2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
süpersiniz isim yazınca pek anlayamadım ondan nick yazınca tanıyabiliyoruz birbirimizi

fatmacım benimde bebek asagı indikçe alt göbeğimde bikini bölgesine yakın bide morarmıs gibi oldu ve acı gerçekle yüzleştik neyse kreme devam kızlarda bize hatıra....

benim tepeden basladı çatlamaya.. göbek deliğimin iki yanı.. asagıda ya bişey yok ya da ben göremedim..

Kızlar doğum sırasında çatlamanın şahı olucak...:52: şu anda gördükleriniz doğumdan sonra göreceklerinizin teminatıdır:37:
hele benim gibi sezeryanla doğuracak olanlar, çatlamaya müsait bi vücudunuz varsa (şimdiye kadar ufak bi çatlama bile olduysa, müsaittir o vücut), kesimden sonra karnı çatal gibi bi aparatla ikiye ayırıyolar,işte o an çatır çatır çatlıyoruz:27::27:

ay kötüyüm ben bugün heralde:47::52::52:

biz face kullanmayanlar fransız kaldık ama alara yazınca anladım ilgimdısı mı dogum yaptı
allah analı babalı saglıkla büyütsün insallah....

İlgimdisi'yi cepten sabah 11'den beri arıyorum telefonu kapalı. crafty'nin dediğine göre saat 13'te doğuma girmiş. Devlet hastanesinde 8 saat kadar yoğun bakım sürüyor sonra odaya alıyorlar. Telefon etsem hastaneye sadece doğum yaptığını söylerler. Akşama arayım diyorum tekrar. Telefonunu açarsa diye sürekli arıyorum. Hiç bir şekilde ulaşamazsam kuzenimi göndericem hastaneye en son ihtimal

Kızlar doğum sırasında çatlamanın şahı olucak...:52: şu anda gördükleriniz doğumdan sonra göreceklerinizin teminatıdır:37:
hele benim gibi sezeryanla doğuracak olanlar, çatlamaya müsait bi vücudunuz varsa (şimdiye kadar ufak bi çatlama bile olduysa, müsaittir o vücut), kesimden sonra karnı çatal gibi bi aparatla ikiye ayırıyolar,işte o an çatır çatır çatlıyoruz:27::27:

ay geçio dimi bu çatlaklar
yani böle kalmayacak mor mor

Heee geçecek:49:
geçecek olan şey morluk..çünkü o morluk bi zaman sonra kırmızıya,sonrada son hali beyaza dönüşecek ve Alllah gecinden versin teeeeee öte tarafa göçene kadar bizimle kalıcak...ha çok zorlarsak, tıbbi girişimler gibi yani, bi nebze görünümü azalabilir...:51:

karnınızda tırnak çizilmesi gibi bir acı oluyor mu yoksa bu acı çatlama acısı mı??? 1 haftada göbeğim mosmor çizgiler oluştu pf ne güzel hiç yoktu

İlgimdisi'yi cepten sabah 11'den beri arıyorum telefonu kapalı. crafty'nin dediğine göre saat 13'te doğuma girmiş. Devlet hastanesinde 8 saat kadar yoğun bakım sürüyor sonra odaya alıyorlar. Telefon etsem hastaneye sadece doğum yaptığını söylerler. Akşama arayım diyorum tekrar. Telefonunu açarsa diye sürekli arıyorum. Hiç bir şekilde ulaşamazsam kuzenimi göndericem hastaneye en son ihtimal

İlgimdisi Alanya'da mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum??

selamlar... twitter kullanmıyorum ben. face hesabım var ama kk yı takip ediyorum ben..

anne olanları tebrik ediyorum.nickleri bilemedim.allah analı babalı büyütsün.bizde heyecan artıyor.

bugün erkenden akşam yemeğimi hazırladım.. işimi bitirdim bi tek ütü kaldı eşimin gömlekleri beni bekliyo...

öğlen yemeğimi yedim şimdi de atıştışmaya devam ediyorum.meyve tüketiyorum. ayrıca kucu kayısı, kuru incir,

hurma ve ceviz tüketmeye özen gösteriyorum.kasılmalara iyi geldiğini söylediler.en azından günde 1 tane yiyorum.

gece olunca ağrım çok oluyor.belim sırtım sanki adet ağrısı gibi..bi de nefes darlığı yaşıyorum..

kızlar bugün evlilik yıldönümümüz..eşim işte ama süpriz yapacağını sanmıyorum:( beklenti içinde olmayım diyorum kendime..

Son düzenleme:

Kötülerin şahısın be gülüm sezeryandan da korkacaklar bunlar şimdi. :27::27::27::27:

Kalacak hayatım kalacak. mor mor değil beyaz olarak kalacak. :52::52::52:

Kötülerin şahısın be gülüm sezeryandan da korkacaklar bunlar şimdi. :27::27::27::27:

Kalacak hayatım kalacak. mor mor değil beyaz olarak kalacak. :52::52::52:

Gerçekler acıdır..:47::47: hazırlasınlar kendilerini..:52::52::52::52:
Çatır çatır çatlıycaz işte çatlıycaaaaazzzz:49::49::49::49::49::49:
o çatlaklar da bizim doğum izimiz olarak kalıcak işte:37::1:

kızlarrrrrrrrr doktordan geldik şimdi bebeğim 3360 gr olmuş boyuda 54 cm miş..suyum azalmış cok haftaya p.tesi gel dedi...12 de ye bişeyler aksam 4 de burda ol iyiysen yolucam senı dedi iyi değilsen yollamıcam bu ne demek..sezo mu olcam ben yani..bebeğim nerdeyse 40 haftalık gözüküyo..cok panikteyim yorumlarınızı bekliyorum:18:

İlgimdisi Alanya'da mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum??

İzmir'de yaşıyor güzelim hatta biz burda tanıştık ama aslında çocukluğumuzun geçtiği evler aynı sokaktaymış. Hatta ailesi hala orda yaşıyor bende İzmir'e taşınabilirsem yine aynı sokağa taşınıcam. Evlerimizin arası 100 m yani:21:

bi tarafım diyorki salak fatma hiç ugrasmadan bedavadan bebek sahibi oluyosun bide çatlaklara cemkiriyosun..

diğer tarafım diyorki Rabbim beni neden catlamayan deriden yapmadın ..

ikisi arasıdayım.. itiraf ediyorum..

kızlarrrrrrrrr doktordan geldik şimdi bebeğim 3360 gr olmuş boyuda 54 cm miş..suyum azalmış cok haftaya p.tesi gel dedi...12 de ye bişeyler aksam 4 de burda ol iyiysen yolucam senı dedi iyi değilsen yollamıcam bu ne demek..sezo mu olcam ben yani..bebeğim nerdeyse 40 haftalık gözüküyo..cok panikteyim yorumlarınızı bekliyorum:18:

tansiyonuna ne dedi peki

Canım önce kocaman bi MAŞALLAAAAHHHH :nazar: diyorum... Ne güzel boylu poslu toroman olucak:emir_bebek:
Suyun çok azaldıysa beklemeyebilir normal doğumu.. ama sezo düşünüyosa da bunu sana bugün söylemesi gerekirdi..Bi sıkıntı yokken "Sürprizzz sezeryana alıyorum seni" denmez heralde.. bi telefon aç bence canım..

bi tarafım diyorki salak fatma hiç ugrasmadan bedavadan bebek sahibi oluyosun bide çatlaklara cemkiriyosun..

diğer tarafım diyorki Rabbim beni neden catlamayan deriden yapmadın ..

ikisi arasıdayım.. itiraf ediyorum..

ben uğraştım kız bide üzerine 10 bin verdim :)
ben çemkirebilirim değil mi :)

Back
X