2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aaa
nur 11 ciğim
eşim bugün verdi kargoya cnm hediyenizi
umarım beğenirsiniz
kasılmalı zamanlarıma denk geldiği ve koca evden çıkartmadığı için annem seçti ben seçemedim ama o konuda accık mahçubum
inşallah beğenirsiniz
kendim almayı çok isterdim

özenle itinayla büyüttüğüm burma bıyıklarımı hain kuaför söktü aldı:27: onlar benden kopup giderken acayip hüzünlendim, içim yandı, gözlerimden yaş geldi resmen. o kadar alışmışım ki onlara bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmemişim:27: derdim büyük yani, kocamla bıyık farkıyla öndeydim ve artık sakalım da yok ki sözüm geçsin:27::27: oofff offf
(yüzüm gözüm açıldı be.öz güvenim yerine geldi:21::21:)

özenle itinayla büyüttüğüm burma bıyıklarımı hain kuaför söktü aldı:27: onlar benden kopup giderken acayip hüzünlendim, içim yandı, gözlerimden yaş geldi resmen. o kadar alışmışım ki onlara bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmemişim:27: derdim büyük yani, kocamla bıyık farkıyla öndeydim ve artık sakalım da yok ki sözüm geçsin:27::27: oofff offf
(yüzüm gözüm açıldı be.öz güvenim yerine geldi:21::21:)

kız kökü sende yas tutma arkasından o kadar..haha..

darısı bana..

kaslarım iğrenc duruyor .. ay hic biyerim kaslarım kadar erken cıkmıyor.. sabah bir iki alayım dedim.. acıdı .. bozcam diyede korktum bıraktım.. haftasonuna kadar mecbur beklicek .. bakalım ne şekle girmiş olcam...

peh pehhh
10 a kadar burdasın yani :)
akşam yemeğin var mı?
yoksa accık nazlan dışarda ye :)

planı o sanırsam..yemeğimde var pazardan kalma :))))))))))))) misafir artığı yani...

yoksa biner servisime giderdim evime..

uzatırdım ayaklarımı..

ne diye beklettin beni diye cemkircem yoksa.. kendisinin tercihi artıkın..

Hepinizii çookk öpüyoruz.. Biz biraz uzanalımm yarın öğleden sonra odamız gelecek ..inşş istediğimiz gibi olmuştur..Kayınvalidede perş gelecekmiş yardımaa halılarım falan serilcek..

:)))) kız öle deme ,,şişkoyuz ama gene güzeliz gene güzelizz..:1::49:

benimde burnumu görasen dersin pompayla şişirmişsin ..

ben tamamen bıraktım kendimii ,,tüylerimde çıkıyoo acaip kaşınıyoo tırnaklarımıda kestim salak gibi ..çok zor durumdayımm..:18:

ben varya ..

o wc de karsılastığım gerzek karının dudakların ne kadar büyümüş senin demesine kadar kendimi afrodit sanıyordum..

o anda çirkinleşiverdim ben..

Hepinizii çookk öpüyoruz.. Biz biraz uzanalımm yarın öğleden sonra odamız gelecek ..inşş istediğimiz gibi olmuştur..Kayınvalidede perş gelecekmiş yardımaa halılarım falan serilcek..

geliyomu kız öyle yardıma filan.. iimiş..

uzan sen uzan..

öptük bizde..

ben varya ..

o wc de karsılastığım gerzek karının dudakların ne kadar büyümüş senin demesine kadar kendimi afrodit sanıyordum..

o anda çirkinleşiverdim ben..

halt etmişler bacım . millet o hale gelebilmek için botoka yaptırıyo estetik yaptırıyo. bizimki doğal enazından.:21::21::21:

halt etmişler bacım . millet o hale gelebilmek için botoka yaptırıyo estetik yaptırıyo. bizimki doğal enazından.:21::21::21:

aksamında kocama kadını şikayet ettiğimde de aynısını söylemişti.. arkasından daha fazla şişmez ama dimi dedi.. bilmiyorum şişerse naparsın dedim bende.. güldüü..

yok canım bi ilki yaşayacağız..sorunsuz geçer umarımm.. annemin neler yaptığını görünce utancından sanırım ..

sen sık sık utandır onu o vakit..

değişime bak 1 kg peynir parası pintiliğinden bebek arabası alımına. temizliğe yardıma gelmeye terfi etti kadın..

kocam aradı cıkmıs.. 15 dkya burda..

canım sağlıksız seyler istiyor dedim..

burger yapalım dedi..

okledim..

Back
X