2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba hanımlar bugün buraya yazdıktan sonra bebeğin kıpırdamaması kafama takıldı baya bir bekledim sonra baktım olmayacak yakındaki devlet hastanesine gittim,malum benimde durum riskli biraz.
nst'ye bağladılar sonucu aldım doktorun yanına giderken dışarıdaki merdivenlerden kaydım ve düştüm yağmur yüzünden :43: sırtımı çarptım vede kalçamı.hemen yatırdılar beni bir odaya baktılar falan neyse doktor geldi nst'ye baktı normal dedi.sonra ultrasona aldı bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi.ama ben nasıl ağlıyorum çok korktum bir şey olacak diye.birde ilk 2-3 dakika konuşamadım nefes alamadım düşünce iyice korktum.ama karnımı çarpmamıştım neyse ki ondan biraz içim rahattı.

sonra eşimi aradım apartopar geldi beni eve getirdi.bebişte kıpırdıyor şimdi ama sabah hiç hareket etmedi saatlerce.eve geldim sıcak bir banyo,tabi tüm vücudum ağrıyor yürüyemiyorum kalça,sırt ağrısından.bugünlerde daha da dikkatli olun.ben hiç düşeceğimi tahmin etmezdim ama oldu bir anda.aman ayağınızı yere iyi basın.

dr.dan geldim. bebiş iimiş. hala 2 hafta önden gidiyor. kilosu 3087gr. ve plasentam yaşlanmaya başlamış. dr. 40 haftayı doldurmaz dedi. bayram öncesi yada sonrası sezeryan dedi.:14::14:
bizden haberler böyle

hay maşallah senin tosuna... haftalarımız aynı ama benimki 2500 oldu mu şüpheliyim...sağlıkla kucağına al inş canım... güzel haberlerini bekliyoruz..

ii akşamlar kızlar.. Size yeni pek bir haberim yok kızım hala hastaneden çıkmadı ama gayet iyi antibiyotik tedavisi sonuçlanınca taburcu olacak inşallah ben her akşam süt sağıp götürüyorum birascık kokluyorum kızımı sonra mecbur eve dönüyorum inanın çok özlüyorum Allah hiçbirinize böyle sıkıntı vermesin evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha doya doya sevemedim esila mı çok ama çok tatlı ama meleğim dua edin bir an önce çıksın hastaneden doğum yapalı tam bir hafta oldu sezeryan olmama rağmen şu an turp gibiyim tamamen iyileştim artık darısı başınıza :3:

amanda aman...aynayada bakmak istemezmiş benim arkadaşım :1: sevdecim nasılsın canım?beni hatırladınmı bilmiyorum.ama sen benim hep aklımdasın.uzun zamandır evde int.bağlantısı olmadığı için giremedim siteye.öle zannediyorumki doğumuna az bi zaman kaldı.nasıl gidiyor hamileliğin?kızın olacaktı galiba dimi?inş. sağlıkla kucağına alırsın canım...
bu arada ben doğum yapalı 3,5 ay oldu.tontişmi tontiş,çok tatlı bi oğlum var teyzesi.geçen sene bu zamanlar hamile kalmıştım oğluma.test yapacağım günü bile bekleyemez haldeydim heyecandan.şimdi üstünden koskoca bir sene geçti.şimdi iki çocuk annesiyim elhamdülillah (canıma okuyorlar gerçi) :) şaka bi yana senin dualarının çok geçmişti bizlere.Yüce mevlam senide,burdaki diğer arkadaşlarıda bi avazda kurtarsın inş...Sizlerde bebişlerinizi kucağınıza aldığınız günleri,yüzlerine baktığınızda ağzını aça aça güldüklerindeki sevimli hallerini görün inş...
şimdi şu bikaç satırı yazana kadar bile rahat bırakmadılar beni keratalar.herkesin bana dediğini bende size diyeyim.bugünlerin tadını çıkarın :34: gerçi sizi çok iyi anlıyorum.son zamanlar insana çok zor geliyor.Allahım hayırlısıyla bi doğursam dediğim günleri unutmuyorum.ama kiloyu falan takıntı etmeyin.hemen eski halinize geri dönüveriyorsunuz.ilk 40 gün zor geçiyor çünkü.hatta benim için bu 90 gündü.yani 3 ay çektirdi yaramaz.şimdilerde iyiyiz şükür,normale döndük.
sevdecim seninle facedede arkadaş olmak isterim eğer sende istersen...
kendine ve bebişine iyi bak canım.bebişin adı ne olacak düşündünüzmü?grşmek üzere,öptük sizi. :16:

Canım benimmmmm. Unutur muyum hiç seni? Geçen gün profiline baktım. Foruma uzun bir süredir girmediğini anladım. Bebekten olduğunu da tahmin ettim. :) Ne güzel bir telaşedir o ki seni 3,5 ay internetten uzak tutmuş. :9: Hepimizin de bebeklerimizle meşgul olacakları günler gelecek inşallah. :) Sıramızı bekliyoruz Allah'ın izniyle. :) Haberini aldığıma çok ama çok sevindim. Benim bir kızım olacak inşallah. 34 haftamızı doldurduk bugün. :) Hamd olsun. Az kaldı. Bayramdan sonra bekliyoruz ama tabi Allah bilir ne zaman geleceğini. :)) Hayırlısıyla bir gelse de koklasak biz de yavrularımızı. Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Dua listemizde olan bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin ki birçoğundan güzel haberler aldım. :) Zamanı gelince Allah herkese nasip ediyor. Çok şükür. Face'im var benim. Özelden göndereyim adresi. Çok mutlu oldum mesajını görünce. Annem yanımda, memleketten geldi bugün. Ona ve eşime okudum mesajı. Okurken çok mutlu olduğumu fark ettiler zaten. :) Hep böyle iyi haberlerimizi vermek duasıyla... Öpüyorum canım.

canım Rabbim bi an önce eve beraber dönmenizi nasip etsin inşaallah ...
neden hastenede bebişin ?

ii akşamlar kızlar.. Size yeni pek bir haberim yok kızım hala hastaneden çıkmadı ama gayet iyi antibiyotik tedavisi sonuçlanınca taburcu olacak inşallah ben her akşam süt sağıp götürüyorum birascık kokluyorum kızımı sonra mecbur eve dönüyorum inanın çok özlüyorum Allah hiçbirinize böyle sıkıntı vermesin evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha doya doya sevemedim esila mı çok ama çok tatlı ama meleğim dua edin bir an önce çıksın hastaneden doğum yapalı tam bir hafta oldu sezeryan olmama rağmen şu an turp gibiyim tamamen iyileştim artık darısı başınıza :3:

çıkar annesi ii olsun da varsın azcık da hastanede dinlensin kızım
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim inş. tez vakitte kavuşursunuz esila ile. Allah yar ve yardımcınız olsun. amin.çabuk toparlanmana çok sevindim. moral oluyor bizede.

canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun..Allah sağlığına tez zamanda kavuştursun bebişini..kucağına alıp evine getirmen yakındır inşallah...
Maşallah güçlü bi kadınsın da..
herşey güzel olucak:46:

cnm neden küvezde bebeğin??

tarkul Allah kurtarsın canım. Kucağına sağlıkla alman duasıyla...

ezkencim sen de yavrunu kısa zamanda kucağına alıp yuvanıza gidersiniz inşallah. Sağlıklı olsun da çıkar hastaneden kısa zaman sonra inşallah. Rabbim hayırlı evlat eylesin.

melegine tez vakıtte kavuşman dilegiyle saglıgı yerınde olsun yeterkı annesi

tarkul Allah kurtarsın bebeğine sağlklı bir şekilde kavuşman dileğiyle

ezken senin de yavruna kavuşmanı diliyorum en kısa zamanda. az önce sordum ama bir daha yazayım neden kalıyor küvezde? ne zaman çıkacağına dair bir şey söylemiyorlar mı?

cnm neden küvezde bebeğin??

37 haftalık dünyaya geldi zaten erken doğum bekliyoduk asıl sorun normal doğum bekliyoduk ama son anda kızımın yüzü yukarı doğru döndü ve nst de kalp atışları 80 e kadar düştü acilen sezeryana aldılar. doğduğunda iiydi sonra ağzından köpükler çıkmış ben görmedim kimse bana bişey söylemedi solunumunda sıkıntı varmış solunum cihazına bağladılar sonra idrar yolu enfeksiyonu tesbit ettiler şimdi antibiyotik tedavisi görüyor ama iyileşmeye başladı her akşam görmeye gidiyorum gayet ii görünüyor maşallah :nazar: 2900 e yakın doğdu 2500 e düşmüştü şu an 2770 e geri çıktı ciğerlerindeki suyu atmak için zayıflatmışlardı şimdi takrar geri almasını bekliyolar sütümü sağıp götürüyorum beni emebilecek güce gelince taburcu olacak inşallah bekliyorum kızımı büyük bir hasretle

37 haftalık dünyaya geldi zaten erken doğum bekliyoduk asıl sorun normal doğum bekliyoduk ama son anda kızımın yüzü yukarı doğru döndü ve nst de kalp atışları 80 e kadar düştü acilen sezeryana aldılar. doğduğunda iiydi sonra ağzından köpükler çıkmış ben görmedim kimse bana bişey söylemedi solunumunda sıkıntı varmış solunum cihazına bağladılar sonra idrar yolu enfeksiyonu tesbit ettiler şimdi antibiyotik tedavisi görüyor ama iyileşmeye başladı her akşam görmeye gidiyorum gayet ii görünüyor maşallah :nazar: 2900 e yakın doğdu 2500 e düşmüştü şu an 2770 e geri çıktı ciğerlerindeki suyu atmak için zayıflatmışlardı şimdi takrar geri almasını bekliyolar sütümü sağıp götürüyorum beni emebilecek güce gelince taburcu olacak inşallah bekliyorum kızımı büyük bir hasretle

anladım cnm Allah sana sabır versin bebeğine de güç kuvvet versin inşallah hastaneye gider gelirken çok gördüm anneleri senin gibi süt getiriyorlardı. Allah yardımcınız olsun. Özlemin dinsin bir an önce bıcırık da kucağına gelip kendi emsin seni biraz yorulsun hazıra konmasın öyle :)

Rabbim kısa zamanda sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inş...

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bana moral oluyosunuz rabbim sizide bir avazda kurtarsın inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız tarkulcum canım arkadaşım dualarım senle rabbim yardımcın olsun:emir_bebek:

iyi akşamlar kızlar..
aranızda coraspin yada başka kan sulandırıcı ilaç kullanan var mı?
(ne zaman bıraktınız? yada bırakacaksınız?)

Back
X