandır giremiyorum izne ayrıldım evde de internet yok.bizim durum kritikk..bebeğim aşağı inmiş sancılarım başladı hastanede kaldım 1gün serum verdiler durmuştu.ama şimdi gene başladı kasılmalarım.bi de bebeğim çok küçük 1680grm:( nolcak bilmiyorum doktor hep yatcaksın dedi.çok aşağıdaymış bebeğim.inşallah bişey olmaz çok korkuyorum.dua edin.nasıl kilo aldırabilirim bebeğime ya 2kilo bile değil:(

kızlar selam..uzun zamandır giremiyorum izne ayrıldım evde de internet yok.bizim durum kritikk..bebeğim aşağı inmiş sancılarım başladı hastanede kaldım 1gün serum verdiler durmuştu.ama şimdi gene başladı kasılmalarım.bi de bebeğim çok küçük 1680grm:( nolcak bilmiyorum doktor hep yatcaksın dedi.çok aşağıdaymış bebeğim.inşallah bişey olmaz çok korkuyorum.dua edin.nasıl kilo aldırabilirim bebeğime ya 2kilo bile değil:(

geçmiş olsun canım.inşaallah zamanını bekler bebişin.et,meyve,süt yiyor musun canım.bizim ana maddemiz protein.bebeğinnde proteine ihtiyacı var.et,tavuk,baklagiller de var.süt,peynirde kalsiyum var.oda kemiklere lazım.inşaallah yardımı olmuştur.

kızlarr harkese günaydınnn

ilk bebeğimiz bugün geliyooorrrrr.cicili arkadaşımız face de yazmış.aynen yazıyorum.

Bu mesajı size ben yazmak isterdim ama mert ımın babası benım yerıme yazıyor oglumuz bavulunu hazırlamıs bıraz erken yola cıktı gelıyor bugun oglenden sonra doguma gırıyorum hayırlısı ıle dualarınızı beklıyorum.

rabbim yardımcısı olsun.hayırlısıyla oğluşunu kucağına alsın inş.

geçmiş olsun cnm sana tavsıyem muzzzzzz ben bol bol muz yıyorum hem kasılmalara faydası var hem bebek kılo alıyo bu ben hiç kılo almadım ama bebedım 400gralmıs gecen ayda 500gr almıstı sabah 5 gıbı acıkıyorum ve bır adet muz yıyorum kahvaltıdan öncede muz yıyorum ac karnına hep tok tutuyo kıloda almıyorum yavrum kılo alıyo

ilk bebeğimiz bugün geliyooorrrrr.cicili arkadaşımız face de yazmış.aynen yazıyorum.

Bu mesajı size ben yazmak isterdim ama mert ımın babası benım yerıme yazıyor oglumuz bavulunu hazırlamıs bıraz erken yola cıktı gelıyor bugun oglenden sonra doguma gırıyorum hayırlısı ıle dualarınızı beklıyorum.

ayyyyy cnm saglıkla sıhatle kurtulur inşallah duygulandım topigin ilk bebısı faceye baktım ama yazıyı goremedim

cicili arkadasımıza cok sevındım sagsaglım kucagında gorsun ınsallah kuzusunu... Allah uzuunn uzuunn omurler versin..

buarada bgn ıtıbarıyle 37. haftamızı bıtırdım 38 den gun alıcaz ve dogum ıcın yarından ıtıbaren teklı sayılara dusucem sn 9 gunum kalıcak tabiinsabırsız davranmazsa bnm kızım.. tam anlamıyla herseyımz hazır bgn esımle kemeraltına gıdıcez bebek sekerlerımızı ve sepetımızı alıcaz... esım almak ıstemıyo yanına bılerek yorulmak ıstıyosun erken dogurmak ıstıyosun sen bu kızı dıyıp duruoo aksamdan berı ama anlamını bılmedgm bı enerjı var bgn ustumde ıyı hıssedıyrum kendımı metroyla gıdıcez nası olsa dıyıp kandırmaya calısıyorum du bakalım.. gerıye erken dogurmazsam carsamba gunu yapılıcak bebek kurabıylerımız kalıcak bırtek... sepete koyucaz... bızden haberler bunlar.. ıyı hafta sonlrı hepınıze yorulmayın dınleyın son haftalarımız..

selam güzel annecikler rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

cicili arkadaşımızzında hayırlı haberini alırız. Çok duygulandım ilk bebeğimiz allahım sağlıkla kavuştursun, annelik duygusu çok acayip bişeymiş 2 yıl önce ablam doğum yaptı damla göz yaşı akıtmadım çok mutluydum ama bugün bu habere hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ve aynı mutluluk hepinizin mutlu kavuşma haberleri okurum buradan inşallah.

Back
X