- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi bebegim_01
- #33.621
merhaba hanımlar bugün buraya yazdıktan sonra bebeğin kıpırdamaması kafama takıldı baya bir bekledim sonra baktım olmayacak yakındaki devlet hastanesine gittim,malum benimde durum riskli biraz.
nst'ye bağladılar sonucu aldım doktorun yanına giderken dışarıdaki merdivenlerden kaydım ve düştüm yağmur yüzünden
sırtımı çarptım vede kalçamı.hemen yatırdılar beni bir odaya baktılar falan neyse doktor geldi nst'ye baktı normal dedi.sonra ultrasona aldı bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi.ama ben nasıl ağlıyorum çok korktum bir şey olacak diye.birde ilk 2-3 dakika konuşamadım nefes alamadım düşünce iyice korktum.ama karnımı çarpmamıştım neyse ki ondan biraz içim rahattı.
sonra eşimi aradım apartopar geldi beni eve getirdi.bebişte kıpırdıyor şimdi ama sabah hiç hareket etmedi saatlerce.eve geldim sıcak bir banyo,tabi tüm vücudum ağrıyor yürüyemiyorum kalça,sırt ağrısından.bugünlerde daha da dikkatli olun.ben hiç düşeceğimi tahmin etmezdim ama oldu bir anda.aman ayağınızı yere iyi basın.
nst'ye bağladılar sonucu aldım doktorun yanına giderken dışarıdaki merdivenlerden kaydım ve düştüm yağmur yüzünden

sonra eşimi aradım apartopar geldi beni eve getirdi.bebişte kıpırdıyor şimdi ama sabah hiç hareket etmedi saatlerce.eve geldim sıcak bir banyo,tabi tüm vücudum ağrıyor yürüyemiyorum kalça,sırt ağrısından.bugünlerde daha da dikkatli olun.ben hiç düşeceğimi tahmin etmezdim ama oldu bir anda.aman ayağınızı yere iyi basın.